Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

koordinator

Koje komplikacije sa linijom 12A.  ???  Zašto jednostavno nisu uveli polaske linije 12 svakih pola sata? Ovako samo zbunjuju ljude sa ovim nazivima.

EDIT za onu stanicu kraj već postojeće na Zvončacu stavljena je obavijest na papiru da stanica nije u upotrebi.  :D

XDonald

Interaktivna karta gradskih linija ne radi već mjesec dana,u čemu su problemi  ???  ???

dmeto

Danas je u Splitu bio "otvoreni" dan. Vozilo se s otvorenim vratima, otvorenim poklopcima motora i što je najgore s otvorenim prozorima u busevima u kojima radi klima.

Paško

A kad ljeti nije taj tvoj "otvoreni" dan?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Winamp

Jučer u jednom troosovincu, uđen na Pojišanu i vidim svi prozori zatvoreni, lipo shole upalia klimu i vozii 8)

XDonald

Jučer u g.b.274 na 18 umisto da klima hladi radilo je grijanje   :o  :o  :o  ???  buljimir

koordinator

A, to... Dogodi se ponekad.  :D
Inace, vratio se g.b. 271. Bio je jucer na 11.

Winamp

Mrzim sholeta koji je danas vozio liniju 8 sa makedoncem g.b. 146. Zašto? Nije ni skužio, a nije ga ni bila briga da jedno krilo zadnjih vrata nije uopće zatvoreno. Mi oko 18h krenemo s Pazara za Žnjan i kako smo stali na semaforu ja odem reći sholetu da zadnja vrata nisu pravilno zatvorena i on kaže: "Pa šta"? To nije tvoj problem. Ja sam onda ostao naprijed jer zamislite da naglo skrene lijevo, zanese malo zglob i ode vanka. Ja sam frustiran načinom vožnje i "profesionalnošću" izišao odmah na idućoj stanici iako sam trebao izaći malo kasnije.

Paško

Šta?! O čemu ti pričaš, čovječe?! >hammer< >hammer<

Ajde se smjesti na vozačevo mjesto. Trebao bi voziti nekog Conecta, SG 313, Citara, Classica... Ali ne, ti završiš sa Makedončetom na ovoj vrućini, ovoj gužvi, a još su i ovih dana upisi. Cijeli se oznojiš i umoriš jer ti zbog nekog banalnog problema bus leži u garaži danima, možda i mjesecima kao što je to slučaj sa nekima. I onda se čovjek muči cijeli dan s tim busom, a ti mu dođeš i gnjaviš ga o vratima? Vratima?!

Citat: Winamp  u Srpanj 04, 2012, 22:18:37
Nije ni skužio
Ti znaš šta je on skužio

Citat: Winamp  u Srpanj 04, 2012, 22:18:37
jer zamislite da naglo skrene lijevo, zanese malo zglob i ode vanka.
Onda ne stoji na vratima, problem riješen

Winamp

Nisam ja staja na vratima nego neka baba   >hammer< >hammer<

EDIT:
Citat: COVIK  u Srpanj 04, 2012, 22:03:29
Mora bit da je ovo nerješiv problem kad je još uvik ovakav >hammer<

http://i1215.photobucket.com/albums/cc512/covik/342.jpg

Čekaju da stigne taj dio iz Francuske   good_boy

Winamp

Konačno dovedeno u red raskrižje Hercegovačka/Sarajevska tj. na križanju iza okretišta gdje linije 4 i 14 skrenu u Sarajevsku.

http://infozona.hr/news/kruzni/4785

BrunoE30

Pohvalno za promet,danas 2 busa na 15 u 6 i 20,jedan citaro i sanos koji je dobro zapalia lamelu  :-\

Winamp

Citat: BrunoE30  u Srpanj 05, 2012, 19:23:17
Pohvalno za promet,danas 2 busa na 15 u 6 i 20,jedan citaro i sanos koji je dobro zapalia lamelu  :-\
A što se tiče linije 15 preporučljivo je da popodne na tu liniju između 5 i 8 pošalju 3 zglobnjaka jer se nekidan Citaro g.b. 184 jedva popea do 2. Policijske. Majko mila to je bilo kao kad penzioneri navale na liniju HNK-Marjan za 1. Maj. Što znači da je njih još 20 među kojima sam bia i ja ostali čekat drugi bus jer stvarno nije više bilo mjesta.

Paško

Na 15 bi cijelo ljeto mogao vozit zglobni bus zbog svih žnjanskih kupača (koji nekad i ne stanu u bus). Zimi i nije linija za nešto više od soloa (osim kad je škola, ali onda je ipak lakše nego sad)