ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

lovac27

Zna li netko zašto je prodavaonica karata na terminal u VG privremeno zatvorena? I drugo zar APVG ne vozi više 133/2? Vidim na Zetku da vozi podsusedski?

tramvajac 92

Moja pretpostavka je, da od kad se ZET maknuo sa lokalnih linija u Velikoj Gorici da kiosk nije imao opravdanja za postojanje. A onda su još otvorili i kiosk Mihaljevac.

tonkovicmk1

D5 danas na Remizi, slikano oko 8 ujutro. 

sofer29

Tolika frka da se i  bus123 kojem je istekla rega i osiguranje salje u promet? russian_roulette

tramvajac 92

Ne čudi me. Električar je jučer izdržao jednu smjenu, pa ga je zamjenio 238. Jutros je opet izašao,možda izdrži dvije smjene čak.

jakov5

Citat: tramvajac 92  u Travanj 07, 2025, 11:06:57Ne čudi me. Električar je jučer izdržao jednu smjenu, pa ga je zamjenio 238. Jutros je opet izašao,možda izdrži dvije smjene čak.
#372 je već sad na 113. Nadajmo se duljem opstanku električara idućih dana ;D .
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Citaro G Facelift gbr.185

Imam pitanje. Kako ubaciti slike na forum preko mobitela, nema gumba preko kojeg se dodaju slike?

Isprike na off topicu.

Stilben426

Citat: Citaro G Facelift gbr.185  u Travanj 07, 2025, 19:01:37Imam pitanje. Kako ubaciti slike na forum preko mobitela, nema gumba preko kojeg se dodaju slike?
Stisni "Pregled" na praznu poruku. Pisat će da nisi ništa napisao, ali ispod će pisati "Drag and drop your files here, or use the button to add files". Stisni na riječ "add" i otvorit će se galerija ili što već. Tako meni funkcionira kad idem s mobitela.

Citaro G Facelift gbr.185

tonkovicmk1

Na okretištima Ljubljanica i Črnomerec viđeni novi info uređaji koji prikazuju vrijeme polazaka. Na Ljubljanici na peronu linije 114, a na Črnomercu ispred perona linije 109, blizu Tiska.

Sivi gumbići stiskom trenutno ne rade ništa.

Mercedes bus

Citat: tonkovicmk1  u Svibanj 02, 2025, 09:22:00Na okretištima Ljubljanica i Črnomerec viđeni novi info uređaji koji prikazuju vrijeme polazaka. Na Ljubljanici na peronu linije 114, a na Črnomercu ispred perona linije 109, blizu Tiska.

To će već danas navečer biti demolirano

tramvajac 92

Citat: tonkovicmk1  u Svibanj 02, 2025, 09:22:00Na okretištima Ljubljanica i Črnomerec viđeni novi info uređaji koji prikazuju vrijeme polazaka. Na Ljubljanici na peronu linije 114, a na Črnomercu ispred perona linije 109, blizu Tiska.

Imaš i na GK, na stupu koji drži nadstrešnicu. Peron linije 221.
A nešto se događa tek kad držiš gumb  ;)

Stilben426

Na Remizi je ovaj mali slatki još u redu. Kolodvor i Črnomerec su totalni promašaj. Črnomerec još više time što tamo već postoji flipdot s deset redova na izlaznom peronu tramvaja, a takav treba i na Kolodvoru - VELIKI displej dva sa dva, a ne neki mali mobitel.

tramvajac 92

Na Remizi je super. Na Črnomercu od one mrcine na stupovima nema preveć koristi, s obzirom da ne vuče sve linije.

Stilben426

Slažem se, ali ako se ovaj slatkiš na Črnomercu nalazi kod Tiska i 109, onda nema koristi ni od njega pa makar imao podatke za sve. Trebao je biti zakvačen negdje kod tramvajskog izlaznog perona gdje svi moraju proći do autobusa, a ne najdalje od svih perona. Dobro da ga nisu kod benzinske stavili.