Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

tramvajac 92

Pa da vidimo..
Krug na TŽF-BG traje cca 30 min. znači treba nam najmanje 5 buseva (svakih 6 min.)
Na Drž.-Savišće mene zanima di će se bus okrenuti na Savišću? Tu bi isto trebalo oko 5 buseva..
Znači to je 10 buseva..

Tomek

To je prilično relativno jer treba uračunati i gužve koje su u tom djelu grada česte, pogotovo kod Vukovarske. A koliko ih uopće je vozilo na supstituciji tramvaja po Držićevoj zadnjih dana?

tramvajac 92

Tomek

Eto danas bio do Vukovarske, umjesto tramvaja od Držićeve do Savišća ipak vozi APD i to viđeni zglobni Citari G i Irisbusi Citelisi 18m, ali zanimljivo je da Citelisi neki voze, a gradska plinara još uvijek ne radi jer sam bio do nje i tamo je još uvijek onaj natpis da je u kvaru...

Berlingo

Danas isao do Mraclina. U Velikoj Gorici zamjetio neke sitne izmjene radi radova.

marin

Ja ne znam kaj je to na liniji 136, neki dan je samo jedan krug vozio NG 312, a danas također. Kad sam (taj neki dan) doso na Črnomerec vidio sam da u Citaru gb 207 nekaj pišti al se opet nakon tog jednog kruga vratio Citaro.

tramvajac 92

Vjerojatno se nešto pokvarilo na busu pa je u zamjenu poslan NG vjerojatno sa 120..

citaro

Citat: Tomek  u Srpanj 06, 2010, 00:51:12
Eto danas bio do Vukovarske, umjesto tramvaja od Držićeve do Savišća ipak vozi APD i to viđeni zglobni Citari G i Irisbusi Citelisi 18m, ali zanimljivo je da Citelisi neki voze, a gradska plinara još uvijek ne radi jer sam bio do nje i tamo je još uvijek onaj natpis da je u kvaru...

Vozi i APP i to najmanje 2 vozna reda.

Tomek

3 vozna reda danas vozili APP, a 3 APD s tim da CItelis od APD-a gbr762 koji je bio na toj izvanrednoj liniji tj. još uvijek je vozi sa neispravnim desnim kočionim svjetlom. Inače mislim da fali još jedno 2-3 busa jer su ovi krcati..

kojot

Citat: Tomek  u Srpanj 08, 2010, 16:01:10
3 vozna reda danas vozili APP, a 3 APD s tim da CItelis od APD-a gbr762 koji je bio na toj izvanrednoj liniji tj. još uvijek je vozi sa neispravnim desnim kočionim svjetlom. Inače mislim da fali još jedno 2-3 busa jer su ovi krcati..

Sve to vozi APD,odnosno vozači iz APD, samo je zbog općepoznatih činjenica u vezi plinskih autobusa, iz Podsuseda Dubravi poslano par zglobnih autobusa.
Inače, Podsused će voziti supstituciju od džamije do Borongaja

STIB

Citat: kojot  u Srpanj 08, 2010, 19:25:56Inače, Podsused će voziti supstituciju od džamije do Borongaja
Vrlo logično da busevi dolaze preko cijelog grada umjesto iz Dubrave od koje je do Borongaja možda kilometar.  ::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

kojot

Citat: STIB  u Srpanj 08, 2010, 21:20:55
Citat: kojot  u Srpanj 08, 2010, 19:25:56Inače, Podsused će voziti supstituciju od džamije do Borongaja
Vrlo logično da busevi dolaze preko cijelog grada umjesto iz Dubrave od koje je do Borongaja možda kilometar.  ::|
APD pokriva supstituciju Vukovarska/Držićeva-Savišće i za to troši i vozače i autobuse (ako ih ima).
Kad bi APD pokrivao i supstituciju do Borongaja bilo bi to preveliko opterećenje za jedan pogon i zato je taj posao dodjeljen Podsusedu kako bi preko ljeta bili podjednako opterećeni.
Eto, to je logika

marin

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 08, 2010, 11:46:12
Vjerojatno se nešto pokvarilo na busu pa je u zamjenu poslan NG vjerojatno sa 120..
Da i to sam ga vidio poslije na Gajnicama a GB. je bas morao biti 136 ko i linija za Špansko.

conecto

Citat: marin  u Srpanj 08, 2010, 11:33:58
Ja ne znam kaj je to na liniji 136, neki dan je samo jedan krug vozio NG 312, a danas također. Kad sam (taj neki dan) doso na Črnomerec vidio sam da u Citaru gb 207 nekaj pišti al se opet nakon tog jednog kruga vratio Citaro.

Za ovo imamo prikladniju temu "Tipovi autobusa na linijama"!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Autobusna linija 227 Svetice – Gornji Bukovac – Čret prometovat će od ponedjeljka, 12. srpnja od 8 sati do ponedjeljka, 19. srpnja do 5 sati razdvojenom trasom, zbog rekonstrukcije vodovoda u Ulici Bukovac.

Linija 227-1 prometovat će kružno trasom Svetice – Oboj – Svetice, dok će linija 227-2 prometovati trasom Dubrava – Gornji Bukovac – Bukovac.

Privremeno okretište autobusa na Bukovcu bit će na parkiralištu ispred DVD Bukovac (IX. Bukovački ogranak).