Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

elvis

Da,upravo to sam htio reci,i ako je objave sa vecom cijenom nego sto na prvi pogled vrijedi svi u BiH znaju da je odrzavana tako dobro da na kraju nece otici u minus s njom

amar

sigurno, mozda se i to desi, ali sigurno je tako kako ste i napisali , i idu na visi nivo, od sada pa nadalje najvjerovatnije ako uslovi budu kao sto su sada, ide svake 2 nove godine zamjena za pod konac nov bus, znaci ove setre 400 serije svake dvi godine ... stvarno su brend ....

amar

vidjet cemo ... nadam se da nece, ipak opet sam siguran da ce to u kantic turistiku popravljati i sredjivati odma, ukoliko do toga dodje ...

aaaaa

ljudi dajte budite malo realni ljudi u BiH rasprodaju vozni park zbog nedostatka posla a neko ovdje kaze da bi se otimali za tu Setru...osim toga malo je prevoznickih kompanija u BiH koje imaju hrabrosti kupiti Setru kao Kantic

Man lion's coach

Ma jok, kaze se djeci sve sto bude slomljeno to ce te morati platiti haha, najvise boli kada se udari po dzepu(znam iz vlastitog iskustva) :D :D :D

elvis

Druze vjeruj mi,prilike kao sto je ova malo ko ce propustiti,pogledaj samo kako su bile trazene njihove 0303 i 215HD

amar

pa da, al svi znaju kako kantic odrzava buseve, zato je vrijedna sigurno lijepih para, a i taj ko je kupi nece nista lose dobiti, opravdane ce biti te pare sto bi se platile za nju ... i nju je kantic novu kupio ...

aaaaa

Citat: elvis  u Svibanj 26, 2010, 23:51:43
Druze vjeruj mi,prilike kao sto je ova malo ko ce propustiti,pogledaj samo kako su bile trazene njihove 0303 i 215HD

ma sve to stoji ali drugacije je vrijeme bilo onda a drugacije danas a ni cijene se ne mogu porediti..

amar

pa jest, ali ipak i sad firmi koje su u mogucnosti da ovo kupe od kantica, sad mozda nemaju potrebe i nezele "rizika" da ulazu u vozila, nego stoje na svom voznom parku kojeg imaju, zato se mozda kantic i nece da oko toga puno zahmeti pa pokusaje postici dogovor s setrom

Man lion's coach

Citat: aaaaa  u Svibanj 26, 2010, 23:49:48
ljudi dajte budite malo realni ljudi u BiH rasprodaju vozni park zbog nedostatka posla a neko ovdje kaze da bi se otimali za tu Setru...osim toga malo je prevoznickih kompanija u BiH koje imaju hrabrosti kupiti Setru kao Kantic
Pa sta znas vidis svaki dan neko kupuje neki autobus, mislim ko god ima u planu da kupi dobar autobus, a da ima novca sigurno nebi isao traziti po stranim zemljama autobus pored ovakve prilike...
Mozda je i ja kupim  :P

aaaaa

Citat: amar  u Svibanj 26, 2010, 23:55:00
pa jest, ali ipak i sad firmi koje su u mogucnosti da ovo kupe od kantica, sad mozda nemaju potrebe i nezele "rizika" da ulazu u vozila, nego stoje na svom voznom parku kojeg imaju, zato se mozda kantic i nece da oko toga puno zahmeti pa pokusaje postici dogovor s setrom

upravo tako ..slažem se od prve do posljednje rijeci..

aaaaa

Citat: balja  u Svibanj 26, 2010, 23:56:31
Citat: aaaaa  u Svibanj 26, 2010, 23:49:48
Pa sta znas vidis svaki dan neko kupuje neki autobus, mislim ko god ima u planu da kupi dobar autobus, a da ima novca sigurno nebi isao traziti po stranim zemljama autobus pored ovakve prilike...
Mozda je i ja kupim  :P

ma burazeru neka ti je sa srecom da ako Bog da i bolju promjeniš hhahahhahhahah

amar

a ovo da kantic kupuje jos jednu 431 dt je jos jedan od mnogih dokaza koliko je to "ZDRAVA" firma, pogotovo na ovome vremenu ... iz dana u dan me sve vise i vise fasciniraju ... svaka cast

Man lion's coach

u njih nema recesije, izgleda  :)

amar

pa najvjerovatnije je to zato sto voze u najboljim busevima u BiH po finim cijenama i dobroj usluzi ... pa narod zna primjetiti kvalitet i profesionalnost, tako da imaju svoje vjerne putnike ...

u mene od cure mama radi u austriji , i nonstop putuje s Kanticem, zena nece da putuje u drugim busevima, od nekih drugih firmi, a i cura mi je isla za aust, isto takvo misljenje ima ....