AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

tomekk

Citat: autoparts  u Travanj 12, 2013, 08:41:55
laže 200D reka da je u mana uliveno 600 l goriva a u tog mana je rezervao od 560l i kako može da stane 600 l goriva kad je rezervar od 560 l ja znadem sve o tim busevi jer sam bio gori radio 3 godine i otiša am kad je firma prodana gospodinu Miru Palcu iz Gruda  a ti busevi nisu došli i to vas je lagao 200D

U jednom postu pišeš da nisu došli, a u drugom evo šta su kupili? Daj se odluči već jednom  >hammer<
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

autoparts

reka mi je vozač jedan mislio sam da 200D laže ali sam dobio informaciju da je potvrđeno kupovina buseva

zvone13

sad bi bilo ljepo ispricati se .......

Servis

Upravo tako.

Jer ovo je jedina tema na forumu koja često izgleda kao "kokošinjac", a to ne služi na čast nikome.

autoparts

MATKO

Od danas račun Autoherca  iz Metkovća blokiran,tko zna kad su radnici iz tog poduzeća dobili zadnju placu

MAN 422

Necu se osvrtat ni na koga jer uvjek ispadne onako kako sam ja rekao na veliku zalost ovih koji ne zele prihvatit da APZ ide naprijed. Kupljena su 4 busa koja se odmah farbaju i uredjuju 2 su vec u garazi Apz. Zavrsen je 3. Zuti gradski, da doslo je gorivo i natoceni su puni rezervoari da se utvrdi potrosnja, da bi se izbjegle mozebitne malverzacije sa tocenjem goriva. Lp od AP Imotskog.

200D

Citat: autoparts  u Travanj 12, 2013, 13:33:23
200D oprosti
ma nema problema samo nemogu shvatit šta svi imau protiv te jadne firme koju ja gledan ko posrnulog diva i doista želim da se digne iz mrtvih

MATKO

Ma o cemu vi pricate, pa nemate vise ni kancelarija u poduzecu, i to su vam odnijeli, placu ste dali za 1.mjesec ove godine, a dnevice niste isplatili ni u prosloj ni u ovoj, a Metkovic je u blokadi, sve putnike ste izgubili, autobusi dovoze po par putnika u ZG.

200D

u to nisam upoznat ali ako je doista tako to je velika šteta

MAN 422

Od kad se ti zanimas za firmu tvoje je bilo da je probas unistit pa ti nije poslo za rukom. Hvala ti sto se sazaljevas ali Ap to ne treba bit ce ono gdje i zasluzuje, cista firma kao sto vec je. Putnika ima sve vise i vise.

im

200D

danas viđen jetliner ex Panturist na njegovu žalost duži ga najpoznatiji vozač Ap-a, a MAN 264-ak sjaji čak je i ratkape dobio

zvone13