ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

zag

Citat: 421  u Travanj 16, 2023, 13:21:00Izašli su na druga vrata tijekom prolaska pokraj otvorenih prvih, pogledi nas se nisu sreli, a ljudsko "HVALA "nije se začulo.
Kad kažem nekom vozaču ˝Doviđenja˝ ili ˝Dobar dan˝ obično mi ništa ne odgovore kava

421

@ tramvajac 92
I ja također, ako je doslovce ispred njega naljepnica s natpisom "ULAZ", a iznad nje "NIJE IZLAZ" nakon što je pomaknuo pomičnu pregradu.
Kad vozimo ne plaćamo kartu neovisno o zoni.
Kad se vozimo, iskaznica radnika ZETa vrijedi za vožnju tramvajem, autobusom i uspinjačom ako posjedujemo odgovarajući godišnji kupon za odabrano prometno područje, dakle za žičaru i II zonu potrebno je platiti kartu.
@ NP-549
Ima ljudi koji se sjete nas prometaša pa izmole koju za nas, neovisno o posjedovanju karte, a u prijevoznom sredstvu ili stoje ili sjede > ne kleče.
@ zag
Koje su to linije ? S 1xx ili 2xx?
Sorry, nećemo više ignorirati. Isprika mladi gospodine.  hi
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Citat: 421  u Travanj 16, 2023, 16:58:44@ zag
Koje su to linije ? S 1xx ili 2xx?
Sorry, nećemo više ignorirati. Isprika mladi gospodine.  hi
2xx kava  Isprika prihvaćena pivkan

MAN truck bus

Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

@ zag
Ooops!
To su moji ljudi, poradit ćemo na poboljšanju, ali nemoj očekivati rezultate preko noći.
@ MTB
Nije predviđeno u novoj sistematizaciji, ali bih se rado prihvatio tog zadatka uz zadržavanje postojećih uvjeta iz ugovora o radu.
Tehnički gledano: može mikrofon + razglas u  bus123  ili svaka vrata, ili samo ulazna vrata, ili putnike s plaćenim/validiranim kartama?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Citat: MAN truck bus  u Travanj 16, 2023, 17:06:38Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
Ne svima sad..? Samo da uzvrati ˝Dobar dan˝ ili ˝Doviđenja˝ byeg

MAN truck bus

@421

Potrebno je obaviti savjetovanje sa DJ MJ koji je bio hvaljen po medijima. On ima iskustva u željama, čestitkama i pozdravima.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

DJ MJ će pomoći vozačima koji se srame pozdraviti putnike  pivkan
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zagrebackapekara

Citat: MAN truck bus  u Travanj 16, 2023, 17:06:38Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
kaj nije da rade 5 dana u tjednu i 6-7h?

jakov5

Citat: zagrebackapekara  u Travanj 16, 2023, 22:52:43kaj nije da rade 5 dana u tjednu i 6-7h?
Mislim da im je satnica, kao i nama trgovcima 40h/tjedno pivkan  hi
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

lovac27

Kad će biti gotovi 341,343,344,346 i 347?

MAN19464

Da nadopunim gb. 420 također?

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

lovac27

Znači u APVG od 34 autobusa u voznom stanju je 27 autobusa.
85,341,343,344,346,347 i 420 su duže vrijeme van pogona. Zato valjda 108 povremeno vozi, jer ovih nema. Kad 108 ističe perioda?

Mercedes bus

Citat: lovac27  u Travanj 18, 2023, 22:12:48Znači u APVG od 34 autobusa u voznom stanju je 27 autobusa.
85,341,343,344,346,347 i 420 su duže vrijeme van pogona. Zato valjda 108 povremeno vozi, jer ovih nema. Kad 108 ističe perioda?

Mislim da je pola  solo MAN-ova u ARZ-u