MAN Lion's City

Autor maky, Studeni 21, 2007, 20:07:56

maky

Evo, primjetih ovo još prije 8 dana, ali toliko sam bio u žurbi da sve do danas nisam slikao. g.b. 228 ima novo staklo:

g.b. 226 odmara. Ovo je jutros uživo bio tako divan prizor! Šteta šta sam morao žurit pa nisam bolje slikao. Baš je divno pozirao na suncu, odmarao. Inače su mehaničari došli jedan čas zamijeniti remen od pumpe od vode koji je pukao...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

1024512

maky

g.b. 226, po mojim procjenama, ovo je friško ostao bez ratkape...

g.b. 229 opet vozi:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 228, nije bilo sholeta pa sam se bacio na fotkanje:

E vidite, mislio sam da sanjam pa sam se uštipnuo i skužio da je ipak istina. dakle, biseri su, nakon što su na autobusu razbijena stakla, na onaj prozor iza stražnjih vrata stavili  staklo koje ide naprijed i koje ima otvor za  display, kojeg su prebojali crnom bojom. Inače se ne vidi, ali kako je ovoga puta bio okrenut prema suncu, to mi je prvo upalo u oči. A već odavno tako vozi...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

FitzTN

A silikona ima...ufffff :D

netko

Posebna linijska vožnja. ???

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Ponovno ista stvar samo u drugu uru.

maky

A vjerojatno neki ugovoreni prijevoz radnika ili nešto slično, jučer sam oko 15:40 vidio tog 217 sa natpisom "poseban linijski prijevoz" kao šta si ga ti slikao da vozi po Splitu, bilo je nešto ljudi u njemu. Ne treba ti se čudit, sad su u Prometu Citari glavne zvijezde, a MAN-ove se ko i uvijek uvaljuje svugdje...
A malo je reći da znam vozače koji su tražili od šefa da im se vrate MAN-ovi, jer su dobili Citare i nisu im se svidjeli za vozit.  Volan je pretvrd, teško ga je okretat i napravljen je od neke smećarske plastike.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Da ja imam osjećaj da su se Lion`s City nekako zapustili otkad je došlo 40 novih autobusa.Šta misliš? ??? ::|

maky

Citat: netko  u Svibanj 28, 2008, 15:05:25
Da ja imam osjećaj da su se Lion`s City nekako zapustili otkad je došlo 40 novih autobusa.Šta misliš? ??? ::|
A ne mogu još sudit, prerano je. Vidjet ću kako će se stvari razvijat, koje će linije vozit, hoće li se nabavljat prozori, ratkape i te  stvari...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Na g.b. 224 ne radi lijevo kratko svjetlo.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Na g.b. 224 popravljeno lijevo kratko svjetlo  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 232 jučer nije imao ratkapu na srednjoj desnoj osovini:

Danas su već sve na broju, a evo tek sam danas primjetio i da g.b. 230 ima  napokon zamijenjen onaj pleksiglas i ugrađeno mu je originalno staklo.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 225, mislim da je "technisches defekt" u pitanju jer sam poslije vidio da g.b. 230 vozi njegove polaske...

Ajmo znalci, šta je čudno kod g.b. 230?

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!