Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

0303 je bio na redovnoj liniji,a posla ima,danas su bili svi prezadovoljni,pored danasnje situacije i sutra su opet na istom mjestu,pored njih bit ce i 0404

Man lion's coach

Eto posto ima posla, hoce li biti prinove u voznom parku, naime raduje me jedna vijest kada skontas bregava je izmjenila svoj vozni park u potpunosti kad pogledas 9/10 godina unazad :D :D

elvis

To za izmjenu je tacno,od autobusa koji su bili tu u trenutku privatizacije jedino je ostao zuti MB Steyr,svi drugi su ili prodati ili otpisani

A za prinove ne znam nista,prijatelj koji radi u ovoj firmi mi je govorio nesto,ali nema nista konkretno

Man lion's coach

elvis

Jutros u Konjicu,vozaci stigli iz Mostara,prave pauzu:

I polaze za Sarajevo

Ovdje sam nekako uspio uhvatiti svih 5,doduse jedan nije cio

elvis

Slikano u Cazinu u subotu navecer

elvis

MAN na redovnoj linijii,a ISUZU na vanrednoj voznji,slikani u Sarajevu danas

elvis

Danas premijerno na forumu MB Padane,inace radi linije Mostar-Stolac,ali danas je morao na liniju u Sarajevo...malo sam pricao sa vozacem za vrijeme pauze u Konjicu.U Bregavu je stigao 2004.god. iz neke firme iz Tuzle i stalno ga vozi jedan vozac,ima 45 sjedista,malo je kraci od standardnih 12 metara,i uzi od standardnih autobusa,ali kaze da ga do sada nigdje nije izdao...
Mislim da zakljucno sa ovim autobusom imamo uslikan kompletan vozni park,ima jos par autobusa rashodovanih,i drugi MB Padane kojeg su poceli renovirati ali trenutno se na njemu ne radi nista,najvjerovatnije ce ovog ljeta zavrsiti i njega

Man lion's coach

U jako dobrom je stanju kuda sve vozi, to su  putevi gdje i koza lomi nogu  ;D  ;D

elvis

Ja se sjecam ovog autobusa kad je stigao,gazda ga dovezao u Konjic,neki koncert je bio u Sarajevu,a ovaj je bio parkiran medju autobusima Konjic-busa kojima smo mi isli na koncert,jedino sto mogu primjetiti da se promjenilo je ova zadnja karambolka koja je malo udarena,i to da sad nema ratkpae,a tad kad sam ga vidio imao je sve 4

emir

Renovirani 0303 koji stvarno dobro izgleda.

14.05.2010 As Mostar

Man lion's coach

The_Dubster

Čini se da je danas man bio na vanrednoj u Sarajevu, nisam ga stigao slikat.

elvis

Citat: The_Dubster  u Svibanj 18, 2010, 18:25:35
Čini se da je danas man bio na vanrednoj u Sarajevu, nisam ga stigao slikat.

Bio je u Sarajevu jucer i danas,vidio sam ga veceras kad se vratio u garazu u Konjic,a druga 2 su u Cazinu sa jednim ISUZU-om