Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

MAN truck bus

Sumnjam da ugrađuju nosače, vjerojatno će bit princip kao na 301-304 znači da će bit držač, a nosači će se po potrebi stavljati i micati ovisno gdje je bus disponiran.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

A jesi ga i ti zakompliciral sad. Da, naravno da ne ugradjuju oni nosace vec bude ih garaza ugradila (isli budu oni isti od MANova) a Resnik dela pripremu za nosace. Nemoj se bas loviti za tehnikalije, znas kaj se htelo reci.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Ja znam, ali možda šire pučanstvo foruma ne zna. ;)

Smiješ i ti nekad biti neprecizan, no hard fealings. :)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Tomek

113 se bio zapalio početkom 1. mj., očito su i to sređivali na njemu.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

ChRiStIaN

Citat: MAN truck bus  u Veljača 28, 2022, 21:23:28
Smiješ i ti nekad biti neprecizan, no hard fealings. :)

Znaš da ja kad gađam, gađam u sredinu  pivkan
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

U sredinu, ali u prazno.   >:D

ChRiStIaN

Rekel bi ti sad koga da pitas al em vec znas em smo  o-0  pivkan ;D
@ Autobusi Hrvatska @

filip123

391 na A4 u smjeru Zeline...
Kuda se taj uputio?

tramvajac 92

21 je užas koliko se trese u leru. Vjerojatno je zato i zamjenjen popodne, inače je dost zanimljivo se voziti u njemu na ravnom, to nije nešto što smo često imali priliku. Ubrzanje se može mjeriti sa solo Citelisom (nije loš, ali nije ni nešto). Mjenač ima 3 brzine, pa zvuči ko da će se raspasti na 60 km/h. Unutra je bilo izrazito toplo. Vjerojatno je uz grijanje pomogla i toplina od motora u midiju i tamna unutrašnjost.

BestOne

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 02, 2022, 14:54:44
21 je užas koliko se trese u leru. Vjerojatno je zato i zamjenjen popodne, inače je dost zanimljivo se voziti u njemu na ravnom, to nije nešto što smo često imali priliku. Ubrzanje se može mjeriti sa solo Citelisom (nije loš, ali nije ni nešto). Mjenač ima 3 brzine, pa zvuči ko da će se raspasti na 60 km/h. Unutra je bilo izrazito toplo. Vjerojatno je uz grijanje pomogla i toplina od motora u midiju i tamna unutrašnjost.

Danas sam se vozio s njime – jako se trese na leru, proizvodi čudan i neugodan zvuk pri kretanju, vrlo je bučan u vožnji. Zar stvarno nema izbora nego slati ga u promet?

BestOne ~ autobusi.org

Tomek

Već par dana viđam gbr 48 s ovim plavim naprijed na staklu. Grozno.

dominik,

Vjerojatno se sjenilo ne da spustiti.

filip123

582 na 231 lijepo udaren/ogreban s desne strane iza harmonike

Mercedes bus

208 izgleda kao kandidat za APP.