ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Avtomontaža

Citat: TAM  u Travanj 29, 2013, 20:13:06
Drago mi je da 9900 vozi međugradske, a ne više lokalne linije. Slažem se s tobom, ali bolje se u njima voziti nego u šugavim Aabenraa koje su doslovno satrane. Bolje da ih maknu prije nego li netko nastrada u njima.
Imam jednog kolegu iz razreda koji živi u Rogoznici koji mi je nekoliko puta rekao da mu je draže voziti se u TAM-inama nego u onim Graf&Stiftovima i narančastim Steyrima. Zanima me tko je tim busevima dao dozvolu za vožnju kad jedva savladavaju uzbrdice, a da ne govorim koje im zvukove prozvode motori. Ni sivi Steyri nisu u puno boljem stanju. Nije mi jasno kako u promet mogu puštat bilu Bovu Futuru jer doslovno bole uši od njenih kočnica. I plavoj Bovi su cvilile kočnice, ali manje nego biloj pa ne mogu shvatiti zašto su nju povukli iz prometa , a ne bilu ???

TAM

Citat: Avtomontaža  u Travanj 29, 2013, 20:51:27
Citat: TAM  u Travanj 29, 2013, 20:13:06
Drago mi je da 9900 vozi međugradske, a ne više lokalne linije. Slažem se s tobom, ali bolje se u njima voziti nego u šugavim Aabenraa koje su doslovno satrane. Bolje da ih maknu prije nego li netko nastrada u njima.
Imam jednog kolegu iz razreda koji živi u Rogoznici koji mi je nekoliko puta rekao da mu je draže voziti se u TAM-inama nego u onim Graf&Stiftovima i narančastim Steyrima. Zanima me tko je tim busevima dao dozvolu za vožnju kad jedva savladavaju uzbrdice, a da ne govorim koje im zvukove prozvode motori. Ni sivi Steyri nisu u puno boljem stanju. Nije mi jasno kako u promet mogu puštat bilu Bovu Futuru jer doslovno bole uši od njenih kočnica. I plavoj Bovi su cvilile kočnice, ali manje nego biloj pa ne mogu shvatiti zašto su nju povukli iz prometa , a ne bilu ???
Taj Graf&Stift koji vozi za Rogoznicu je u vrlo dobro stanju za razliku od ostalih Steyera i Graf&Stiftova. Unutrašnjost je pretapecirana, a izvanka je opituran. Vozio sam se u njime i nije loš. Ne čuje se škripanje brzina kao kod ostalih. Motor još uvijek dobro vuče i uvijek ga vozi isti šofer. Meni se bolje voziti u njemu nego u Aabenrama koje se raspadaju dok voze i svaki dan se kvare. Tko to pušta u promet da mi je znati. Za bijelu Bovu i MB0307 isto vrijedi.
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

TAM

Dani ponosa i slave!

Servis

Citat: Avtomontaža  u Travanj 29, 2013, 20:51:27
I plavoj Bovi su cvilile kočnice, ali manje nego biloj pa ne mogu shvatiti zašto su nju povukli iz prometa , a ne bilu ???

U plavoj Bovi sam se zadnji put vozio prije cca 6-7 godina i tad je bila u stanju da se moglo, kad bi se sjedilo pokraj prozora, uhvatiti okvir i "ljuljati" čitavu oplatu s te strane. Taj bus je išao kako-tako ali karoserija mu je u raspadu.

TAM

Evo malo garaže ATP-a Šibenik. Snimano danas kada smo išli na punjenje goriva.  Sorry zbog loše kvalitete.

Dani ponosa i slave!

TAM

Evo još jedna snimka garaže, ali s druge strane. Kad smo prošli kraj radioni vidio sam bijeli eurobus bez registracija i kako s
njega skidaju dijelove to je sigurno (ŠI 554-ER) kojeg jako dugo nema u prometu. Kraj njega je bila Aabenraa s katedralom nezz koja, visoka avtomontaža (ŠI 464-FE) kojoj je otišao jedan klip, a kako ga ne mogu naći u Hrvatskoj čekaju ga iz inozemstva i niska avtomontaža kojoj ne znam što je.

Edit: Zaboravio sam napisati da je na bijelom kombiju pisalo Vincek na početku 0:26.
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Na ovom zadnjem videu se vidi jedan od novopridošlih Praženovih Iliada.

zlepur1

Pražen i Krka promet su stvano jedni d najsavjesnijih prijevoznika u ŠK županiji.Dovoljno je viditi kako održavaju svoj vozni park,za uslugu da ne govorimo.ATP je od jedne respektabilne firme sa skoro najjačim voznim parkom uz Zadarski atp doša na nivo ispod nulu.Žalosno ali istinito.Di su sad oni magirusi i mercedesi.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Dali možda znate koji je ovo autobus? Zaokružen.

Slika skinuta s zeljeznice.net autor:dialogos
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Meni izgleda kao Avtomontaža.

zlepur1

Volvo AV 120 dugo stoji rašćerupan , ali sad su ga dokrajčili.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Avtomontaža

Citat: zlepur1  u Svibanj 21, 2013, 01:11:00
Volvo AV 120 dugo stoji rašćerupan , ali sad su ga dokrajčili.
Koji?

TAM

Da nije to možda Setra 215HD. Negdje sam pročitao da je ATP imao čak 3 takve i ova slika je stara 7 godina. Tako da to sigurno nije AV120.
Dani ponosa i slave!

Shole

Teško je odredit visinu izdaleka, ali 99% da je ili TAM 260 ili 331