Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

NP-549

tramvajac 92

Mislim da će se tablica voznog parka napuniti novim podacima  ;D

shef

Bogme je ovo bio stvarno neočekivani šok. Klime usred zime i na buseve gdje su možda najnepotrebnije.
A uostalom, čemu se čuditi od Autotroleja.
Da nije ovoga bilo, stvarno ne bi imali o čemu pisat. Možda samo da se 594 vratio nakon puknuća rude.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

A dobro,  nemojmo sad baš na sve gledat tako crno.  S obzirom da nije bilo nikakve božićnice, bonova ni apsolutno ničega (pače i plaća bila 500kn manja),  moram priznat da mi ipak donekle pozitivno djeluje vjest da ćemo za ljeto imat par autobusa više sa klimom. I mi i putnici.  A osim Citara I,  Conecti su najgori autobusi za ljeto.  Putnički salon još kako tako zvog velikih kliznih prozora, ali vozački prostor je blago rečeno KATASTROFA !!!

tramvajac 92

MAKI

Skuhao bi se čovjek u njima, i da pootvaraš sve one prozore niš ti ne koristi.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Citat: Shole  u Prosinac 22, 2011, 20:34:50
A dobro,  nemojmo sad baš na sve gledat tako crno.  S obzirom da nije bilo nikakve božićnice, bonova ni apsolutno ničega (pače i plaća bila 500kn manja),  moram priznat da mi ipak donekle pozitivno djeluje vjest da ćemo za ljeto imat par autobusa više sa klimom. I mi i putnici.  A osim Citara I,  Conecti su najgori autobusi za ljeto.  Putnički salon još kako tako zvog velikih kliznih prozora, ali vozački prostor je blago rečeno KATASTROFA !!!

Istina, samo kako reći pacijentima da ne otvaraju prozore usred ljeta, kad klima radi? Pogotovo na Conectu, koji ima te klizne prozore.

Usput pitanje, što mislite, je moguće da su ove klime ugrađene od novca koji se dobiva za reklamiranje (jumbo reklame), kako sam saznao iz jednog izvora?

Shole

Nemože lova od nečega bit namjenjena za nešto. Svi prihodi idu u jednu vreću, i za sve rashode se posegne u istu tu vreću. Najboji primjer toga su vam oni prometni redari. Sto puta smo vec pričali o tome kako on može za sat vremena zaradit svoju mjesečnu plaću i da bih trebalo zaposlit još 50. Ali problem je u tome što je za njihove plaće predvidjeno toliko i toliko kuna i tu više nema prostora za novo zapošljavanje. To koliko oni donesu u proračun je potpuno nebitno u ovoj priči

shef

Da li netko zna što je s 669? Motorni prostor izgleda ko da je netko bacio bombu unutra.
721 sa dva pogotka u vjetrobransko. Navodno ga danas idu raditi.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

662 cijelo prijepodne parkiran kod Termobila u Permanima. Klima pa-pa?

(c)Teutonic

zvone16

Evo pred sat vremena 682 na Krasici crkao, pukla mu navodno cijev od vode ....
ZvoneXp

tramvajac 92

Citat: shef  u Prosinac 28, 2011, 14:22:14
662 cijelo prijepodne parkiran kod Termobila u Permanima. Klima pa-pa?
Nemoj tak.. Pa busevi se kvare i bez klime i sa klimom..

ikar

Ali ne idu zato kod ovlaštenog zastupnika Thermo-Kinga...

NP-549

690 danas izašao van.  Montirana visoka sjedala sa pojasevima (za djecu), ali klime NEMA.  Jedina zamjerka ide na to što drugi red stoji naopako, ali drugačije nije ni moglo kad su blatobrani visoki  (SÜ ima viši pod pa mogu stajat normalno).   Sicevi su odlični, jako udobni i ima puno prostora za noge (44 sjedeća mjesta).  Rađe bi sa njim do Zagreba nego sa Regiom. 

U radu su 686 i 687, a poslije njih idu 689 i 691.   Trebalo je prvih 5 redom, al je 688 u Opatiji a i mjenjač mu je riknuo pa neće mrdnut još barem 2 mjeseca

shef

Ovo su sjajne vijesti...doduše bilo je na ovom forumu pametnih glava koji su predlagali da se kao takvi (i s klimom) kupe odmah - u originalu u vrijeme dok se tek razgovaralo o nabavci, ali ni ovako nije loše.
Eppur si muove...
Samo se nadam da se neće ostvariti ono o čemu se šuška po gradu, da neki idu pravac Čistoća (uppps, možda ovo nisam smio napisati)  :-X

(c)Teutonic