Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

Majstor

151 vozi jedan vozač koji je dvokratno na 109 i pazi na starca
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

FAP i 780 prema servisu, 08.03.

IgorKlasik

FAP je car drumova i sve ove če nadoživiti! 8-8

filip123

433 čini se ostao u kvaru u Dupcu... došao s natpisom 280 Šimunčevec pa stao sa strane a 268 koji je došao s 267 je prešao na 280

filip123

196 viđen na Branimirovoj u smjeru APD, prednji dio spušten do poda i vozio pod sva 4 mozda 20 na sat

tramvajac 92

678 jučer krepao na 107. Problem su bila vrata - tj. senzor na 3. vratima...

MAN19464

436 razbijeno vjetrobransko staklo, 432 razbijeno zadnje staklo,
431 na posudbi u PAVG. .
Stakla za conecta nema, proći će dosta vremena dok se to rjesi.

smogovci.bbb2

Objasni, razbijeno. Nepoznat netko, u sudaru ili?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lovac27

Onda su 431 i 437 zamjena za 432 i 436 koji imaju ostećenja stakla.
436 stoji u garaži VG,za 432 ne znam.

Mercedes bus

759 viđen na Zagrebačkoj s natpisom autobus u kvaru. Kretao se u smjeru ARZ.

Portos

Jutros je na aleji Bologne s nekog autobusa otpao kotač i završio u dvorištu neke kuće. Nisam prolazio onuda da vidim o čemu se radi i o kojem je autobusu riječ, ne znam da li je ZET-ov ili nekog drugog prijevoznika. Ima li itko kakve informacije?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN truck bus

753.
Oba pogonska otpala, D4 i servisni na terenu. Policija regulira promet.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Majstor

Ima nas još i 777 izgubio tockove
Samo mi sudite pošteno !

Portos

Citat: Majstor  u Travanj 04, 2022, 16:01:05
Ima nas još i 777 izgubio tockove
Dakle nakon što je jednom dok je bio novi otpala prikolica, sada su dva ostala bez kotača.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Citaro G Facelift gbr.185

Citat: Portos  u Travanj 04, 2022, 10:03:10
Jutros je na aleji Bologne s nekog autobusa otpao kotač i završio u dvorištu neke kuće. Nisam prolazio onuda da vidim o čemu se radi i o kojem je autobusu riječ, ne znam da li je ZET-ov ili nekog drugog prijevoznika. Ima li itko kakve informacije?
Nisu otpali nikakvi kotači, to su bile samo priče. Došlo je sigurnosno upozorenje na display na kontrolnoj ploči i bus se zaustavio na Bolonji.