Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

EuroTrakker

Došao na servis. Već je preko pola godine u voznom parku
Pozdrav iz 53nje

Stralis

Pobrao golfa koji je skretao bez žmigavca

EuroTrakker

Stralis jel  Setra 302 složena? Gdje je parkirana ona slupana?
Pozdrav iz 53nje

Stralis

Stvarno žalosno vezano uz 302. Poslana na cestu kao da je nova, a ni približno nije ispravna. Dok je stajala svi su uzimali što im je pasalo, sad kad je 303 razbijena prebacili su motor u 302 iz nje, ali fale retrovizori jer "majstor" na 301 je uspio slupati i svoje i sa 302 dok je stajala. Struja ih muči, ustvari neda im se tražiti kvar, zrak curi na jastucima i tko zna gdje sve ne (izgubi ga za 2 min), ima još puno posla da se vrati u normalu.
Jedan je retrovizor stavljen, ali nije ofarban, nemaju valjda vremena. Sad trenutno stoji, malo je poveći spisak za radionu pa neznaju od kud početi sa radom. Do ljeta će valjda je osposobiti.
E da, i akvarij je još uvijek u onoj šajbi sa strane, već 5 godina sigurno.

Tomek

Treab napisati da se Slavijatrans stvarno treba sramiti kakvo održavanje ima.. Ja znam da je sve danas skupo, ali njihove Setre S315HD uvjerljivo izgledaju najgore u Hrvatskoj, ona S315GTHD koja je barem izgledom bila u odličnom stanju kad je došla iz Contusa sad izgleda straga ko staro groblje.. To su inače jako dobri autobusi koji bi uz bolje održavanje još puno godina mogli voziti..

Stralis

Razbijen Man 952. Naletio na dostavni kamion koji je naglo zakočio da ne udari u dva auta ispred sebe, MAN ih je sve pobrao, srećom nema brzine velike, na listiću 50. Vozač dostavnjaka je nešta i napuhao, nemam pojma koliko.
Bus je dosta razbijen, srećom vozaču nije ništa.

Citat:U lančanom sudaru koji se oko 12 sati i 30 minuta u četvrtak dogodio u Odri sisačkoj sudjelovala su četiri vozila.Dva su se teretna vozila, te jedan autobus i jedan automobil sudarili na cesti Sisak-Zagreb, no zastoja prometa nije bilo. Očevid je u tijeku... Sisak.info

Tomek

Danas se u ARZ-u pojavio Citaro Slavijatransa.

Stralis

Došao je mijenjati prednju šajbu i valjda retrovizor desni. Isto razbijen, ali ne strašno ništa.

pospanac

Stralis, po slikama vidim da se nije teško došetati i priupitati gdje je autobus i pošto je tamo otišao...
;D
Tak da molim ne biti zločesti dečko i obmanjivat ljude pričom...
;) :-X
U pitanju je elektronika...
:(
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

EuroTrakker

Setra Sk302BO je u prometu. Sad je prošla pokraj mog prozora i vidio sam  je i prekjučer i dan prije
Pozdrav iz 53nje

pospanac

To je kraljica ceste...
Moja miljenica!
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

EuroTrakker

Drugo servisno vozilo Slavijatransa:

Pozdrav iz 53nje

pospanac

:D
Dobro je ispala.
Samo da te vidio tata Đuro...
:) ;D :)

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

Tomek

Pa evo danas malo slika iz okolice Siska i Petrinje

Regio

S215HD

Citaro gb39

Citaro gb40

Citaro gb38

MAN FRH 362 malo ranije - čini mi se da je bio na testnoj vožnji nakon popravka

Setra S315GTHD

I MAN FRH 362 malo kasnije