AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

SETRA S415 HDH

AnteIM

Jel tko zna status nesretne Scanie, hoće li ikad više u krug Ap-a, i u čijem je zapravo vlasništvu, Ap-a ili nekakve leasing kuće?

SETRA S415 HDH

kažu da za ona dva busa nije/nisu da/dali niti 3 000 €,odnosno da su uzeta za novce od karata koje je proda panturisti a nije moga dat pare.

u imotskom ga malo "dotjerali" pa ga lipo gazda otra u metković i stavio ga na autoherc (dubrovačke tablice) i opet ga iznajmio AP-u.bože moj pa taj će čovik priporodit ovu firmu!!!

Lion's Driver

Nema smisla, sve na Autoherc pa iznajmljuj. Ako je za Auto poduzeće, za Auto poduzeće je i .  >hammer<
Ja mislim da će tako završit i Euroliner kojeg farbaju i na kojeg će naljepiti novu šemu.

200D

euroliner je vlasništvo autopoduzeća i nebi triba nigdi

altenator

Od kojem je eurolineru riječ malom ex brioni ili velikom i u kakvom su defektu?

Lion's Driver

Farbaju jednog od dva velika. Vjerojatno će i on poprimit "crvenilo" na vratima, oće 100%  >:(

MATKO

Navodno kupijo autobuse za Autopoduzece Imotski, ragistrirao ih na Du, i prepisao u Metkovic i iznajmio Autopoduzecu, to je spas za Autopoduzece, 8.5 u Splitu rociste za stecaj

MAN 422

O pa drug Matko je ziv, past ce vam u vodu i 8.5 sve, kakvi su radnici sa dobrim namjerama a guraju firmu u stečaj a Autoherc im kriv hahaha, tu je jedino vas ostalo par ovi ostali su vam okrenuli ledja i krenuli raditi ljudi za plaću i firmu Matane.
Vidimo se na stečejnom postupku 8.5

Paško

Cityliner ex Panturist maloprije viđen u Splitu, dobio je naljepnice AP Imotskog i registracije DU-549-FS
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Citat: MATKO  u Svibanj 01, 2013, 22:48:08
Navodno kupijo autobuse za Autopoduzece Imotski, ragistrirao ih na Du, i prepisao u Metkovic i iznajmio Autopoduzecu, to je spas za Autopoduzece, 8.5 u Splitu rociste za stecaj

Hm, na kolodvoru je još ono pitanje "Da li ste za stečaj firme?", svi koji su odgovorili odgovorili su NE.
Neće niko tako lako dat Auto poduzeće Imotski  ;)

MAN 422

da se ne bi pogrešno shvatilo nekolicina radnika firme je podnijela zahtjev za stečaj firme a isti ti ljudi tu na forumu optužuju da se firma uništava od strane vlasnika, piše na kolodvoru tko sve hoće gurnut u stečaj firmu to je onih par ljudi koji su nisu htjeli staviti potpis da su protiv stečaja,
to je firma u kojoj oni primaju place i firma od kojih je većina njih zaradila svoje buduće mirovine

Lion's Driver

Ja stvarno ne mogu shvatiti zašto neki ljudi žele gurnuti Auto poduzeće u stečaj. Ja da sam njihov zaposlenik potpisao bi jedno veliko NE jer mi ne bi bilo u cilju dobiti otkaz i misliti se za novi posao. Ovako ćeš kad tad dobiti plaću za posao koji po meni i nije nešto težak. Neznam, ispravite me ako griješim ali Auto poduzeće je firma koja se može ponovo podići i koja po meni "ne smije" u stečaj.   ;)

AnteIM

Citat: MATKO  u Svibanj 01, 2013, 22:48:08

Pa tko je uopće trenutni vlasnik Ap-a papirnato?

MAN 422

za stečaj pitajte Matka i takve kolege mu jer oni imaju svoje intrese da firma padne, hvala Bogu stabilno je stanje, porezi čisti, plaća se dijeli velika većina obveza je očišćena, gorivo dolazi, broj putnika raste iz dana u dan i toj tvrtci nema više smrti ali da neće biti samovolje i samouprave tog neće, svaki dan se rade i dižu busevi.

Vlasnik je onaj tko jest u papirima i to može biti samo tako.

pozz iz APZ-a