Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

Jedan Iveco veceras spava u Dubrovniku,danas je primio grupu na sarajevskom aerodromu i otisao u Dubrovnik,za dalje planove ne znam,saznao sam samo da aranzman traje 6 dana,i da je organizator turisticka agencija Almira iz Mostara

Man lion's coach

E ovog nisam odavno vidio, bar jedno 6-7 mjeseci, pa nisam mogao propustiti priliku da ga uslikam...

elvis

Danas Isuzu 568-M-194 dovezao košarkaše iz Mostara u Konjic

Od vozaca sam dobio informaciju da MAN 625-E-219 radi od 01.12. prevoz putnika umjesto voza na relaciji Mostar-Ploče...i da ce to raditi do 15.12.

elvis

Danas sam opet malo pricao sa prijateljima iz ove firme,kao i iz Konjic-busa...u odnosu na proslu sezonu ova firma ce ove sezone imati na stanju 5 vozila vise,prosle sezone se u proljece malo kasnije prikljucio 0303 koji je bio na lakiranju,2 graf i stifta koji su poceli raditi u sedmom mjesecu,i 2 Iveca koji su kupljeni u devetom mjesecu...to naravno ako ne bi sa postojecim vozilima bilo nekih ozbiljnijih problema ne daj Boze,mada u to sumnjam jer sad vec sredjuju sve sitnice tako da na proljece budu spremni na sve izazove...i ako ne bude jos koja prinova,i tu postoji par opcija ali necu nista govoriti dok sve ne bude sigurno... ;)

elvis

Lijepo vrijeme u BiH bi moglo znaciti i raniji pocetak sezone vanrednih voznji,prije par dana jedan MAN otputovao je u Varazdin,a sutra prelazi u Poreč gdje ce ostati 10-ak dana...a sutra MB 0404 je na vanrednoj,kao i Iveco koji ce ici negdje zajedno sa MB 0614D od Konjic-busa...

elvis

Danas sam ovu dvojicu uhvatio u bazi nakon pranja

elvis

Braća na okupu prije par dana

A samo par sati nakon sto su uradjene prethodne slike jos jedna promjena na ubjedljivo najboljem od trojice

Tomek

Gdje su ovi MAN-ovi kupljeni?

elvis

U Turskoj,zajedno su dosli u aprilu 2008. god.

elvis

Odavno me nije bilo pa se i u ovoj firmi stosta promjenilo,ovih dana svi su u pokretu,radi se punom parom..

A sad par slika:

MB 0303 prije par sedmica u bazi u Mostaru

Prosle sedmice sam sa ovim isao u Gracanicu,frend je vozio rukometase RK Bosna bh gas-a pa sam iskoristio priliku da odem s njim
slikano nakon utakmice ispred TC ETNA gdje smo bili na veceri

par dana poslije poskidane su mu naljepnice koje je imao

a u prosli petak je dobio jednu masnicu na lijevim vratima pa ce mu u narednim danima biti i to sredjeno,a i dobit ce novu reklamu..

Za to vrijeme ofarbana je prednja strana na 625-E-266 zbog toga sto je imao sitna ostecenja od kamencica

Tomek

elvis

Lijepe fotke Tomek,samo zamjerka sto nisi javio da dolazis...a u ponedjeljak ces moci uhvatiti ISUZU-a i Iveca,jednog od njih posto ce jedan doci na P.jezera,a jedan ce ici do Zagreba.. :)

elvis

Danas su preuzeli MAN ex Konjictrans,onaj krem-narandzasti... ;)

elvis

MAN je jos uvijek u bazi u Mostaru,izvrsen je detaljan pregled i zamjenjeno sve sto je bilo potrebno zamjeniti (gume,ulje,filteri,diskovi i sl.),a ja sam veceras uslikao jednog Iveca koji je bio u bazi u Konjicu...

A Mercedesu je sanirano ostecenje na vratima i nova reklama je vec odavno postavljena

elvis

Danas sam sa svojim drustvom isao u Mostar,posao je bio odvesti MAN-a iz mostarske u konjicku bazu jer u cetvrtak ide na prvu turu...

Kod tunela Crnaje izmedju Konjica i Jablanice su nastale prve dvije fotke

A slijedeca nakon parkiranja u bazu u Konjicu