AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

gospodo moja isplatite radnike i onda mozete govorit nesto pozitivno i da se vidi pomak, gdje  se vidi pomak, sto nema novaca za gorivo

travego33

moj MATKO kad sve tako dobro znas onda bi trbao znat da se taj novac za plaće nalazi na prijelaznom računu jer su radnici autopoduzeća sudski tražili novac i nisu htjeli odblokirati račun da se s njega isplate plaće ovako će te plaće dobiti tek kad sud to odobri a to su uvjek procedure(ako nevjerujes otiđi malo do suda i raspitaj se)!!!

AnteIM

Koliko sam upoznat sa situacijom (rekla kazala) g. Palac još pravno nije vlasnik AP-a, tako da je normalno da još nije isplatio zaostale plaće, a opet ponavljam da čovik dovodi firmu u red, osobno poznam jednog od mehaničara koji mi je potvrdio da je osposobljeno pet  bus123 koji su spremni za rad!

Lion's Driver

danas oko 14:30 kroz vinjane d. MAN_u Lion's coach (ex. brioni pula) IM:263-AK otpao poklopac ispod vozačeva prozora taman kad je uvatio jedno 80km/h. Prvi put ga je privezao žicom. Kada je krenuo nakon cca. 200 m, opet je ispao pa ga je uvaloi u box i nastavio vožnju bez njega. Imače taj MAN gubi previše zraka, ima razbijen prozor a i jutros je stajao i gledao motor  ;D

MATKO

Jucer u krugu Autopoduzeca u Imotskom Drzavni inspektorat zapecetio dva autobusa

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

travego33

matko ti si najveći lažov kojeg ja poznajem i tvoje neistine i mržnja prema autohercu je prevršila svaku mjeru kao prvo nikakvi autobusi nisu zapečaćeni jer ako bi iko to trebao znati onda sam to ja jer sam svaki dan tam,kao drugo to što su vozači IMOTSKOG krali na kartama(dovozili 30 putnika u bloku 5 karata),a ti imao možda koristi od toga a više nemaš za to ti nitko nije kriv!!!!

200D

e moj matko ima nas koji smo iz imotskog i koji smo u petak bili na kolodvoru i niko u prometnom uredu nije spominja zapececene buseve. a inspekcije ne dolaze u 8 navecer

travego33

ma matko je jedan veliki lažov što je se sad i dokazalo!!!  o-0
u proslom tjednu je uplaćeno 1,5 milijun kuna poreza što se može vidit na trgovačkom sudu i račun je odblokiran,a te novce zna se tko je uplatio!!!

200D

ma meni je ta firma draga zato sto je nasa, imotska i sto je niko nije uspio unistit , a nadam se da i nece jer imaju vrhunske vozace i dobre mehanicare al fali im financijska injekcija i steta je da neko prica lazi o firmi koja ima 70-ak uposlenih a bila je div

travego33

njezina jačina se najbolje vidi u tome što je uništavaju zadnjih 10 godina i ne uspjevaju je srušit...

200D

a fala bogu da ima neko ko toj firmi zeli dobro, ako je nisu srusili svi đavli pakleni nece ni ovakvi ko matko

muljator

Znam da Autohercu nije lako, ali moraju stati na kraj takvima kao što je Matko i ekipa u Imotskom unišili su sve da bi njima bilo dobro. Zelinčić kupio par buseva i dao VOZAČIMA da voze, a nakon 2 mjesec vidili smo u kakvo su ih stanje doveli.
Autoherc budite pamenti i dokažite Imoćanima da se grdno varaju!!!
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

200D

ne slazem se jer problem je u tome sto ni za zelincicevo vrijeme nije bilo auta u rezervi a kad nema rezerve sve mora na cestu i tada je malo vremena za servis, a jos k tome kada nema novca za dijelove tj kad taj isti novac vlasnik izvlaci iz tvrtke to je gadno. a sto se vozaca tice nije zgodno raditi negdje kad si zadnju placu vidio prosle godine. palac sada financira popravak auta tako da apz moze imati solidnu flotu

travego33

autoherc je u zadnja 4 mjeseca uložio mnogo toga što u novcu,što u radu ali uvjek se tu kriju neki špijuni koji igraju za nekog drugog kao matko pa se mehaničaru koji radi u grudama i došao je tu na ispomoć da bi se što prije završio bus napiše kazna za rad na crno!!!