AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

im

U razgovoru s jednim vozacem kaze da nije primoio placu od 12miseca I da je stanje.ajme neznanse ko pije ko placa da moli boga da izdrzi jos godinu ipo do penzijeda se spasi!

Lion's Driver

Dobro ti je reka. 9 plaća znaš šta je to........Nema još đački karata (vjerojatno nemaju ni za to)...Prid garažom se samo gomilaju busevi. Onaj Cityliner N1116 stoji gori ima pitaj Boga otkad... :-\

Paško

Izgleda da je napokon nestalo Z. Nema ga više ni Master...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Nema ga ni MAN lion's coach, ni Higer, ni taj Master......svi ga pomalo gube ali je sad prevelik razmak između Autopoduzeće i Imotski "Autopoduzeće   Imotski" Tako nekako  :)

ist

Irizar je možda već i godinu pred Scanijinim servisom na splitskoj Sirobuji

zvone13

ja sam je vidio tamo proslo ljeto znaci cak vise od godine dana je tamo

Lion's Driver

Kažem ja...Ja sam iz Imotskog i nisam Irizara vidio već dugo dugo. Znači ozbiljan kvar... :-\

VISEON

Noćas iz Imotskog za Osijek vozio Autohercov Travego. Jedan vozač od AP Im, drugi Autohercov. Autobus dubko pun do zadnjeg mjesta, a i torbe nisu stale u bunkere već se trpalo u WC i u prolaz medju sjedalima.

MATKO

U petak inspetori rada priveli jednog mehanicara koji na crno radi u Autopoduzecu imotski,a ima bosansko drzavljanstvo,ostali ilegalci su se skrivali po garazama

COVIK

Citat: MATKO  u Listopad 14, 2012, 09:44:13
U petak inspetori rada priveli jednog mehanicara koji na crno radi u Autopoduzecu imotski,a ima bosansko drzavljanstvo,ostali ilegalci su se skrivali po garazama

Ali i toga ima u API ??? ??? ???
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Lion's Driver

A neznam di nema....ne samo u Autopoduzeću.....neznam šta je tu čudno  ;D

MATKO

AnteIM

A snalaze se ljudi na svakakve načine, nije to ni lako sve dovesti u red nakon rasula koji su zatekli, ali napredak se ipak nadzire, barem ako je suditi po mehaničarima, ljudi ulažu velike napore da bi koliko toliko doveli vozni park u red  :)

travego33

moj ante džabe je to MATKO objašnjavat kad on piše samo ono što je protiv autoherca  nije se nikad sjetio napisat kolko je autobusa popravljeno jer njega to ne zanima,toliko često viđa autobuse imotskog a nikad ni jednog nije uslika njega zanima samo ako što od ljudi iz autoherca pođe po krivu da to može napisat!!!

200D

matku je cilj kritizirat i njemu ne treba pridavat paznju