Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

Tomek

Velika novost u voznom parku Briona, troosovinac, trenutno je bus u Zagrebu, ali ubrzo stiže u Pulu. A koji je tip, to neka bude tajna  ;D

setra man

dolaze 2 komada volva troosovinaca 9700 jedan stiže sutra

boro

Jedan je danas popodne bio u Brionijevom dvorištu (još potpuno bijel).

setra man

to je taj gb 92  PU 192 NL

5AR

Sliku mi je poslao Krpan, novitet danas na Grobničkom Polju

tomekk

Citat: 5AR  u Svibanj 27, 2010, 21:49:18

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Ostali%20Autobusi/IMG_3926el_Grobnik-Rijeka_AK_2010.jpg

Moram komentirat ove ratkape.Stvarno ne znam odakle su, takve Ap Varaždin ima na eurobusevima starim 10 i više godina... :-\ :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

erobuss

Citat: tomekk  u Svibanj 27, 2010, 22:04:09
Citat: 5AR  u Svibanj 27, 2010, 21:49:18

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Ostali%20Autobusi/IMG_3926el_Grobnik-Rijeka_AK_2010.jpg

Moram komentirat ove ratkape.Stvarno ne znam odakle su, takve Ap Varaždin ima na eurobusevima starim 10 i više godina... :-\ :-\

Čestitke za prinovu, super izgleda sa metaliziranim bočnim staklima. BTW ratkapa, bez njih AV120 nije AV120, a i na ovom bolje leže nego one plastične koje su promašaj.  bus123

elvis

Ratkape koje su stigle na globtourovim Sideralima kad su tek kupljeni su po mom misljenju najljepsi izbor od 3 opcije:
-ove na Volvo-u iznad
-plasticne na globtourovim ovakvim Volvo
-Sideralove original

Ali daleko najbolje im pristaju alu felge

setra man

stigao i gb 93 PU 193 NL

setra man

Tomek

Danas u Zagrebu vidjeh taj novi 9700/3 gbr92 i bus je fenomenalan.. Izgleda odlično sa Brioni logom koji je inače elegantan i dobro oblikovan, a i šahovnica je super ispala.. Stvarno djeluje moćno.

setra man

tomekk

Citat: setra man  u Srpanj 02, 2010, 18:40:12
dolazi i nova scania

To je super, a i lijepo je čuti kad netko kupuje nešto novo bez obzira na marku.Jedino mi nije jasno zašto toliko mješaju s vozilima??Ipak znamo da je lakše održavanje ako većinom prevladava jedna marka, a oni imaju svašta...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

conecto

Koja točno Scania? Touring?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

boro

I gb.93 ima šahovnicu,i 94.