AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

s kolekom travegom se slazem u 99% svega ali ne u cinjenici da je gospodin koji je odvalio vrata bunkera bio unistavac taj vozac je bio najljubazniji i naj prizemniji covijek koji je cuvao auta bolje nego svoja i mogu vam rec sto mi je iskreno za sto ne radi u autopoduzecu

Lion's Driver

Ako je prošli petak 12.10. i bila inspekcija (iako sad ne virujem) to je tada i ko zna kad opet. Nego kanimo se mi Matkovih laži....Vidim prid garažom obaojan još jedan SL222, Higer i MAN Sultan. Kad će i oni na cestu majko mila? Svi govore danas će, sutra će, a ono nikako.  8)

Degeneral

Citat: vwgolfmk1  u Listopad 21, 2012, 19:44:35
Ako je prošli petak 12.10. i bila inspekcija (iako sad ne virujem) to je tada i ko zna kad opet. Nego kanimo se mi Matkovih laži....Vidim prid garažom obaojan još jedan SL222, Higer i MAN Sultan. Kad će i oni na cestu majko mila? Svi govore danas će, sutra će, a ono nikako.  8)
Žuti SL222 IM -751-AL je 20. 10 bio parkiran u Cisti Velikoj. Vozio sam se iza njihovog Tourisma pa sam ga kasno primjetio za slikanje iako sam imao mobitel i fotić pri ruci.

200D

to auto je stalno u cisti profo jer vozac tamo zivi a vozi liniju biorine-imotski

Lion's Driver

HIGER KLQ6840Q na cesti.....moram priznat lošiji je izaša iz garaže nego uša u nju:
POPRAVILI:
- Kompresor
- Tahometar (brzinomjer)
POKVARILI:
- Zvučnike
- Prekidač za prednja vrata
- Volan ima puno praznog hoda pri skretanju u desno
- Bus vibrira k'o vibrovaljak
- Motor se ubrzano grije
ČUDNO........Na njemu je šema autopoduzeća bez slova Z ali ima oznaku na vratima i ispod vozačeva prozora "Autoherc Meković" i čini mi se dubrovačke tablice  ???  ???  ???  ???
............................ali zato MAN Lion's Coach (bez šeme autopoduzeća) blista....Ofarbali su ga i ima samo natpis na poklopcu motora. Lip je.  ;D

im

Zuti man izgleda dosta uredno i lipo sreden slike nema za mi je

200D

neki dan cujem da su se place pocele lagano isplacivat!!

Paško

Coach IM-263-AK sređen, a dobio je i AP Imotski shemu
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Je je sređen je.....Higeru proradili zvučnici a tahometar sad ne radi......Bože s tim busom se nikad nezna  :)
Inače tog MANa muči zrak već duže vrijeme.

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Je. Danas sam uslika unutrašnjost ali je ostala mutna slika.....Možda je postavim  ;D

200D

to kvazi auto treba spalit i samlit jer ja nesto gore nisan u zivotu na cesti vidio a kamoli se vozio u necem gorem onaj stari jetliner je limuzina naspram ovom kineskom niti poluproizvodu

Lion's Driver

Citat: 200D  u Studeni 17, 2012, 00:40:38
to kvazi auto treba spalit i samlit jer ja nesto gore nisan u zivotu na cesti vidio a kamoli se vozio u necem gorem onaj stari jetliner je limuzina naspram ovom kineskom niti poluproizvodu

Ma dajjjj 200D. nije baš tako. Eno u temi sa slikama je Avtomontažafan dobro napisa. Naravno MAN, Setra, Mercedes... su 10000000 puta bolji ali nemožeš tako nije tako loš.

STEFI- GRAF

200D dobro si kazao tu kinesku brekericu triba zapalitit ili gurnit niz Dubce u more jer to nevalja ništa star jet je space shutlle za njega ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Majstor

Ljudi Toping- ov Higer je okrenuo 650 000 km
bez ikakvih problema i danas vozi bez greške
Stvar je samo u održavanju i ljudima koji ga voze

Dosta glupiranja nije Setra ali ni ne košta ko Setra !
Samo mi sudite pošteno !