ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Ivan1983

Evo par slikica razbijenog 32 ;)

conecto

Citat: kekobus  u Siječanj 09, 2009, 12:02:51
E moj prijatelju, nije propala bankina, već autobus!

Naravno, propao je autobus na mekanoj bankini kamo ga je zapeljao njegov vozač. I za to bi ga sad trebalo razapet! Jer organizacija je bila savršena i dok se razni vipovci voze po Sljemenu u oba smjera jasno da im se autobus mora maknut. A sad ti znaj ispod snijega (pa i kad ga nema) koliko je tvrdo!

Na žalost događa se to svaki dan na uskim cestama kud voze ZET-ove linije. Na cestama širokim oko 4 metra još ti povuku i crtu pa nek se autobus širine 2,5 m makne na svoju stranu dok je osobni auto s druge strane pola metra od desnog ruba. I kad crte nema ona postoji u zamišljenom obliku a njezin položaj nakon sudara na uviđaju odredi policija svojim gurajućim patkicama. I kasnije na sudu u pravilu je kriv autobus jer je sudska praksa takva. Ne znam samo gdje se izgubila ona stavka iz Zakona o vozilu više kategorije.

A što se tiče 24 sata njima je baš lijepo kruh zarađivat od ovakvih stvari uz krasnu publiku koja obožava vidjet ili pročitat ovako nešto. Ne znam samo čemu služi ZET-ov ured za odnose s javnošću koji bi po meni trebao pratiti sve medije i zatim reagirati na ovakve napise uz objašnjenje što se zapravo dogodilo.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN fan

Jel netko zna sta ce sad bit sa ovim gb32. Oce li ga popravljat?

Ivan

Citat: MAN fan  u Siječanj 11, 2009, 12:51:26
Jel netko zna sta ce sad bit sa ovim gb32. Oce li ga popravljat?
Joj, zašto se moraju postavljati ovakva pitanja kod svakog prokletog sudara?

Ne, rashodovat će bus star 6 godina zato jer se zaletio u drvenu ogradu... Mislim, svarno... ::|

FitzTN

Ma meni se čini da je htio pitat za 279... jer za 32 pitat tak nešto graniči s ludilom  ;D

maky

Citat: FitzTN  u Siječanj 11, 2009, 13:33:41
Ma meni se čini da je htio pitat za 279... jer za 32 pitat tak nešto graniči s ludilom  ;D
Ne, pitao je za g.b. 32, a zašto graniči sa ludilom mislim da svi znamo, barem je meni jasno, pa makar dobio toljagom u glavu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brunok

conecto

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Bus u bus iz 200x.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Nevjerovatno!
Jel moguće da je to ovaj. Slikao sam ga '03 ili '04 ispred hale u ARZ-u.   

421

Mislim da ne . Na tvojoj fotki je solo  677 , oni su imali plave poklopce kotača .Bus u bus bio je 538 u 530- oba zglobnjaci.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Citat: 421  u Siječanj 29, 2009, 16:37:08
Bus u bus iz 2003.
Da nije slika malo novija?  Zar nisu zglobni Citari (osim 530) iz 2005?
Al moraš priznat da je stvarno slučajnost.  Okinuo sam pred 5 godina bezveze sliku nekog Citara u ARZ-u a da nisam imao tad pojma o ZET-ovom voznom parku, i danas se pojavi slika skoro istog busa, al razbijenog kojem piše identična stvar na displeju.  Baš sam mislio da je to taj nakon popravka.  Svaka čast na fotkama.