Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

kampanjac

kaj je on radio u sopotu...?

fakincic

Kako - kaj je radio. Bio je na svojoj redovnoj liniji. CB u Velikoj Horvatskoj ne skreće lijevo (direktno) za Desinić, nego ide desno (malo okolo), kroz Marince, Stipernicu, Sopot, Vinagoru u Desinić. Nisi to znao, susjed?

kampanjac

sorry sused, moj zajeb..ja mislio da ti misliš na sopot u zagrebu...ja glupan... >hammer< >hammer<...

zlikowszky

Ljudi nešto sam načuo da u garaži u Lučkom više nema ničega, da su sve buseve izmjestili. Znate kaj o tome?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

bugar92

Navodno busevi stoje u sesvetama iza zovkove benzinske iza europatrade.nekidam sam prolazio i uocio dva megalinera i jos par buseva nevide se dobro,iz moje perspektive.

tomekk

Možda bi bilo dobro i u ovoj temi prelistat koju stranicu unatrag.Svašta piše, a ima čak i slika  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Berlingo

Garaza ili hangar je zatvorena. To nije od jucer. To je vec staro. Tamo kad sam zadnji puta prosao nije bilo nista od autobusa, a ima valjda vise od mijesec dana.

fakincic

Danas ujutro je onu kombinaciju ZG - Desinić / Hum na Sutli - ZG vozila Temsa s registracijama ZG-1866EK. Je li to nekaj novo ili su samo nove tablice?

buSHunter795

To je ZG 0016-CB promijenila registraciju. :)

fakincic

Hum na Sutli dnevnu linija vozila Temsa, večeras opet stigao 511.

No, ono što je važnije, ovim postom želim skrenuti pozornost da Croatia Bus ima nove mrežne stranice. Bravo ekipi! Očito postoji snažna volja u upravi firme da se opet stane na noge.
Ili kako bi neki rekli, Croatia Bus je nedvojbeno na putu prema putu izlaska iz krize.

Konj

Jako dobra stranica,samo kad bi to odgovaralo stvarnosti. A uz takav brend bi trebali doci
i novi autobusi koji bi bili slika i prilika te velike firme. Samo da li ce doci ili ce Croatia bus biti Croatia- privatnici bus.

8) 8)

Konj

Zasto translineri dobivaju nove registarske oznake?

8) 8)

Marek

Zanima me,dali CB-ovi busevi na relaciji Zagreb-Dubrovnik prolaze kroz Neum?

Tlimfocit

Citat: moŁnar  u Lipanj 20, 2011, 20:53:34

Otkad su prestali ići za Dubrovnik preko Skoplja idu preko Neuma.

Marek

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 20, 2011, 21:50:47
Citat: moŁnar  u Lipanj 20, 2011, 20:53:34

Otkad su prestali ići za Dubrovnik preko Skoplja idu preko Neuma.

A u Dubrovnik su išli preko Skopja?  buljimir