Autobusi nepoznatih vlasnika sa BIH tablicama

Autor maky, Prosinac 22, 2007, 17:38:17

elvis

Citat: damir050  u Ožujak 14, 2010, 22:03:14
Ovaj iz  Bjelimica kod Mostara imao je onoga Mercedesa kao Centrotrans ima  nedje  na  forumu cinimi se iz  Ilijaske  garaze ,potrudicu  se sliku  da nadjem pa  je editujem ovdje

Jest imao je MB 0309,samo daleko je on od Mostara,oko 140 km,puno je blizi Konjicu,i to selo Bjelimici pripada opstini Konjic

The_Dubster

Citat: damir050  u Ožujak 14, 2010, 22:31:32
Molim  The_Dubstera  da ubaci ako ima jos  sliku  on je  to radio Sliku od Centrotransovog  busa Mercedes 608

ne znam na sta mislis... odi u temu CTS i pronađi sliku tog pa nam proslijedi link da vidimo

transturist @ a otkud onda u brezi? da nisu prodali ovu setru?
inače ovaj deda što je za volanom je ljetos viđan za volanom ljaljićevih buseva u brezi, najčešće onog malog jetlinera bijelog i tama.

damir050

Evo za  The_Dubstera

www.autobusi.org/forum/index.php?topic=345.msg59398#msg59398

Ovakav  je imao onaj iz Bjelimica  kod Konjica , da bi sada uzeo Sprintera   Samo  toliko od mene
Samo0  sto na ovome su izvucene linije i izpisana reklama  , kod  ovoga iz Bjelimica je  sav bio  Bijeli

The_Dubster

Citat: damir050  u Ožujak 15, 2010, 20:51:54
Ovakav  je imao onaj iz Bjelimica  kod Konjica , da bi sada uzeo Sprintera   Samo  toliko od mene

ako si mislio na onu starudiju sa zadnjeg posta na stranici, sreća je onda pa su kupili ovog sprintera ::|

emir

Zetra Trans Gradacac

Graf Stift

I man SR272.Pored ova dva autobusa imaju i jednog Tama 190

elvis

Znam samo da je prije par dana dat oglas za prodaju tog autobusa

Almir

The_Dubster

Citat: Bari  u Veljača 27, 2010, 20:34:34
Danas sam ovaj bus slikao u Opatiji, pored Rijeke. Njegovu temu nisam našao, pa stavljam ovdje.

http://i45.tinypic.com/28mjl3d.jpg

možeš otvoriti novu temu u podforumu BiH pod Abazovićm jer za ovu Biuna Tours vozi više prevoznika, a jedan od njih je i Abazović

Almir

Nigdje nisam mogao procitat ime firme..pa znal neko odakle je ovaj prevoznik

mate

Danas kod Sl.Broda ove dvije Setre, kojima nisam uspio iscitati tko je vlasnik (mislim da je cak isti vlasnik), pa molim za pomoc ako tko zna

S250 Special (registraciju sam zapamtio 800-J-007)

S228 DT

karington

Onaj mini bus Drina Bus na 5 stranici nije iz Foce vec iz Ustikoline, a vlasnik je bivsi vozac iz Centroprevoz-a.

doBUS

Setra S 250 Special je u vlasnistvu Antonić Trade, Laktaši
A S 228 DT je Tourist Company Laktasi (nisam 100% siguran)

tesa

Ova setra 228 DT je vlasnistvo /TESA TOURS/ Laktasi i na prodaju je,znam iz pouzdanih izvora

elvis

Mozes li nam reci nesto detaljnije o toj Setri tipa godiste,broj sjedista,snaga motora ???

tesa

SETRA je 90.gp ima 76sjedista,500ks.Cjena 42 000evra,moze i zamjena.Vise inf.na tel 065 671 000.