Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

shef

Svaka čast na dobroj vijesti. Morao sam se uvjerit i svojim očima i bogme 719 na 2 i 721 na 6. Već sam skoro zaboravio kako izgledaju u prometu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

720 na 5, 716 na 32 .. Evo da ih i vidimo ( znam loša kvaliteta slika ) i 581 unutrašnjost

EDIT: fotografija uklonjena zbog loše kvalitete

ZvoneXp

M.A.N. boy

fino su sredili 581 lijepo izgleda.
jesu svi citari 2 u funkciji? i tko ih je popravio nakon svega tog prebacivanja?

Dino

shef

Citat: M.A.N. boy  u Siječanj 14, 2013, 16:58:30
i tko ih je popravio nakon svega tog prebacivanja?

Tko jest da jest, ali bio je brz. Prije 7 dana su svi bili paralizirani, a sada je već većina vani. Bit će da je Obi odriješio kesu...ne kaže se uzalud da para vrti gdje burgija neće.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Popravio ih je Troley o vlastitom trošku preko vikenda.  Vozi ih 7, preostala 3 imaju veće kvarove

421

Citat: NP-549  u Siječanj 14, 2013, 17:44:15
Popravio ih je Troley o vlastitom trošku preko vikenda.  Vozi ih 7, preostala 3 imaju veće kvarov
Kod Šopa?
Trebalo bi davati  bus123  bus123  bus123 na popravak, uplatiti popravak i fakture slati u Mannheim te tražiti povrat novca! 
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Ne, u vlastitoj garaži su popravljeni.

A za ovo drugo neznam šta će bit, nevjerujem da će tako jer su prilično skupi zahvati u pitanju

Majstor

Šta ipak neće dobiti nove  ;D
Nije im ništa ni bilo pritisak uprave na MBenz
Naravno bezuspješno
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

bile su manje stvari u pitanju, tipa filter ovoga ili onoga, remenica alternatora, natezač.... al naši nisu htjeli ništa radit jer je garancija valjana. 

Bocko

Ova fotografija s bakulom je zbog stolica? Pa mogao si ih slikati.
Drago mi je da su se porpavili, valjda neće opet biti samo nekoliko mjeseci vani pa opet u garažu.
Btw jedan najnoviji je prošle godine na Škurinjama udario u semafor prednjim djelom, i on sada vozi?

NP-549

Provozio je on bio dosta brzo, al je stao kad i ostali.

conecto

A da niste malo vi u Rijeci pregizdavi? Niste nikad imali Ikaruse pa ni ne znate što su pravi problemi.
U ZG otkad dolaze Mercedesi uvijek nešto svijetli ali idu. Pa tako i prvi O-405 koje danas mnogi ovdje nazivaju legendama. Dok su busevi novi svi trzaju na svaku lampicu, kasnije se sve zbrika i buesvi opet idu super. Danas u dubokoj starosti isti ti O-405 nam izvlače izlaz i voze više nego kad su bili novi, a što su sve u međuveremnu poskidali s njih. Od njih 25 (zglobnih) 20 najmanje je uvijek spremno za izać van, ostatak je uglavnom na nekoj limariji.
Njihova solo-braća iz 99-te također nisu bili bez mana kad su im pucale iznad zadnjeg lijevog blatobrana. Znači, i njima su šasije radile ali su tukli kilometre.
Na prvim Citarima (solo) bilo je još gore. 653 je pukao na tri mjesta kad je bio godinu i pol star. Sve se kasnije zakrpalo, uglavnom svi imaju i nove prozore s desne strane između prvih i drugih vrata, ali danas kad su skoro 10 godina voze samo tako. Imali su i problema sa zračnim instalacijama ali to je rješavao Mercedes. Bilo je pojedinačnih problema i s tim gibljivim cijevima na auspuhu, i to se riješilo. Druga serija je bila dosta bolja.
Isto vrijedi za sve generacije Mercedesa. Uvijek svijetli ključ na displjeu zbog nečega al busevi u principu idu. Meni osobno kao vozaču, draži su i od novijih MAN-ova, barem ovih koje mi u APD imamo.
A ovi novi Citari su lađe iako neki ovdje govore drugačije. Najbolje se vidi otkad nedjeljom voze na 269 solo MAN-ovi umjesto uobičajenih Citara G. Cesta je tamo specifična i daleko manje lupaju Citari nego Lions cityi.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Solo autobusi uvijek jače lupaju i tvrđi su nego zglobni, barem što se tiče ZG niskopodnjaka  ;D

conecto

Ne mora biti. Zna se da novija generacija Citara ima drugačiju osovinu naprijed ali npr. neki zglobni prve generacije u ZG udaraju jače od nešto starijih solaša, posebno onih iz druge serije iz 2004.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...