Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

tomo

Usporedi s kime imaju jedan euro povoljnije??? Ima li komenatara iz Švedske?! Alles aus Deutschland ist Scheise, große!

busfan

Pazi povratna karta Brcko-Wien je 45 eur, e ako je uspio za 44 svaka mu cast, jer sam mislio da ne moze jeftinije  ;D  Salu na stranu, ne mora karta biti jeftinija, vozni park tu radi svoje

kilometar

Za Bec osam eura jeftiniji po karti u jednom pravcu,za Berlin i do dvanest eura jeftiniji,za Svedsku ne znam,provjeri cu ;)

busfan

Citat: kilometar  u Prosinac 05, 2009, 08:57:49
Za Bec osam eura jeftiniji po karti u jednom pravcu,za Berlin i do dvanest eura jeftiniji,za Svedsku ne znam,provjeri cu ;)
Druze, jel to linija Brcko-Wien, i koliko sad dodje karta povratna? Koliko je karta do Berlina, znam da je do Regensburga 90eur. A jedino Kantic naplacuje prtljag samo 1euro

Mercedes

To je ista linija koju vozi krajinovic iz brckog

kilometar

Citat: busfan  u Prosinac 05, 2009, 09:52:26
Citat: kilometar  u Prosinac 05, 2009, 08:57:49
Druze, jel to linija Brcko-Wien, i koliko sad dodje karta povratna? Koliko je karta do Berlina, znam da je do Regensburga 90eur. A jedino Kantic naplacuje prtljag samo 1euro
Busfan,bio sam na putu pa ti nisam mogao odmah odgovoriti na tvoj post,al evo sada.Da,linija je Brcko-Bec,povratna karta je 40 eura,prtljag je besplatan.Sarajevo-Berlin:povratna karta je 150eura,prtljag je također besplatan.Akcija traje do isteka zaliha ;D.Pozdrav.....

kilometar

Sarajevo-Stockholm: povratna 219 eura !!!

busfan

Hvala na info ;) Krajnovic, Viena, Cosmos su bili po 45eur, Semberija i Tera po 40, ali sam cuo da su svi poskupili za 5 eur, nije 100% provjereno. Govorim o linijama za Wien

kilommteri

:D :D :D a niste naveli od koga je jeftiniji, ja licno mislim da je ovo autoreklama (sam za sebe) :P

elvis

Sve je fino napisano,jedino ako ne znas citati... ;D

kilommteri

Citat: elvis  u Prosinac 15, 2009, 16:42:22
Sve je fino napisano,jedino ako ne znas citati... ;D

Dobro ja vidim i znam sta pise, al nije 100%  sta znaci to "nije 100%""  mozda jos nisu vidjele ovo gore navedene Firme pa cemo da sacekamo reakciju , meni svakako to nista ne znaci i kad bi besplatno vozili ,( :o"nemam vize")
puno pozdrava tebi Elvise :o

kilommteri

a,busfan sta ti mislis jesam li tu negdje ;D

kilometar

Dolaskom Kantića na liniju za Beč,očigledno je,postajemo pomalo nervozni! Naravno,nema razloga nervozi. ;)Konkurencija oživljava business,a to i nije tako loše,zer ne? Sigurno da očekujemo reakciju gore navedenih firmi npr. da spuste cijenu svojih usluga ,pa da ljudi makar za na dolazeće blagdane putuju jeftinije ;).......

max

A mislis da bi cjena karte mogla biti niza. (40eur). Pa to je oko 500km u jednom pravcu. Cujem da Kantic nema sta traziti na toj liniji. Bez obzira na voz. park

busfan

Citat: max  u Prosinac 16, 2009, 00:03:40
A mislis da bi cjena karte mogla biti niza. (40eur). Pa to je oko 500km u jednom pravcu. Cujem da Kantic nema sta traziti na toj liniji. Bez obzira na voz. park

Cijena zaista ne moze biti niza. A to da Kantic nema sta traziti nisam siguran. Pa i Laser je skoro poceo voziti, pa sad bude Skyliner pun. Znam da je cijena kod Lasera bila 45eur, a sad da li su poskupili ili pojeftinili. Koliko sam cuo valjda su neki i vozaci iz Lasera presli kod Kantica
Mada ni meni nije bas jasno zasto su uveli tu liniju, jer je zaista konkurencija velika, a karte jeftine. Mozda racuna na ukidanje viza uskoro, pa pretpostavlja da ce broj putnika posebno za Wien porasti
Kilommetri ne znam na sta si mislio  ;)