ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Sonja

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/vozac-hrt-a-okrznuo-zet-ov-autobus-pa-slupao-dva-auta-222957

Vozač HRT-ovog Golfa okrznuo je autobus ZET-a, ali nije mario. Nastavio je voziti dalje kao da se ništa nije dogodilo. Ipak, nije stigao daleko, već 300-tinjak metara dalje na križanju sudario se s druga dva automobila, rekao nam je naš čitatelj koji se u srijedu oko 16.20  zatekao na križanju Zagrebačke i Industrijske ceste u blizini Velike Mlake. Od policije doznajemo kako nasreću nitko nije ozlijeđen.

- Muškarac je bio pod utjecajem alkohola, imao je 1.74 promila alkohola u krvi.

sokre

Danas oko 7 me probudila buka naleta 554 na auto.. Zanimljivo, nije se čuo udarac, nego gužvanje plastike.. :)

I to na križanju Islandska - B. Magovca (linija 221).. Nije bilo ništa strašno, ali je hitna dosta dugo stajala uz bus...

Uskoro i slika!  8)

221

Citat: sokre  u Lipanj 11, 2011, 09:42:18

I to na križanju Islandska - B. Magovca (linija 221)..

He, he, to križanje ne postoji.
Ili je Islandska - SR Njemačke ili Ukrajinska - B. Magovca.   ;) ;)

sokre

Uvijek se bunim.  ;D

Dakle, semaforizirano križanje na ćošku Mamutice - Ukrajinska - B. Magovca.

Evo i fotke kao dokaz vrlo čestog tipa nesreća na ovom križanju (možda je ovo križanje treće problematično mjesto o kojem je pisao 421?).

Kako sam slikao optikom sa 4 kilometra udaljenosti, slike su malo mutne.

STIB

Citat: sokre  u Lipanj 11, 2011, 09:42:18Nije bilo ništa strašno, ali je hitna dosta dugo stajala uz bus...
Vjerojatno je u autobusu netko stradao zbog kočenja.   :(
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Shole

Il netko misli izvuć nešto para od osiguranja.  Kao, pao je i udario rebra, vrat mu je ukočen itd itd.  Klasika

221

Citat: sokre  u Lipanj 11, 2011, 12:53:46

Evo i fotke kao dokaz vrlo čestog tipa nesreća na ovom križanju (možda je ovo križanje treće problematično mjesto o kojem je pisao 421?).

Bravo za fotku.

Evo, o tom križanju sam pisao u temi ''Autobusi - razno''. Auto je ušao u križanje i gledao signal na semaforu koji je preko puta glavnoga (njegov se ne vidi, ali dodatni za smjer busa se super vidi na stupu). Auto je vidio promjenu u žuto i crveno te je krenuo, ali suprotni smjer ima dulje zeleno. Bus nije stao, ovaj je izletio i rezultat se vidi na fotki.

421

@ sokre  >hammer<
@ 221     >hammer<
Ukrajinska je glavna ulica u ovoj priči, a sporedna je KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA KOMBOLOVA   u koju je skretala Škoda ( presporo!- zelena Škoda ne znači nužno slobodan prolaz).
Vidi Google maps!

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Kao da smo prizvali liniju 109 u jednoj drugoj temi.
I, naravno, sočni komentari ispod teksta jer zna se tko tu jedino može biti kriv.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Nisam čitao komentare, ali zna se tko je kriv - onaj tko se ne `drži za rukohvat u slučaju naglog kočenja`.

Kada smo kod ozlijeđenih, da li pravo na možebitnu odštetu ima samo putnik koji ima voznu kartu u trenutku nesreće ili se to tada ne gleda?

Tomek

Dali je možda kriv i onaj tko vozi brže od 50km/h koliko je max u gradskom prijevozu putnika gdje autobus ima stajača mjesta? Pitam ovo jer smo neki dan pisali ovdje o divljaku koji je vozio na 109?

Tomek

conecto

Eto, sad bi i Renaulti mogli biti na tapeti, naravno, jedan komentar ispod teksta to odmah spominje.

I izjave iz "stručnih" usta u samom tekstu (novinarstvo a la 24 sata):

"- Čudi me da auto nije eksplodirao - kaže čitateljica."

Ova previše gleda "Cobru 11".
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

COVIK

A di su mu blatobrani??? Izgorili totalno!!! 100%-tna plastika >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...