AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

zlikowszky

Da, htjeli smo tržišnu ekonomiju - elem konkurenciju. I sve bi bilo OK da je ta i takva konkurencija lojalna. MI smo krenuli raditi na nelojalan način i to je postalo općeprihvaćeno. U zemljama zdrave tržišne ekonomije nelojalnu konkurenciju lojalni konkurenti začas "anuliraju". Mi smo na žalost "Hrvatistan" i sve tekovine zdrave tržišne ekonomije (i niz drugih tekovina) začas okrenemo na sebi svojstven način. Zato i jesmo tu gdje jesmo a ja se ne pitam kad ćemo isplivati van, nego hoćemo li uopće?

Prečesto smo bili svjedoci propadanja i velikih i malih firmi koje su dampirale cijene samo da bi dobile posao. U zdravoj tržišnoj ekonomiji to ne ide tako. Mislim ide....samo kolko kratko?

U krizi smo kakvoj jesmo, i umjesto da konačno svi cehovi i struke stave glave skup, ovdje se i dalje nadyebava i po cijenu propasti. Što ne bi svi prijevoznici, i veliki i mali, sjeli za isti stol, dogovorili pravila igre i držali ih se. Garantiram da bi bilo zarade za sve! Ali ne...bolje je ovako! A možda sam ja utopista....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

dado1

Danas je se na emsiji što vas žulja gosp. Mate Jujnovic bez ikakvog valjanog argumnenta obtušio na Autoherc i Autopoduzeće Imotski zbog natjecaja na podrucju Vrgorca

zlikowszky

Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

travego33

Ne žulja njega Vrgorac toliko koliko kolodvor u Splitu i Zagrebu gdje AP ima duplo više prodanih karata od njega...
Što se tiče AP-a i stečaja ne mora se brinuti ni faken a ni ostali ovdje na forumu taj film nece gledat!!!

MAN 422

Matee zabrinut da APZ ne ode u stecaj, Mate nemoj nas braniti majke ti, znamo mi sami braniti se, zuljaju njega polasci i putnici, broj putnika mu opada iz mjeseca u mjesec a on se ne snalazi, ono sto radi na svojim kolodvorima mu se obija o glavu i sam si je kriv,
ApZ je iz dana u dan bolje jace i vise na trzistu, zasto bi otislo u stecaj nema nikakvih osnova, stecaj pojedinci prizivaju od ulaska AH u APZi gle cuda, tvrtks posluje i radi sve bolje i bolje.

Pozz Mati i dusebriznicima,  yahoo pivkan

200D

bilo je i gorih od Mate ali imotsko Autopoduzeće nitko do sad nije sahranio pa neće ni on

Grof

Servis

Pa pisalo se ima već neko vrijeme da je dobio otkaz...

dado1

Dobio otkaz a sad seta po gradu i prica kako se firme bore koja ce ga zaposlit yahoo

SETRA S415 HDH

A Mile oda po gradu i glumi taxistu,na crno prevozi pokojeg putnika...
a cijene karata...neznannemogu bit pametan doklen to nisko može ić,p.s. drago mi je da su puni!
promet makarska i apz razlika u cijeni 5 kn (mate skuplji) ali mate daje svaki dan dvi karte za zg džabe.
i mislin da bi tribali na splitski kolodvir dovst jednog gvalitetnog prometnika ozbiljnijeg malo.
uglavnom kazu da su "puni" a koliko nezz,sve u svemu drago mi je...
a sad kad ima putnika nadan se da će se i druge stvari popravit...
SRETNO!!

tony515

Neznan jeli to vec itko objavio, ali svejedno. Uskuro polazi nova linija Imotski-Frankfurt!!  hi

MAN 422

A ne samo "vrankvurt" di je Bec, Ljubljana, Brezice, i jos toga mnogo jos, po super cijenamaaaaaa,
Idemo daljeeeeeeed

Tlimfocit

travego33

A gdje će to rajko doći,ajde kolega ne budi smješan i malo se zapitaj ili raspitaj a tko je u zadnje 2-3 godine Rajku zadao najveće glavobolje a možda čak i ne trebaš jer i sam to vjerojatno znaš

MAN 422

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 11, 2014, 21:25:38
Dok ne dođe Rajko, mogu.  8)

Previse ti Rajku se uvlacis u g***cu da ti ni cipele vise ne vire vanka,
Tema nije CB tako da nema on sta tu dolaziti,
Neka dodje i neka i tebe povede,
A sad zamisli cijela Hercegovina ide sa tim busom za Njemacku i jos ce ici direkt autoputem,
Nema vise kajmaka na Njemackoj osim Bosne koja ce mu ostati,
Sam je trazio, a sve vise gube zivce haahahahahahhaha