RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

mivano

i 596 ima konix reklame
Nego, hoće li se tko sjetit izvadit iz 595 one ploče 32 sa boka i otraga ???  On je sad pričuvni pa ne vozi više isključivo 32.

MAKI

Al je pričuva opatijska znaci da mu ne treba to skidati.Tako je i 498 bio pričuvni a nisu mu micali ono iza di pise 32
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

mivano

Citat: MAKI  u Kolovoz 19, 2009, 08:21:19
Al je pričuva opatijska znaci da mu ne treba to skidati.Tako je i 498 bio pričuvni a nisu mu micali ono iza di pise 32
ma jutros je bio umjesto 667; on u Kostrenu a gore stoji 32

ikar

Ne postoji nikakva opatijska pričuva. Vozio je ovo ljeto i umjesto 611 a i 565 jedno vrijeme. A i sve opatijske smjene od ljetnog VR-a imaju po jednu vožnju za Šoiće.

MAKI

Onda dobro onda neka skinu to 32  i neka stavljaju normalno od iza tabele bio to 10 32 iil bilo koji drugi
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: MAKI  u Kolovoz 19, 2009, 11:01:45
Onda dobro onda neka skinu to 32  i neka stavljaju normalno od iza tabele bio to 10 32 iil bilo koji drugi
u prigradu to nitko ne radi - bilo bi dobro da mijenjaju, ali mislim da uopće nema ploča za liniju 10 za SG220/240
sjećam se da neki ni u gradu nisu mijenjali - jednom sam vidio bus vozi na 2, a otraga stoji 1 i sad čovjek trči i oni skrenu prema Zametu - čovjek u čudu
btw.:prije su u SU240 stavljali ploče u prednji "display" - jednom sam vidio dole stoji 7a, a gore 4 Fiumara, a drugom prilikom gore 4 Fiumara, a dole 4 Brašćine; ne znam zbog čega se odustalo od toga - valjda se šoletima nije dalo stalno otvarat poklopac prednjeg "display-a" ;
prije koju godinu sam vidio neki iz serije 605-610 kako ide za Bakar, a ploča gore u "display-u" - šole koji je došo u 2.smjenu je izvadio ploče iz "display-a " i stavio ih dole

MAKI

Ali ne razumijem zašto 498 nije mijenjao ono 32
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: MAKI  u Kolovoz 19, 2009, 13:28:29
Ali ne razumijem zašto 498 nije mijenjao ono 32
vjerojatno su ga već prije isplanirali za rashod pa nije bilo potrebe

MAKI

Ali on je imao i puuuno prije rashoda to iza 32.Jedanput je bio na 10 ki a iza mu pisalo 32.Vidio sam nekoliko ljudi koji su se zbunili
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mannas

Citat: MAKI  u Kolovoz 19, 2009, 15:55:35
Ali on je imao i puuuno prije rashoda to iza 32.Jedanput je bio na 10 ki a iza mu pisalo 32.Vidio sam nekoliko ljudi koji su se zbunili

Ajde molim te reci gdje su se to ljudi zabunili i ušli u liniju 32 umjesto u 10-ku !
Koliko ja znam nikad linija 10 i linija 32 nisu kretali sa istog mjesta i vozili istim trasama !
Jesu kad je Delta i J.Trg zatvoreni pa svi idu sa Školjića al i tada se zna gdje su parkirani koji autobusi i od kuda kreću !
Zašto se u tom slučaju još nitko nije zabunio i ušao u liniju 12 umjesto u 22 ?????

MAKI

A onda sam se zbunio
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Shole

Citat: MAKI  u Kolovoz 19, 2009, 15:55:35
Vidio sam nekoliko ljudi koji su se zbunili

Citat: MAKI  u Kolovoz 20, 2009, 07:56:47
A onda sam se zbunio

Najprije su se ljudi zbunili, a onda si se ti zbunio  (valjda ZABUNIO).  Bože što smo mi neki glup narod

mivano

na onim starim crvenim tabelama doista stoji: Rijeka-Šoići, na ovim plavima kako šole kaže stoji: Rijeka-Sv.Lucija-Šoići, ali za povratak nisam nikad vidio Šoići-Rožmanići-Rijeka, već samo Šoići-Rijeka (takvu ima 597)

mivano

Citat: mivano  u Kolovoz 19, 2009, 12:01:36

prije koju godinu sam vidio neki iz serije 605-610 kako ide za Bakar, a ploča gore u "display-u" - šole koji je došo u 2.smjenu je izvadio ploče iz "display-a " i stavio ih dole

ovo je bio 607 - on jedini ima taj "prorez" u "display-u"
ovaj šole koji je ploče stavio gore je vozio 549 jedno vrijeme; naš kolega NP 549 ?

NP-549

Hreljin Fister, 05.2004.