Linije - razno 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:53:10

221

Jučer su počeli radovi na križanju V. Holjevca i Av. Dubrovnik u smjeru juga. Dvije trake koje služe za skretanje u Aveniju Dubrovnik, pomaknuti će se ulijevo da bi se dobilo mjesta za treću traku za smjer ravno. Dobra stvar za linije prema Travnom i goričkom području, koje u špici upadnu u gužvu na tom raskrižju.

MAN19464

da, dobra stvar samo onda poslje građevinske škole svi u jednu traku.

Tomek

Nije mi jasno zašto prošle godine kad su taj dio obnavljali par mjeseci nisu napravili po dvije trake u svakom smjeru. Koliko znam, mjesta ima dovoljno.. Ovako je samo ostalo usko grlo.

MAN19464

kako su samo izveli one rinzole kod omv benzinske sad dvije trake pa jedna pa kod semafora opet dvije u smjeru centra, izdaleka izgleda kao da su djeca projektirala i to u vrtiću i onda kod građevinske poslije stanice udarnih rupa i zakrpa koliko hoces. sramota

221

Način na koji je obnovljena V. Holjevca je ispraksiran pri obnovi Lj. Posavskog u Sesvetama. Isto je trebalo biti 2+2 trake a ispao je nekakav hibrid s jednom ili dvije trake, kako gdje.
A kvalitetu obnove V. Holjevca pokazuje valovita vožnja po njoj.

tramvajac 92

Sutra će biti više autobusa na 106, zbog sprovoda Borisa Šprema . Iako se na ZET-ovim stranicama spominju linije, jedino možda će 203 u dodatnim polascima produžena do Krematorija.

dean25

Zbog radova u Lučkom izmjene na linijama sa Savskog mosta.

Radovi u Puškarićevoj skreću autobuse

Autobusne linije 111 Zagreb (Savski most) – D. Stupnik – Stupnički Obrež, 112 Savski most – Lučko, 132 Savski most – Goli Breg – Brezovica 164 Zagreb (Savski most) – Horvati, 165 Zagreb (Savski most) –  Klinča Sela i 168 Savski most – Ježdovec – Prečko, zbog radova i zatvaranja za sav promet dijela Puškarićeve (od semafora na raskrižju spojne ceste za Obilaznicu, do semafora s Ventilatorskom), koji bi trebali započeti u ponedjeljak, 15. listopada, vozit će:

linija 111: Savski most, redovnom trasom do Brezovičke, Brezovička, Golobreška, Demerje, Mirka Bedeka, Zastavnice, Hojnikova, Ventilatorska i dalje redovnom trasom;

linija 112: Savski most, redovnom trasom do Brezovičke, Brezovička, Golobreška, Demerska (dijelom trase linije 132), Klanjec, Mirka Bedeka, Zastavnice, Hojnikova, Ventilatorska, Puškarićeva i dalje redovnom trasom;

linija 132: privremeno se ukida zbog prolaska većeg broja autobusnih linija kroz Hrvatski Leskovac. Kroz Demerje će privremeno voziti linija 112;

linija 164: Savski most, redovnom trasom do Brezovičke, Brezovička, Golobreška, Demerje, Mirka Bedeka, Zastavnice, Hojnikova, Ventilatorska, Puškarićeva i dalje redovnom trasom do odredišta;

linija 165: Savski most, redovnom trasom do raskrižja Jadranska avenija/Lanište, Lanište, Remetinečki gaj, Karlovačka, Brezovička, Golobreška, Demerje, Mirka Bedeka, Zastavnice, Hojnikova, Ventilatorska, Puškarićeva, i dalje redovnom trasom. Na trasi autobusi će se privremeno zaustavljati na obostranom stajališta kod Arene.

Autobusi na linijama 111, 112, 164 i 165 zaustavljat će se na svim postojećim stajalištima na izmijenjenom dijelu trase, između raskrižja Brezovičke i Golobreške, do povratka na redovnu trasu. U suprotnom smjeru, autobusi će voziti istom izmijenjenom rasom.

Linija 168: vozit će samo na relaciji Prečko – Lučko (zbog očekivanog pojačanog prometa Brezovičkom!), iz Prečkog redovnom trasom do raskrižja Puškarićeva/Hrastovička te Hrastovička, Hrvatskoselska, Puškarićeva i dalje redovnom trasom do Prečkoga. Početno-krajnje stajalište bit će formirano u zoni groblja na Hrastovičkoj, a novo prolazno stajalište bit će u zoni Hrvatskoselske i Puškarićeve;

linija 195: uvest će se dodatni autobus za područje Blata (za vrijeme izvođenja radova), koji će voziti od Savskog mosta do privremenog okretišta u odteretnom kanalu.

ZET će privremeno ukinuti prijevoz preko Desprimske, zbog radova na području Brezovice!

Završetak radova očekuje se u prosincu!

dean25

Sukladno navedenom od ponedjeljka 15.10. na linijama 112,164,165 i 168 u primjeni će biti novi vozni red.

conecto

Opet radovi u Koledinečkoj koji nikako da završe pa 210, 214 i 223 voze obilazno.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

Eto, približavaju nam se Svi Sveti, na liniji 106 ko i uvijek 29 voznih redova, 2 pričuve... Zanima me hoće li biti kao i prošle godine kad su na posudbi u APD-u bili od 222- 231 tada su se samo taj dan na Sve Svete vratili svi autobusi u APD...možda će opet biti tako jer u APP-u nebi bilo dovoljno autobusa pošto pametnjakovići stavljaju samo nove Citare na Kaptol (29 Citara gore ??? )...pa to bi NG-ejci pogotovo NG313 odvozili koda ništa nije bilo, a Citari skoro pa se zaustave gore, em jer je brdo, em jer je pun ko šipak!

conecto

Navodno krajem tjedna (petak?) plinski busevi više neće u promet kako bi se svi napunili do Svih Svetih, pa će vjerojatno podsusedski Citari u matičnu garažu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Westin

Nedostatak vozača tako barem kaže kontaktni centar ZET-a ,makar ja mislim da su busevi u pitanju
Citat:
Poštovani putnici! Zbog ograničenih prijevoznih kapaciteta, na žalost, nismo u mogućnosti realizirati sve planirane polaske na linijama 210 (Dubrava – Studentski grad – Klin), 215 (Kvaternikov trg – Trnava), 219 (Glavni kolodvor – Sloboština), 221 (Glavni kolodvor – Travno), 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec), 234 (Glavni kolodvor – Kajzerica – Lanište) i 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica). Ulažemo napore kako bismo otklonili tehničke poteškoće i ponovno osigurali planirani red vožnje. Molimo vas za razumijevanje zbog okolnosti na koje nismo mogli preventivno utjecati. Informacije na besplatnom telefonu 0800 200 060.

www.zet.hr

221

Ovo je sve žalosnije...šlag na tortu nakon poskupljenja karata. Neupućeni bi rekli: pa gdje je dovraga tih 214 buseva??
Vjerojatno je da su busevi u pitanju. Sve linije su iz APD-a i na svima voze zglobni busevi kojih fali.

sokre

Linija 221, jedan od zadnjih polazaka - do prve stanice u Travnom smo došli za 9 minuta.

Da vozaču nije smetao 268 ispred njega, možda bi stigli i za 7.

Bus je bio O405 gb. 520.

Kada bi tako bilo svaki dan ...

tramvajac 92

Jutros opet ista priča.
Rekao bih da nema plina, a da nema buseva ni u Podsusedu...
Trebalo bi prestat plaćat lizing za plinaše, ionako više stoje nego šta voze...