Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Urbino LE

Sve se može kada se hoće. Najpoštenije bi bilo da se izvlači tko koji bus duži.

NP-549

Po meni je Riječki sistem (u gradu) bio, naglašavam BIO, najpošteniji
Kad si došao u firmu dobio si stara solo kola. S vremenom kad se ukaže prilika, i ako si se pokazao OK dobiješ bolja solo kola i tako prema najnovijima.  Prirodni odljev ljudi stvara slobodna mjesta i na zglobnim busevima. Kad dođeš u poziciju da ima mjesta na zglobnom, ti sam odlučiš da li želiš prihvatit ponuđeno, a to je ZGLOBNI autobus ponovno istom hijerarhijom kao i solo. Znači najprije si na najstarijem pa s vremenom napreduješ prema novijim zglobnjacima.  Naravno, sistem nije bio savršen i oni koji nisu bili sa šefovima na osobito dobrom nivou oni su godinama gulili solo buseve, a neki su došli, i nakon dvije,tri godine odma novi zglobni. 

MAN SU220

citat- i oni koji nisu bili sa šefovima na osobito dobrom nivou oni su godinama gulili solo buseve, a neki su došli, i nakon dvije,tri godine odma novi zglobni.

a zasto je bolje vozit zglobni od sola ??? valjda je lakse solo vozit ili je veca placa na zglobnom?

NP-549

Imaš na plaći dodatak za zglobni autobus. Recimo nekakvih 10-ak %.  Osim toga u Rijeci su bolje linije na kojima su zglobni, a i nekako je uvijek manja gužva oko tebe jer ima puno prostora kamo se ljudi maknu dok kod solo je to uvijek sve  nagurano naprijed jer nema one harmonike i početka prikolice gdje je puno praznog prostora

maky

Kuda plovi ovaj brod?!

Cini mi se u posljednje vrijeme samo nezaustavljivo tone nizom katastrofalnih poteza... Odluke se nizu losa za losijom, dokada?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

STEFI- GRAF

Splitski primjer zglobni na najfrekventnijim linijama 1,3,6,17,18,37i 60 pogotovo u 7i 8 misec kad je sve puno postotak od prodani karata je 12% pa kad sidne plaća bude dobra cifra. A solo su uvik na nekim linijama di su rijeđi polasci ka npr 2,5,10 itd u principu  kad si novi uvik guliš te linije nije pravilo ali zna se da je tvoja dvokratno i noćna i krpanje rupa ali jbg to je 2-3 god do sljedeći guštera vridi istrpiti.

troosovinac

Citat: maky  u Listopad 27, 2012, 08:42:40
Kuda plovi ovaj brod?!

Cini mi se u posljednje vrijeme samo nezaustavljivo tone nizom katastrofalnih poteza... Odluke se nizu losa za losijom, dokada?!
ko titanic
pametni ljudi na pametnim mjestima  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bela lađa

STress

Pravi će cirkus nastat tek kad uđemo u EU, kad se otvori tržište rada i kad nagrnu Rumunji i Bugari...  :-X

Paško

već se pisalo po forumu, ali neka stoji i ovdje...

172 prešao na liniju 11 zajedno sa svojom posadom. Čuo sam da ipak voze neke omiške ture ujutro. ??? Mutni poslovi...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

qwertz

VOZE SAMO PRVI POLAZAK IZ OMIŠA I ZADNJI IZ SPLITA,OSTALO 11.SMJENA IM JE U SPLITU PA SE MORAJU VRAČAT U OMIŠ-GUBIT DODATNO VRIME NE KAO PRIJE KADA BI ZAVRŠILI U OMIŠU

Tomek

Ne piši velikim slovima, to znači deranje, i brisati će se ;)

Paško

Doša đava po svoje. Ujutro Omiš, onda prevelika pauza od oko 1.5 h, pa onda nakon kraja 11-ke navečer opet Omiš. Zanimljiv raspored, lijepo se zeznulo Omišane.

A izgleda da se odustalo od onog plana da autobusi voze na linijama, a nitko ih ne duži. I bolje!

Shole

Mora da su nešto zaje..... kad ih se tako "kaznilo".    Jel se šef promjenio, ili najjači igrač više nije u toj ekipi ?

STEFI- GRAF

Iliti  ga ko sa đavlom tikve sadi o glavu mu se razbijaju ;D :)evil ;D

Paško

Po ne znam koji put >hammer< >hammer<