AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

im

turist

bus123
Bilo bi prema putnicima korektno da se polasci ne otkazuju kad su karte kuplje.......m
Nisam primjetio da dtugi otkazuju! Danas isto nije isao polazak u 14:15 sati, ali je njehova konkurencija Promet Makarska u 14:00 sati otisao sa dva puna autobusa.......... good_boy

travego33

Danas na kolodvoru AP Imotski sindikalni vođa AP Imotskog fizički i verbalno napao radnog kolegu vozača, intervenirala policija koja je došla uzeti iskaze te pokrenuti postupak

turist

SETRA S415 HDH

kolega "zabada nos di mu nije isto" ,i nije fošlo do verbalnog napada kako kolega kaže nego samo ga je odgurnuo od sebe....

tomekk

Sa stranica Udruge Sindikata Vozača i Prometnih Radnika Hrvatske:
Citat:Nakon višemjesečnog čekanja i mnogustrukih pismenih upita od predsjednika USVPRH gosp. Ante Jelića i SVPR Imotski upućenih prema DORH-u što se poduzelo po podnesenim Kaznenim prijavama protiv odgovornih osoba u APZ IMOTSKI sredinom veljače 2013. godine, a nakon što su u Policijskoj upravi Splitsko-Dalmatinskoj uzete izjave od podnosioca Kaznenih prijava, Sindikalnih predstavnika, u poduzeće su došli policijski istražitelji iz Ureda za gospodarski kriminal. Tjedan dana nakon toga došli su po nalogu policijskih istražitelja i porezni inspektori. Izuzeli kompletnu financisko-knjigovdstvenu dokumentaciju i to za period 2010., 2011., 2012. i do 15. veljače 2013. godine.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

MATKO

Gospodine travego nemojte siriti neistine, ali to je vasa praksa ne samo u pisanju nego i opcenito od razgovora do poslovanja, poslusajte obadvije strane pa onda pisite tko je koga napao i iz kojeg razloga (naravno ako je uopce bilo fizickkog napada).

MAN 422

O pa i Matko dusebriznik je tu, ajd od svih tvojih postova što je bila istina?
cijelo vrijeme si samo pljuvao i iznosio neistine.
Reci mi samo jednu stvar koju si napisao da je bila istina ili da se ostvarila, jedini cilj Vam je bio da AP potone što se na Vašu žalost nije desilo pa onda pišete raznorazne mailove sa privatnih adresa prema raznim inspekcijama sireći neistine kao i uvijek, mail cu skenirati i postaviti da forum vidi čime se Vi sluzite.
LP

turist

Citat: travego33  u Ožujak 28, 2013, 16:51:12
Danas na kolodvoru AP Imotski sindikalni vođa AP Imotskog fizički i verbalno napao radnog kolegu vozača, intervenirala policija koja je došla uzeti iskaze te pokrenuti postupak

bus123
Gospodo i cjenjene kolege forumaši ja sam se nedavno regao u nadi da će sa Vama svima podjeliti stvarne informacije i iskustva koja imamao svi skupa u prometu. No imam dojam a ako se dobro sijećam već sam na neke komentare kolega na temu AP Imotski upozoravao da se radi o netrpeljivosti, zavisti i zlobii. Zelio bi se malo predstaviti mada sam si odabrao naziv "turist" i neki su zlobno na neke moje komentare i nazvali me pravim turistom. U putničkom prometu radio sam 30 godina od rada u autobusu do ostalih funkcija koje su vezane uz putnički promet u jednom poznatm prijevozničkom poduzeću, u tim trenutcima možda i najvećim prijevozničkim poduzećem u RH i danas sam vezan za putnički prevoz. No želio bi dati svoj komentar i svoja saznanja o temi koju nam je nametnuo travego33 jer sam bio kao putnik svjednok velikog dijela događanja.
Slažem se sa kolegom SETRA S415 HDH kji navodi:" kolega" - "zabada nos di mu nije misto" ,i nije došlo do verbalnog napada kako kolega kaže nego samo ga je odgurnuo od sebe....
Prvo:       Čudim se mladom kolegi koji voljom vlasnika a ne zato što u AP Imotskom postoji potreba za njegovim vozačkim uslugama.
               Kolega je prije dva mjeseca zaposlen u AP Imotski. Svojim komentarom pred punim autobusom putnika i drugim radnim 
               kolegama koji su koliko znam u tom poduzeću preko 20 godina dao sebi za pravo da nekoga proziva, a pogotovo radne 
               kolege koji su tu preko 30 godina. Pitam ga nakon svega što sam čuo a i vidio veliki dio događanja kako misli nastaviti raditi u
               toj sredini.
Drugo:    Žilim prenijeti ono što sam čuo u autobusu i nakon toga vidio u čekaonici kolodvora u Imotskom.
               -  na upit njegovog suvozača kolegi vozaču koji je ušao u Cisti Provi da li je bila plaća, na što je dobio potvrdan odgovor mladi
                  kolega je dao komentar "BLAGO NAMA KAD IMAMO LJUDI KOJI NE RADE A PRIMAJU PLAĆU, NEKA ZNAJU DA TO NEĆE DUGO
                 TAKO TRAJATI, SVE ŠTO SU DO SD DOBILI MORAT ĆE VRATITI I TO ĆE IM NA NOS IZAĆI" (komentar nekorektno i bahato)
               - nakon dolaska na kolodvor, popivene kave otišao sam na šalter da si rezerviram mjesto za povratak nakon blagdana. Na
                 vratima od jednih prostoria čuo sam raspravu tog mladog kolege i kako nam travego33 napisa sindikalnog vođe AP Imotski.
                 Sindikalni vođa je mladog kolegu pitao "OTKUD TI PRAVO DA MENE I MOJE KOLEGE KOJI VOLJOM VLASNIKA KOJI JE TEBE
                 DOVEO JA I MOJIH SEDAM KOLEGA NE RADIMO VEĆ SEDAM MJESECI, A TI SI DOŠAO IZ HERCEGOVINE U UZIMAŠ NAM POSAO I
                 KRUH IZ RUKE".
               - Odgovor mladog kolege je bio "NIJE TI OVO ĆAĆEVINA" i pošao je prema sindikalnom vođi, nakon čega ga je ovaj odgurnuo
                 riječima ne prilazi mi.
               - Daljni tjek događanja nije mi poznat...... >rigoleto< >rigoleto<
Gospodo, pretpostavljam da su moderatori foruma imali drugačiju namjeru. Čitajući postove na temu AP Imotski/Autoherc/Globtur uvjerenja sam da se radi o nečemu drugome tj. o razračunavanju sa razine vlasnika čak i pišu nam postove.

turist

Citat: MAN 422  u Ožujak 31, 2013, 12:49:23
O pa i Matko dusebriznik je tu, ajd od svih tvojih postova što je bila istina?
cijelo vrijeme si samo pljuvao i iznosio neistine.
Reci mi samo jednu stvar koju si napisao da je bila istina ili da se ostvarila, jedini cilj Vam je bio da AP potone što se na Vašu žalost nije desilo pa onda pišete raznorazne mailove sa privatnih adresa prema raznim inspekcijama sireći neistine kao i uvijek, mail cu skenirati i postaviti da forum vidi čime se Vi sluzite.
LP
bus123
=MAN 422 link= voljeli bi da to objaviš, jer si objavio i nalaz porezne kontrole, pa svi znamo kako je završila osoba koja je izdala poreznu potvrdu u poreznoj u Imotskom. Kolega čujem da je sindikat pokrenuo postupak utvrđivanja odgovornosti za odavanje službene tajne u Financiskom inspektoratu kako ste došli do podnesene prijave koju je uputilo sindikalno vodstvo.  >hammer< 8-8 >hammer<

MAN 422

odgovor za Turista:

Ako si bio na kolodvoru, zašto nisi prenijeo sve što se tamo zbivalo i zašto je "mladi kolega došao do sindikalnog vođe, zato jer ga je ovaj nazivao pogrdno neću navoditi uvrede, ima djelatnika koji su bili tamo i napisali i dali svoj iskaz u policiji a vidjet će se sve iz policijskog zapisnika zbog napada na poslu.
Imotskom treba i prijeko je potrebna mlada snaga i mladi vozači koji mogu kvalitetno obavljati posao,
od kud tebi za pravo da pitaš koga će netko zaposliti ili neće u privatnoj tvrtci.

MAN 422

za Turista,
Porezna prijava je u redu prijatelju i nema nikakve odgovornosti,
Porezna ima i nova mogu i nju staviti na forum u petak izvadjena, porezi čisti kao sunce žarko

turist

Citat: MAN 422  u Ožujak 31, 2013, 13:31:13
odgovor za Turista:

Ako si bio na kolodvoru, zašto nisi prenijeo sve što se tamo zbivalo i zašto je "mladi kolega došao do sindikalnog vođe, zato jer ga je ovaj nazivao pogrdno neću navoditi uvrede, ima djelatnika koji su bili tamo i napisali i dali svoj iskaz u policiji a vidjet će se sve iz policijskog zapisnika zbog napada na poslu.
Imotskom treba i prijeko je potrebna mlada snaga i mladi vozači koji mogu kvalitetno obavljati posao,
od kud tebi za pravo da pitaš koga će netko zaposliti ili neće u privatnoj tvrtci.

bus123
=MAN 422= koliko vidim da si se dobro uzrujao, nisam pitao ja ko koga i gdje zapošljava i na koji način. Stalno gospodine provlačiš koliko mogu vidjeti kroz ovu temu privatna firma, a koliko ja mogu shvatiti pokušavaš provući priču i da možeš raditi što hoćeš ne poštivajući zakone u RH.
Što se tiče poreza i porezne preporučio bih ti da se ne zalijećeš, vidio sam i nalaz porezne kontrole koji je upućen na neke druge adrese kao na primjer u ministarstvo prometa, ali ga ti nisi dobio, a zbog izdavanja porezne o kojoj je već bilo pisanja tebi za informaciju nakon nalaza navedene kontrole smjenjena je voditeljica porezne u Imotskom...
Za kraj kao što sam napisao ja se više neću javljati na ovu temu jer vidim da nema smisla.

MAN 422

uzrujali ste se Vi jer nemate nikakvih argumenata sve je palo u vodu i sad ste fizički počeli napadati po firmi to vam je jedino ostalo
LP i vidimo se doskora

SETRA S415 HDH

porezna prijava je u redu isto ko i potpisi na putnim nalozima za izvaredni liječnički pregled petorice vozača....
suludo je opće raspravljat o takvim stvarima...