Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Danas je bijeli vozio liniju za Hum na Sutli u 8.30.

calcano

Kupuje li Zelenika tj. Globtour Croatia Bus ili ne ? Nešta se opet šuška o tome da bi se do kraja ožujka trebalo rješiti pitanje CB.

VISEON

U cijeloj ex AP Vž grupi je izgleda kljucan ozujak odnoso zadnji dan ozujka ?!

frankfurt99

Neki od zainteresiranih su Sajko i Profabus, za Globtour ne znam, skupšina vjerovnika je 23.03,pa bi onda situacija trebala biti jasnija.

fakincic

Danas je bilo zanimljivo vidjeti 511 kako prolazi kroz Veliko Trgovišće.

To je, inače, uobičajena ruta kojom voze autobusi Presečki busa na liniji Pregrada - Zagreb i obratno. Njihove linije voze kroz VT još iz doba Zagorjetransa, koji je tamo imao garažu sa svojom benzinskom. (Tamo je bio vrlo čest prizor da se provlači po grabama (makadam) i da ide tankati bus pun ljudi koji putuju za Zagreb ili iz Zagreba. Naparkira, pa putnici čekaju dok šofer nađe čovjeka koji radi na pumpi. To su bila vremena).

Razlog zbog kojega su plavi busevi par dana išli kroz VT je prosvjed seljaka koji su traktorima zatvorili ulaz na staru zagorsku u Mokricama.

fakincic

Umjesto 511, danas nam je u Zagorje stigla Temsa.

kampanjac

evo zadnja informacija kaj se tiće croatie busa i našeg nadanja da će se sve promijeniti odn da će se uspjet dignuti, CROATIA BUS ide u blokadu..linije prema BIH-u već se odrađuju u koop sa centrotransom (mislim da toga prije nije bilo, a možda se i varam-vi me ispravite)...a neznam kak će biti sa našim linijama..dal će to ostati il kaj...

tomekk

Skupština bi trebala biti 23., dakle za 4 dana pa pričekajmo do toga.Na dnevnom redu su 2 točke i to izvješće o dosadašnjem tijeku stečajnog postupka te odluka o daljnjem vođenju postupka.
btw, još nešto u vezi AP grupe, otvoren je i stečaj nad Croagom pred 3 dana  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Večeras na liniji Zagreb - Straža 491.

kampanjac

a danas u 15:00 za Zagreb iz Krapinskih krenuo transliner 0017-cb...imam sliku, nije baš nešt jer smetaju grane i rasvjetni stup...možda stavim..moram vidjet sa adminima...

tomekk

Temsa 0019 stoji na ak Varaždin vjerojatno još od prije 10 sati.otvorem poklopac motora, ispod zadnjeg dijela autobusa sve puno ulja(izgleda), a vozači nemoćno čekaju pomoć...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Danas sam u 15.05 sati vidio 490 na raskrižju Vukovarska/Strojarska s tablom Rovinj - Zagreb.

shef

Da li CB još drži ovu liniju? Vidio sam da Brioni voze Zagreb-Rovinj što je novost.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

fakincic

Prema www.akz.hr, liniju koja u 8 ide iz Zagreba voze i dalje. Vrijeme u koje sam vidio 490, odgovara voznom vremenu povratka. Izgleda da dulje vrijeme već ne voze noćni Rovinj.

BTW U petak sam na istom mjestu u 12 vidio 490 s tablom ZG - Crikvenica, kako dolazi iz garaže na AK.

fakincic

Zanimljivo, kao i prošle subote, i danas u 8.30 za Hum na Sutli išla Temsa.
SRI Ne znam koji je garažni, odnosno koliko uopće imaju Temsi?