AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

turist

turist

bus123
MATKO, vidim da si dobro upućen u zbivanja u APZ Imotski. Ima li kakvih novih zbivanja? Koliko mogu primjetiti tamo su očito veliki problemi. Kako mogu čuti linije se i dalje otkazuju, nema dovoljno autobusa, a čitam da se radnici ne slažu sa novim vlasnikom, kako se u narodu kaže reže  :)evil jedni na druge. Postoji li mogućnost da dođe do kompromisa da ne trpe putnici? >hammer<

turist

bus123
Gospodo, vidim da se vodila rasprava  mjeseca da li mogu redovni liniski prijevoz voziti vozači drugih poduzeća i da li inspektori mogu kažnjavati ako zateknu u inspekciskom nazoru da se tako radi....
Želio bi objasniti, a mislim da sam u mogućnosti........
1. koncesija na reovne linije glasi na firmu koja je dobila od ministarstva.....
2. liniju izričito mogu voziti vozači i autobusi firme na koju glasi koncesija.....
3. ako se desi kvar autobusa na cesti, može iznajmiti autobu a u tom slučaju i vozača tog prijevoznika da odveze tu liniju, mora imati 
    ugovor o najmu samo za tu vožnju......
4. ako firma nema dovoljan broj autobusa za obavljanje liniskog prijevoza za koje je dobila koncesije može iznajmiti od drugog
    prijevoznika autobuse na duži period, napraviti ugovor na koji je to perid iznajmljen autobus, u prometnu dozvolu od autobusa u
    ministarstvu upisati ko je korisnik autobusa, na unajmljenom autobusu na lijevoj i desnoj bočnoj strani mora biti naziv firme koja je
    unajmila autobus, naziv vlasnika autobusa je na prednjim desnim i lijevim vratima ......
5. mješovita posada u tom slučaju ne može biti, što znači te autobuse voze izričito vozači firme na koju glasi koncesija.....
6. u ispekciskom nazoru, inspektor ako zatekne vozača drugog poduzeća može u tom slučaju, isključiti autobus iz prometa, kazniti
    poduzeće na koje glasi koncesija na više načina, a najdrastičnija kazna je zabrana linije od tri do šest mjeseci na kojoj je zatečena
    takva posada.......

MAN 422

Evo Božićna čestitka za Autopoduzeće,
odblokiran račun iako je bilo rušenja i skeptika koliko hoćeš,
prvi novci prešli sa računa za goriva i ostalo,
toliko o rušenju firme od strane vlasnika

Sretan Božić i Novu godinu od uprave Autopoduzeća Imotski

MATKO

turist

bus123
Ma ljudi, vidim da se ovdje vodi bespoštedna borba. Uprava Autopoduzeća Imotski radi sve da udovolji radnicima, a tako napisa i MAN 422 koji se na kraju prestavi kao član uprave poduzeća. Gospodo, mi korisnici usluga ovog poduzeća voljeli bi znati da li će biti prijevoza u Imotskoj krajini. Gospodine MAN 422 pa dajte sa radnicima ili kako napisa sa ljudima koji su skeptici i rušadžije riješite da imamo kvalitetnu i redovnu uslugu prijevoza. Evidentno je da postoje veliki problemi, gospodo kad već idete sa takvim informacijama, a posebno MAN 422 kada si se legitimirao kao član uprave i smatraš da su u poduzeću skeptici i rušadžije navedi dali ima Autopoduzeće i drugih obaveza koje bi trebalo riješiti.
good_boy  ::|

MAN 422

za Turista

Matko je zaposlenik poduzeća, njega pitajte on ruši firmu a i ima sve info hahaha

MATKO

Gospodine Man sluzite se lažima,nitko firmu ne rusi nego ti i Palac ,ali samo još kratko vrijeme

MAN 422

hahaha, e Matko dobra ti ova, to što vi probate srušiti malo ste se preračunali, pjevao si ti tako od samog dolaska, samo ti nikao nije pošlo za rukom ništa što si rekao, pogledaj svoje stare postove pa vidi što si pisao i što je istina i što se obistinilo.
jedini koji se služi lažima ste Vi koji radite u firmi i rušite ju zbog vlastitog interesa,
zdravi bili pa vidjeli tko će se zadnji smijati

MAN 422

Matko je osoba koja radi protiv svih uprava koje su dosad bile, nije im odgovarala ni jedna uprava bila iz Imotskog ili od kud god, sklono je manipulacijama koje rade dosta dugo, što se nisu bunili dok je bilo nekretnina u firmi kad su ih prodavali a oni dobijali "na kavu" a običnim radnicima metla i ne primanje plaća, sve će se objelodaniti brzo,
korise se lažima i podvalama jer im i prije nije bio strano slati protiv firme dopise raznim institucijama u drzavi kako onoj tako i ovoj, samo im je kratog daha

MATKO

Man rekli bi okani se ćorava posla dosta je tvojih laži,sve ste izvarali gdje ste god došli

MAN 422

ja nisam dosao nigdje, niti izvarao, sto se ne moze za tebe reci, koliko ste pojedinci imali koristi od prodaje nekretnina kad ste sutili jer vam tada to nije bio interes, varaju firmu jer vracaju vase dugove i odblokiravaju je a vi ju blokirate i ometate u radu, ja ne znam tko tu radi sto protiv firme.

shef

Argumentirana rasprava - da; postovi tipa: lažov i mučki provokator - ne. Nemojte da ponovno moramo intervenirati.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

miky

COVIK

Meni se nekako čini da se kolege Matko i Man 422 poznaju a možda i po firmi sretnu,pa im predlažem da lipo sidnu negdi na piće i dovrše raspravu s foruma a ako ne ide za stolom onda predlažem  >hammer< >hammer< >hammer<

Dajte molim vas poštedite nas ostale vaših pripetavanja kao ti varaš,ti si provokator,ti lažeš itd itd
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...