ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

zag

Citat: 421  u Travanj 16, 2023, 13:21:00Izašli su na druga vrata tijekom prolaska pokraj otvorenih prvih, pogledi nas se nisu sreli, a ljudsko "HVALA "nije se začulo.
Kad kažem nekom vozaču ˝Doviđenja˝ ili ˝Dobar dan˝ obično mi ništa ne odgovore kava

421

@ tramvajac 92
I ja također, ako je doslovce ispred njega naljepnica s natpisom "ULAZ", a iznad nje "NIJE IZLAZ" nakon što je pomaknuo pomičnu pregradu.
Kad vozimo ne plaćamo kartu neovisno o zoni.
Kad se vozimo, iskaznica radnika ZETa vrijedi za vožnju tramvajem, autobusom i uspinjačom ako posjedujemo odgovarajući godišnji kupon za odabrano prometno područje, dakle za žičaru i II zonu potrebno je platiti kartu.
@ NP-549
Ima ljudi koji se sjete nas prometaša pa izmole koju za nas, neovisno o posjedovanju karte, a u prijevoznom sredstvu ili stoje ili sjede > ne kleče.
@ zag
Koje su to linije ? S 1xx ili 2xx?
Sorry, nećemo više ignorirati. Isprika mladi gospodine.  hi
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Citat: 421  u Travanj 16, 2023, 16:58:44@ zag
Koje su to linije ? S 1xx ili 2xx?
Sorry, nećemo više ignorirati. Isprika mladi gospodine.  hi
2xx kava  Isprika prihvaćena pivkan

MAN truck bus

Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

@ zag
Ooops!
To su moji ljudi, poradit ćemo na poboljšanju, ali nemoj očekivati rezultate preko noći.
@ MTB
Nije predviđeno u novoj sistematizaciji, ali bih se rado prihvatio tog zadatka uz zadržavanje postojećih uvjeta iz ugovora o radu.
Tehnički gledano: može mikrofon + razglas u  bus123  ili svaka vrata, ili samo ulazna vrata, ili putnike s plaćenim/validiranim kartama?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Citat: MAN truck bus  u Travanj 16, 2023, 17:06:38Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
Ne svima sad..? Samo da uzvrati ˝Dobar dan˝ ili ˝Doviđenja˝ byeg

MAN truck bus

@421

Potrebno je obaviti savjetovanje sa DJ MJ koji je bio hvaljen po medijima. On ima iskustva u željama, čestitkama i pozdravima.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Kocka 146

DJ MJ će pomoći vozačima koji se srame pozdraviti putnike  pivkan
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zagrebackapekara

Citat: MAN truck bus  u Travanj 16, 2023, 17:06:38Pošalji molbu u ZET za radno mjesto pozdravitelj putnika I, pa ćemo vidjeti koliko ćeš izdržati 6 dana u tjednu x 8h govoriti dobar dan i doviđenja. kava
kaj nije da rade 5 dana u tjednu i 6-7h?

jakov5

Citat: zagrebackapekara  u Travanj 16, 2023, 22:52:43kaj nije da rade 5 dana u tjednu i 6-7h?
Mislim da im je satnica, kao i nama trgovcima 40h/tjedno pivkan  hi
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

lovac27

Kad će biti gotovi 341,343,344,346 i 347?

MAN19464

Da nadopunim gb. 420 također?

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

lovac27

Znači u APVG od 34 autobusa u voznom stanju je 27 autobusa.
85,341,343,344,346,347 i 420 su duže vrijeme van pogona. Zato valjda 108 povremeno vozi, jer ovih nema. Kad 108 ističe perioda?

Mercedes bus

Citat: lovac27  u Travanj 18, 2023, 22:12:48Znači u APVG od 34 autobusa u voznom stanju je 27 autobusa.
85,341,343,344,346,347 i 420 su duže vrijeme van pogona. Zato valjda 108 povremeno vozi, jer ovih nema. Kad 108 ističe perioda?

Mislim da je pola  solo MAN-ova u ARZ-u