Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

JA!!!

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 03, 2010, 20:10:39
Sićan se jednog dana prošle godine kad je 681 dolazia na stanicu. Dica počela govorit:" Ajme, šta je ovo, ajme kakav je ovo bus, ajme prastari, ajme ne valja ništa, ajme..." Došlo mi je da in svima opalin šaku! >:(
Glupani, da in nijedna Avtomontaža 10 dana ne vozi, oni bi odma taj dan kad bi počeli opet vozit kukali o tome kako je star! Ma, nemaju oni pojma šta je kvaliteta!
Pa normalno da se svakome draže vozit u novome autobusu nego starome, ne vidin šta je tu čudno. Da nije tako ne bi se kupovali novi autobusi nego bi se krpalo stare jer su kvalitetni. ::|
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

Paško

Citat: JA!!!  u Ožujak 03, 2010, 20:21:35
Sićan se jednog dana prošle godine kad je 681 dolazia na stanicu. Dica počela govorit:" Ajme, šta je ovo, ajme kakav je ovo bus, ajme prastari, ajme ne valja ništa, ajme..." Došlo mi je da in svima opalin šaku! >:(
Glupani, da in nijedna Avtomontaža 10 dana ne vozi, oni bi odma taj dan kad bi počeli opet vozit kukali o tome kako je star! Ma, nemaju oni pojma šta je kvaliteta!
Pa normalno da se svakome draže vozit u novome autobusu nego starome, ne vidin šta je tu čudno. Da nije tako ne bi se kupovali novi autobusi nego bi se krpalo stare jer su kvalitetni. ::|
Govorin o tome kako oni sude autobus po starosti. Isto ka čovika sudit po robi!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

setra

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 03, 2010, 20:33:30
Ma daj molim te kaži mi ŠTA je to dobro na tim busevima ,daj odrasti već jednom. TE JE BUSEVE VRIME ODAVNO PREGAZILO.......jesi li ikada zapitao kako je vozaču koji dobije taj bus na neku zahtjevniju liniju

troosovinac

Citat: setra  u Ožujak 04, 2010, 12:58:32
Ma daj molim te kaži mi ŠTA je to dobro na tim busevima ,daj odrasti već jednom. TE JE BUSEVE VRIME ODAVNO PREGAZILO.......jesi li ikada zapitao kako je vozaču koji dobije taj bus na neku zahtjevniju liniju
kako to možeš govorit pa to je zakon od busa...
bela lađa

Paško

Citat: troosovinac  u Ožujak 04, 2010, 16:18:17
Citat: setra  u Ožujak 04, 2010, 12:58:32
kako to možeš govorit pa to je zakon od busa...
Slažen se s tobon 10000000000000%

maky

Jučer je mali gradski Isuzu Citimark bio na testu u prometa. Nakon Dubrovnika i Splita, nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: troosovinac  u Ožujak 04, 2010, 16:18:17kako to možeš govorit pa to je zakon od busa...
Ufff, tebi su stvarno dragi. Zadnji put si ga vozio prije 10 godina...  ;D

Momci, mislim da trebamo neke stvari razjasniti. Pritom se obazirem na nešto mlađe i novije članove foruma... Ovo je otpočetka bio zamišljen kao ozbiljan, uredan, informativan i kvalitetan forum. Svi mi ovo radimo iz hobija i ponekad imamo više ili manje vremena da nešto pratimo. U zadnje vrijeme, sve manje i manje...
No uza sve ovo, uvijek postoji način za zezanciju i šale. Samo je problem što neki ne shvaćaju šalu od zbilje (što mi je malčice čudno, ali dobro svi smo mi drugačiji)....

Ako ćemo biti realni, Svi MAN Avtomontaže su rbine i otpadi, koji nevaljaju za putnika, a još manje za vozača. Ama baš nitko se u njima ne voli voziti. Možda ima u cijelom Splitu nas 20-tak  koji guštamo, ali kao što rekoh, svi smo drukčiji i svi imaju različite gušte. Ja osobno volim baciti đir, ali da svaki dan to čudo vozim, čisto sumnjam da bi dolazio ujutro s osmjehom na posao. Oni su odradili svoje i s njima je gotovo. Daleko od toga šta su oni u svoje vrijeme bili odlični, a nadasve pouzdani i neuništivi. Tu čast im nitko ne može oduzeti i mislim da su spasili Promet u najtežim vremenima za vrijeme rata i sumnjam da bi ikoji autobus tako vjerno služio svoj cijeli životni vijek u ovakvim uvjetima kao što vladaju u Splitu. Isto tako su i stari Mercedesi većinom raspad sistema kojih se također treba rješiti...

Tako da, kolega Avtomontažafan, troosovinac te zbilja zezao, ali ne shvaćam zašto si i to shvatio ozbiljno. Mislim da bi svakom, pa i tebi trebalo biti jasno da ta čuda nitko više ne želi voziti, niti se želi u njima voziti. Svak tko kaže drugačije uglavnom se šali.

Isto tako da razrješimo još par stvari na ovom forumu. Kolega JA redovito piše o zglobnom autobusu na liniji za Planjane i kako ga sretne u Kaštelima. Planjane su mali zaseok u Šibensko - Kninskoj županiji do kojeg ima 7 dana jahanja i negdje se jedva provuče i solo autobus. A da ne govorim da i on bude poluprazan, tako da neznam zašto bi netko pomislio da tamo zaista vozi zglobnjak (ili pak 2  zaredom  ;D ). Ja znam da ima i fotka sa tom linijom na displayu, ali to je također šala. Ono je autobus koji svaki radni dan ide na liniju 38.

Također priča za sebe su displayi u Ljubitovici, Marini i kolega netko. Neznam šta da napišem o tome... A da ne govorim kad su pojedini članovi brojali MAN-ove i Mercedese kroz povijest voznog parka  ???  ::|

Ono što hoću reći jest da je ovo ozbiljan forum, sa povremenim izletom u zabavne vode kako bi se razbila uštoglljenost i monotonija. A mislim da su ovo sve banalni primjeri kod kojih nije teško prepoznati šalu, i to već nakon prve rečenice. Probajte se ne zalijetati i promisliti prije nego što napišete.

Ovi savjeti nisu radi mene, već zato što nas zbilja puno ljudi prati (mnogo više od onoga što mislite) i nebi bilo uredu da kolutaju očima čitajući pojedine uratke, dapače, mene samog kao glavnog odgovornog u ovom podforumu bi bilo sram za sve što jesam i nisam napisao...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

conecto

Maky je sve odlično napisao!
Nekad netko nešto napiše iz zajb...ije ili ironije, a onda to netko ozbiljno shvati!
Pa ljudi po ljetu plaćaju da bi jahali onog električnog bika u luna-parkovima koji će ih za koju minutu baciti dolje. Ali ga sigurno ne bi jahali 7-8 sati na dan ni da njima netko plati ne znam koliko novaca!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

JA!!!

Citat: maky  u Ožujak 04, 2010, 21:26:00
Isto tako da razrješimo još par stvari na ovom forumu. Kolega JA redovito piše o zglobnom autobusu na liniji za Planjane i kako ga sretne u Kaštelima. Planjane su mali zaseok u Šibensko - Kninskoj županiji do kojeg ima 7 dana jahanja i negdje se jedva provuče i solo autobus. A da ne govorim da i on bude poluprazan, tako da neznam zašto bi netko pomislio da tamo zaista vozi zglobnjak (ili pak 2  zaredom  ;D ). Ja znam da ima i fotka sa tom linijom na displayu, ali to je također šala. Ono je autobus koji svaki radni dan ide na liniju 38.
Dobro ja znam gdje su Planjane i kakva cesta vodi do tamo. Ali, postoje i stvari koje ne znam i toga se ne sramim. Jedna od tih meni nepoznatih stvari je bio i ovaj bus u Kaštelima. Naravno da zglobni autobus nije za tu liniju. Tu sam da naučim ponešto o onome što me zanima i očito ima dosta njih koji se u neke stvari kuže. Ja sam također za šalu, ali ne vidim zašto jednostavno netko nije mogao usput napisati da je to bus na liniji 38 i svi sretni....ili su možda neki članovi ovdje samo kako bi se dobro našalili.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Svi smo tu da ponešto naučimo, podijelimo i pritom se zabavimo.
Nitko od nas nezna sve i ne može znati sve. Nije sramota neznati, kao ni nasjesti na šalu. Ali zato sad i napominjem da  svatko treba pronaći granicu između zbilje i  mašte...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Pa ljudi zar nitko nije svatija da san se i ja zeza? ??? ;) :D ;D

Paško

g.b.-u 184 fali stražnja desna ratkapa.

Paško

Splite, ponosi se na svoju stoku.
Vožnja u g.b.(X), stoka se zabavlja. Evo šta su radili:
-jeli sendviče, sve izmrvili, a posli smeće nisu tili bacit, nego ostavili kraj sidala
-pušili
-mislili su da je autobus odmaralište pa su ležali na stolicama i stavljali noge na druge, itd.
Ja i vozač smo zvali policiju, a šta se posli dogodilo ne znan jer san stvarno mora otić...

maky

Jučer se u Krilu Jesenice odronio poveći komad tla i sve se urušilo na magistralu. Zbog toga je magistrala zatvorena, pa danas autobusi na liniji 60 voze samo do Mutograsa (kao što se vidi na slici). Dalje nema nikakvog autobusnog prijevoza...

Inače ovaj g.b. 172 već neko vrijeme radi kao traktor...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

djstiv

Citat: maky  u Ožujak 12, 2010, 16:14:07
Jučer se u Krilu Jesenice odronio poveći komad tla i sve se urušilo na magistralu. Zbog toga je magistrala zatvorena, pa danas autobusi na liniji 60 voze samo do Mutograsa (kao što se vidi na slici). Dalje nema nikakvog autobusnog prijevoza...
http://i42.tinypic.com/b6wrw7.jpg

Inače ovaj g.b. 172 već neko vrijeme radi kao traktor...

zahvaljujući gb 195