Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

zagorec

u presečki stigla još jedna prinova

Tomek

Novost je 10-223, Berkhof Ambasador(znači gradski), DA-964-CM :)

zagorec

ja mislim da je bova citea

niki

Ipak Berkhof Ambasador ! God. proizv. 2003.

Tomek

Jel zna netko kakav je plan za njega, koje linije će voziti?

zagorec

tramvajac 92

Evo, već danas vozi za rujanfest..

zagorec

može li netko poslikat?
jer ja sam dobio informaciju iz firme da je bova citea

Tomek

Ja sam ga vidio i 100% je Berkhof Ambasador, dosta se razlikuju u izgledu tako da sigurno nije Citea. Jedino ako su kupili oba busa.

tramvajac 92

Mislim da ima klimu samo za vozača..

niki

Bova Citea ne postoji, nego VDL Citea.
Inače, sve Nizozemske tvornice buseva ( Berkhof Valkenswaard, koji je proizvodio Axiale i eventualno Ambasadore, Bova ( Magic i Futura ),  Berkhof Heerenven ( Ambasador ) i Jonckheere od prije par godina su ujedinjene pod nazivom VDL Bus & Coach - www.vdlbuscoach.com
Imaju strašnu proizvodnju; lani gradski autobus godine VDL Citea, ove godine turistički autobus godine VDL Futura. Inače u koncernu VDL koji ima 80 ak tvrtki imaju kompletnu podršku i sve se proizvodi u Nizozemskoj i Belgiji.
No da više ne davim...

ivog

Presečki opet uvodi liniju Krapina - Zagreb - Krapina..
Busevi idu relacijom Krapina - Svet Križ Začretje - Zabok - Zagreb
Polasci su iz Krapine u 5:30 i 6:40, te za natrag u 14:00 i 16:40..
Cijena karte u jednom smjeru iznosi 32 kune..

zlikowszky

Meščini da je Krapina bila jedini glavni županijski grad u Hrvatskoj koji nije imao autobusnu vezu sa Zagrebom. Pozdravljam ovaj potez, a cijena karte, jeftinije od vlaka, mogla bi biti obećavajuća. Nadam se samo da takva kalkulacija cijene bude vrijedila za sve stanice na toj liniji.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

fakincic

Linija Croatiabusa za Graz, koliko znam, oduvijek ulazi u Krapinu, tak da je ipak bila neka veza.

tomekk

To nije medjugradska nego medjunarodna linija prema tome ne mozes skupljat putnike iz Zagreba za Krapinu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga