Slavijatrans - rasprava

Autor dragec52, Studeni 26, 2007, 20:59:58

pospanac

Citat: Goldy  u Prosinac 08, 2010, 17:40:50
"Tata, tata, što če mi Djed Božičnjak donijeti za Božić????
-DVD, Kako je Stuhne ukrao Božić!"

Božić je prošao i svi su bili sretni i zadovoljni... :) (Ma šta god neki pisali...) ;)
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Grof

Bolje reći " NEKI " zadovoljni..... Baš ljudi na čijim plećima se šlepaju " neki" i nisu zadovoljni bili...ili skrivaju zadovoljstvo obilnom božićnicom i plaćama  ;D

Citat: pospanac  u Siječanj 05, 2011, 15:50:04
Šta ti je to D20?

To ti je nešto što zahtjeva održavanje.  Ili ipak ne..... Čemu održavanje kad je stanica za tehnički pregled tu blizu...  ;D ;D ;D

Grof

Jel dozvoljen ulaz psa vodiča slijepih u Slavijatransov autobus? Očito nije kada je slijepa osoba morala čekati pola sata da naiđe autobus "konkurencije" u koji je dozvoljen ulaz.

pospanac

Provjereno je u Slavijatransu i naravno da je dopušteno u takvim slučajevima uvoditi pse koji se tada ne tumače kao kućni ljubimci.
Sva moguća odstupanja od ovoga moguće je prijaviti u njihovu službu za zaštitu potrošača čiji su brojevi i mail adrese objavljeni na web stranici...
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Mario

17,11 kn brutto satnica vozača i konduktera autobusa + 250 kn brutto za čišćenje i pranje autobusa = 3.180,00 kn netto za mjesec dana rada. Pa ti živi sa tolikim novcima,.....

Grof

Citat: Mario  u Veljača 14, 2011, 21:25:12
17,11 kn brutto satnica vozača i konduktera autobusa + 250 kn brutto za čišćenje i pranje autobusa = 3.180,00 kn netto za mjesec dana rada. Pa ti živi sa tolikim novcima,.....

To je i previše, ljudi neznaju kuda potrošiti... ipak su svi sretni i zadovoljni:

Citat: pospanac  u Siječanj 08, 2011, 08:56:43
Božić je prošao i svi su bili sretni i zadovoljni... :) (Ma šta god neki pisali...) ;)

Nego kakvi su to otkazi bili? jel birokracija ili "oni što zarađuju kruh za birokraciju" ?

Mario

13 ljudi, nešto iz kancelarija, nešto iz radione. Za početak.....

Zaboravio sam dodati, ima tu nešto i prekovremenih, rada vikendom, sve je u plaći od 3.180,00 kn

Grof

Citat: Mario  u Veljača 14, 2011, 21:37:16
13 ljudi, nešto iz kancelarija, nešto iz radione. Za početak.....

Zar je vozni park toliko održavan da više netreba toliko  "onih što krpaju sklopotinja" ?

Citat:Zaboravio sam dodati, ima tu nešto i prekovremenih, rada vikendom, sve je u plaći od 3.180,00 kn

Gazda & gazda u sjeni... svaka vam čast!

conecto

Citat: Mario  u Veljača 14, 2011, 21:25:12

Čarobno rješenje je da rade po cijele dane i vikendima, tako ne nabijaju doma velike režije, a za sendvič iz dućana plaća je sasvim dovoljna.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

pospanac

Citat: Mario  u Veljača 14, 2011, 21:37:16

Zaboravio sam dodati, ima tu nešto i prekovremenih, rada vikendom, sve je u plaći od 3.180,00 kn

Koliko prekovremenih? 2? I nije li plaća za koju lipu veća za to od navedenog gore?   ;)

Grof

http://www.vecernji.hr/regije/medu-13-kolega-popisu-otkaz-su-samohrane-majke-clanak-253784

Kao pozadina fotografije je Sanos koji "slučajno" ima tablu za prijevoz djece....

pospanac

Citat: Goldy  u Veljača 17, 2011, 17:56:55
Kao pozadina fotografije je Sanos koji "slučajno" ima tablu za prijevoz djece....

A gdje mu je ta tabla? :)

Grof

Citat: pospanac  u Veljača 21, 2011, 18:17:03
Citat: Goldy  u Veljača 17, 2011, 17:56:55

A gdje mu je ta tabla? :)

Na zakonom predviđenom mjestu  :)evil

I ne se praviti bedak kada to nisi  good_boy

Citat: Mario  u Veljača 21, 2011, 21:16:05
http://www.petrinjskiradio.hr/content/view/11965/106/

Žalosno ........

Prežalosno, takva firma....Prije rata više od 1000 radnika, sada ovo malo koje radi u teškim uvjetima, slabom plačom...jadnim vodstvom.... radije bih meo ulicu nego radio u Slavijatransu, i što je najžalosnije više bi zaradio i nitko me nebi krao i varao

Nekih imena se nisam nadao...a jbg, očito budem morao "prešvercat" turpiju u Glinu

Majstor

Ni ja ne vidim tablu  >rigoleto<
Valjda sam i ja bedak ?
Samo mi sudite pošteno !