AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

on tvrdi da je, ali nema nigdje na papiru, a plaće nema već 8 mjeseci, kakav je to vlasnik da poduzeće kupi bez kune i ne ulozi u nega nista

ist

Pa ako je novi vlasnik, onda ne može biti odgovoran za nešto što se događalo prije njega. Koliko znam, rekao je da će plaće rješavati čim dobije rješenje Trgovačkog suda. A to za koliko je kupio poduzeće, nije njegov, nego problem funkcioniranja države

Tomek

Citat: MATKO  u Rujan 07, 2012, 12:52:34
Mislim da je Palac i ekipa dovela poduzeće do ovog

Očito imaš nešto protiv nove uprave kad toliko pljuješ po njima. Nisam njihov odvjetnik, ali firma je 2 desetljeća uništavana, prije nego ih je Palac preuzeo nisu imali ni goriva pa im je Autoherc tankao inače ne bi uopće vozili i onda ih je on uništio?? Daj malo realnosti...

MATKO

gospodo pišete nekakve stvari sto nisu točne, ako si kupio poduzeće i ti si vlasnik, zasto si svoje autobuse iznajmio tom istom poduzeću i naplaćivas najam, jel tu ima logike, nemam nista protiv nikoga nego vidim da ovo ne vodi nikud nego u propast, trebam danas za zg u 12 h, zovem kolodvor otkazana linija, pa ako si kupijo nesto ulozi i pokreni , obecao je placu za 7 mjesec jer je kako kaze vec preuzeo firmu u 6 mjesecu pa nikome nista

ist

Dobro, ali kako on može biti kriv za propast poduzeća koje desetljećima loše posluje

STEFI- GRAF

Znate onu čestu u našoj državi" ko je jamio jamio je"pa sad kako je good_boy

Lion's Driver

Desetljećima  >hammer< Nebi da postoji ima 300 god.
Prije je autopoduzeće bilo jedna od najjačih firmi u Jugoslaviji. Imali su najbolje buseve i šlepere ali je pomalo propadalo i došlo je do ovaoga. Palac je navodno kupio APZ za 100 000 eura. Pritom je dobio neplaćene radnike, neuredne buseve i blokiran račun s 2 mil. kn. E sad nekima to odgovara jer sve pare od karata meću sebi u džep. Kad bi se račun odblokirao mogli bi vratit Denibusu onih 800 000 kn, platit radnicima i uredit buseve ako ostane. Po priči par vozača što ih ja znan busevi su neočekivano puni na duže linije.

za one prije par postova jetliner ima tablice IM-942-AK

MATKO

Na tom računu ima 2.000 000 kn,a duga poreznih 2.600 000 kn i od čega će dati place

ist

Citat: vwgolfmk1  u Rujan 07, 2012, 16:05:55
Desetljećima  >hammer< Nebi da postoji ima 300 god.
Prije je autopoduzeće bilo jedna od najjačih firmi u Jugoslaviji. Imali su najbolje buseve i šlepere ali je pomalo propadalo i došlo je do ovaoga. Palac je navodno kupio APZ za 100 000 eura. Pritom je dobio neplaćene radnike, neuredne buseve i blokiran račun s 2 mil. kn. E sad nekima to odgovara jer sve pare od karata meću sebi u džep. Kad bi se račun odblokirao mogli bi vratit Denibusu onih 800 000 kn, platit radnicima i uredit buseve ako ostane. Po priči par vozača što ih ja znan busevi su neočekivano puni na duže linije.

za one prije par postova jetliner ima tablice IM-942-AK

Da, desetljećima, nisam napisao stoljećima. Tko ne vjeruje, neka čita. I pogleda datum http://www.imotskenovine.hr/Lokalne-teme/DIREKTOR-PRVE-IMOTSKE-PRIVATIZIRANE-TVRTKE-AUTOPODUZECA-FRANO-GRANCIC.html

200D

u ponjedjeljak na liniju biorine imotski rebic duzi niskopodnog mana ex veolia s klimom. a jiger i jedan man i jos poneko auto su u radionicama.naime sve popravke tj. dijelove placa g. miro palac

Tomek

Daj molim te zapiši registracije tog niskopodnog MAN-a ;)

200D

kad ga vidim hoću to su informacije iz garaze jer je jedan mehanicar danas vozio pa mi je reka da ce na cestu sva tri niskopodna jedan man veliki, higer, neoplan 1116 i jos par auta jer palac zeli sredit vozni park

STEFI- GRAF

Koja je računica sređivat te Manas-e sl222 ex Veolia vidija sam ih na slici kad su uveženi to je totalno gnjilo izvanka a moš mislit kakvi je onda od ispod. >hammer<

Lion's Driver

:o to je puna garaža autobusa  ;D ;D ;D
Ipak zadnjeg Higera nije odnio Leasing a pokvaren je od 3-4 miseca  ;D

200D

a sta mogu sredit ce al nazalost mecke 404 idu u rashod