Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Paško

Unutrašnjost neudobnog i jer mu klima ne radi vrućeg #282, poluraspadnuta kao i kod ostalih te serije. Posebnu pozornost obratite na "svjetlo" na stropu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RV

netko

Inače je bio u Trogiru. Postoji velika mogućnost da je povučen jer je putnicima, ali i vozaču trebao kišobran za vrijeme kišne vožnje. A da ne govorimo o onoj pokretnoj skali. ::|
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

LukaST

Malo iz #265
Nadam se da su slike u redu. ;)

XDonald

^^ U redu su i slike, a takoder i njegova unutrasnjost  :D osim toga pridnjeg sidala iza vozaca jedino.

Evo jos malo unutrasnjost novih Citara.
Sve je vrhunski, od udobnosti i tisine voznje do klimatizacije.
Da je povise ovog reda sjedala isprid hladnjaka (na sl.3 i 5) obisit neku sliku? Pa da putnici koji sjede naopako imaju u sta gledat povise glava nasuprotnih putnika, ko da su u kuci  ;D

smogovci.bbb2

Ovi rukohvati što vise (sivi), oni su fiksni ili ih se može pomicati ??? Za otvaranje vrata u prikolici služi žuti botun ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dalmatinski anonimus

Fiksni su, nije žuti botun za otvaranje mislin da služi za nešto drugo nisam obazirao pažnju na njega.

smogovci.bbb2

Crveni je stop, najava vozaču. Ako nije žuti sa kojim se onda otvaraju vrata ???

Paško

Crvenim iznad žutog s kolicima otvaraju se vrata.

Ispred hladnjaka postaviti sliku g.b. 65 hi
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

smogovci.bbb2

RegioBus

I sa žutim se mogu otvoriti vrata

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

XDonald

Ja san danas uspio otvorit vrata i samo s zutin, i samo s crvenin. Na zutome je ikona kolica. Zasto bas to, e to stvarno ne znan.

Zanimljivo je kako su u #030 vezali ovo zuto dugme da se vrata stalno otvaraju bez da iko stisce dugmad, jer ih vecina i ne zna za to. Olaksava putnicima i soferima 😂

man323

Mislim da je krajnje vrijeme da se vrata prebace na full rucni mod, jer ovo je katastrofa...

MAN truck bus

Ne olakšava vozaču kad se odmah nakon zatvaranja vrata najavljuje izlaz za iduću stanicu. >hammer<
Koliko sam shvatio C2 su u nekom poluautomatskom režimu rada vrata? Otvaraju se automatski (nakon odobrenja od strane vozača preko dozvole ???), a zatvaraju od strane vozača preko klasičnog gumba (bez optičkog senzora iznad 3. vrata ???) na instrument tabli?

@smogovac

Žuti gumb ima sličnu svrhu kao i plavi gumb na s kolicima na ZETovim Cityima G.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

RV

I ja san moga otvorit sa oba, al nisan ništa govorija jer nisan bia 100% siguran u to..

Citat: XDonald  u Listopad 22, 2019, 21:02:29
Zanimljivo je kako su u #030 vezali ovo zuto dugme da se vrata stalno otvaraju bez da iko stisce dugmad, jer ih vecina i ne zna za to.
Nevjerojatna improvizacija... rofl glavauzid