ZET razno (5)

Autor MAN truck bus, Veljača 25, 2023, 13:20:40

Mercedes bus

Citat: Tuna  u Kolovoz 02, 2025, 22:07:23Prije par tjedana, O530 facelifti, sa displayem na kojem pise World Boccia i viđen na mostu slobode. Par njih ne samo jedan, pa ako se zna sta je bilo to kojim povodom?
A vjerovatno prijevoz organizatora nekog događaja...

lussin

0530facelift

Moram pohvaliti vozača koji je u nedjelju vozio 140 jer brine o sigurnosti i ugodnosti putnika/ca. Naime strani radnici su uznemiravali dvije šesnaestogodišnjakinje,vozač im se sa još dva putnika suprotsavio i pokušao(i uspio) riješiti problem.

NP-549

To si već napisao neki dan

0530facelift

Post mi je uklonio moderator i upozorio me na neke stvari koje nebi smjele biti u postu. Post sam prepravio i ponovo ga stavio.

Tuna

Prije par dana, na liniji 4, vozio je stari čeh na dva vagona.
Na prvim vratima, stajalište Vijesnik, ulazi starija gospođa, otprilike 70 godina, i ima štap za hodanje. Kako su visoke te stepenice, gospođa nije mogla ući. Vozač je izašao iz kabine i uz moju pomoć pomaže gospođi da uđe u tramvaj. Na Stajalištu Branimirova, pomaže istoj godpođi da izađe van, i da uže u Katicu, na liniji 13 iza našeg tramvaja. Ulazi, i ispričava se na stajanju. Hvala mu još jednom i vidi se da ima još dobrih ljudi.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

0530facelift

I svaka čast tebi što si pomogao gospođi.

zag

Mogla je čekati niskopodnu 4-ku  russian_roulette

0314

Citat: NP-549  u Rujan 03, 2025, 19:20:25To si već napisao neki dan

ovo su postale zelje cestitke i pozdravi radija Banovina  rofl

0530facelift

Citat: zag  u Rujan 03, 2025, 20:53:07Mogla je čekati niskopodnu 4-ku  russian_roulette
A nemoj tako. Doduše ovo je @tuna trevao napisati na forum željeznice.net,al aj dobro zaslužuje  kolega i ovdje pohvalu.

NP-549

Imate društvene mreže pa tamo pišite ove pizdarije.

0530facelift

Kao prvo-Tko ti rekao da imam društvene mreže?
Kao drugo-U čemu je problem pohvaliti vozača?

0530facelift

Jel ima netko slike vozačke kabine,insteument table i interijera pokojnog 530,te također sliku samog autobusa?

Glavni arhivator

Forum ne postoji od jučer, malo korištenja tražilice i nađeš svašta zanimljivo (čak na jednom mjestu ;)).  good_boy

Izvoli: tema slike autobusa iz 2019., post #598.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

0530facelift

Hvala puno pivkan . Nisam još skužio kako tražilicu koristiti,no bez brige,budem i to savladao uskoro.