Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

5AR

Citat: Shole  u Studeni 19, 2008, 23:56:28
Nije navodno, nego sigurno.  Oće li i on u ZGB ili pak na Korčulu?
Na Brač ali još ne, a kad će ne zna se. ;D

Shole

Nemoj mi sad tu fore Đekna još nije umrla, neznamo kad će.

Taj PJ Zagreb me strašno interesira.  Kakvi su planovi i dal su zaposlili nove vozače iz Zagreba ili trapulaju nešto po svom dobrom starom običaju

5AR

Nova radna snaga, iz Metropole i njene okolice .

Shole

Čudo božje.  Mislio sam da će bit ko sa Sarajevom, da se mijenjaju svakih tjedan dana.

Tomek

Jel se zna gdje parkiraju te autobuse?

5AR

Citat: Tomek  u Studeni 20, 2008, 00:27:20
Jel se zna gdje parkiraju te autobuse?
MB Auto ili nešto slično.

5AR

1291 Prebačen iz PJ Krk u PJ Ogulin.

5AR

Citat: kriticar  u Siječanj 16, 2009, 12:09:57
man750 mi je javio da je doznao da gbr.76 TAZ Neoplan kupljen od CB nije više u floti, a da gbr.141 O303 čeka odluku hoće li na obnovu karoserije ili će napustiti flotu
Taj Taz Neoplan je sad ATR 1317 PJ Korčula.

trebor_ttt

neznam dali se zna, pa ću ja reći...
Autotrans je naručio 10 komada Setri S417HDH

eto pa veselimo se njihovom pojavljivanju na cestama:)
1425, a 1306 u <3

erobuss

Citat: trebor_ttt  u Veljača 05, 2009, 17:53:48
neznam dali se zna, pa ću ja reći...
Autotrans je naručio 10 komada Setri S417HDH

eto pa veselimo se njihovom pojavljivanju na cestama:)

Red je bio da pređu na HDH, pod uvijetom da da se ne radi o noćašnjim snovima  8)
Iskreno, već neko vrijeme stagniraju sa nabavkom novih vozila...

trebor_ttt

kažu da su gotove već, valjda se sada papiri čekaju i što ja znam još. iz povjerljivih izvora sam doznao, tako da vjerujem da je istina to.
1425, a 1306 u <3

Tomek

Čak 10 komada? Šta će s toliko njih? Uglavnom pohvalno je da su se sjetili kupiti model HDH(ili HD) jer GTHD koje oni godinama preferiraju su ipak niža klasa, a Autotrans grupa ipak želi biti naša najjača tvrtka.

kriticar

Setre Top class su ipak turistički autobusi,dok su confort class linijski, ne znam dali Trans to ulazi u drugi segment poslova? Ipak međunarodne linije trpe zbog konkurencije niskobuđetnih avioprevoznika.
U svakom slučaju obnova voznog parka je dobro došla.
Ali deset teško je povjerovati, da nije netko dokapitalizirao trans?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Shole

Živi bili pa vidjeli, ali mi to nekako nije baš leglo poznavajući ATR.  Ne sjećam se kad su zadnji put uopće kupili toliko buseva odjednom, pa još k tome buseva kojih do sad nisu imali i koji se ne uklapaju baš u dosadašnji način poslovanja.  Kao što je netko već rekao, možda imaju namjeru preorjentirat se na druge vrste poslova, ali neznam baš koliko je to pametno u ovoj situaciji  :-[

EDIT:  zadnje takve nabavke su bile krajem 80-ih kad su se nabavljali masovno TAM-ovi 260A119.  I recimo da bi još tu mogli eventualno računat '96./'97.  kad je došlo u kratkom periodu 2 put po 6 MB O404 i između njih 4 Dubrave 1438V.

kriticar

Citat: Shole  u Veljača 05, 2009, 20:51:06
Živi bili pa vidjeli, ali mi to nekako nije baš leglo poznavajući ATR.  Ne sjećam se kad su zadnji put uopće kupili toliko buseva odjednom, pa još k tome buseva kojih do sad nisu imali i koji se ne uklapaju baš u dosadašnji način poslovanja.  Kao što je netko već rekao, možda imaju namjeru preorjentirat se na druge vrste poslova, ali neznam baš koliko je to pametno u ovoj situaciji  :-[

EDIT:  zadnje takve nabavke su bile krajem 80-ih kad su se nabavljali masovno TAM-ovi 260A119.  I recimo da bi još tu mogli eventualno računat '96./'97.  kad je došlo u kratkom periodu 2 put po 6 MB O404 i između njih 4 Dubrave 1438V.

zaboravio si da su između dvije grupe po 6 mercedesa stigla i 4 redizajnirana D1426, jedan D1426, dvije setre S211HD. jedan VW Transporter i 4 servisna vozila
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N