Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

marin

Meni sad nista nije jasno koji je vozni red ja ne vidim nikakave pomake u voznom redu moze li mi netko staviti novi vozni red na nekoj liniji (i po mogućnosti stari da ga usporedim).
UNAPRIJED HVALA!!!

tramvajac 92

Evo ti pa sam usporedi

marin

Hvala, nisam temeljito prvi put pogledao pa nisam skužio.

Tomek

Danas je zatvoren rotor u zagrebačkom Remetincu i nastao je opći kaos u tom djelu grada budući da je to glavni ulaz u Zagreb iz smjera Jadrana(Split,Rijeka)
Rotor će biti zatvoren do 24., znači 3 dana, ali kakvo je vrijeme možda se i otegne

Na rotoru kamioni

Jedini mali prolaz preko rotora je ostavljen od Remetinca prema Aveniji Dubrovnik

Remetinečka

Gužva kod Arene Zagreb

Linija 165 se vraća na Savski Most, NL263 ulovljen kod Velesajma u smjeru Kajzerice

Uz savski nasip kolone automobila, policajci koji reguliraju promet na goovo svakom raskrižju su nemoćni
Linija 109 na neuobičajnom mjestu

Tomek

I onda malo zanimljivosti -- Citaro G gbr179 na liniji 109 u smjeru Črnomerca se izgubio u novoj organizaciji prometa i evo kako je to završilo..
Umjesto da ode ravno po prilaznoj cesti prema Jadranskom mostu uz BBS, Citaro je skrenuo desno prema Billi.. Vozač je to ubrzo shvatio i na širokom djelu ceste probao okrenuti bus, no nije baš išlo... Ja sam taman naletio, cesta je bila blokirana

Naprijed-nazad, naprijed-nazad, ali bus je malo predugačak...

Na kraju stigla policija i bus uklonila s ceste(da sam bar bio putnik u njemu :D)

I onda na kraju vidjevši da nema druge pod policijskom pratnjom po šetnici za pješake bus je skratio put do J.mosta
Ovuda..

Nisam mogao vjerovat što vidim...

haki

Citat:
Nisam mogao vjerovat što vidim...

Tuda su nedavno išli i kamioni teži i širi od busa tako da ovo nije ništa strašno ,a i poneki bus koji se parkirao.
Prava slika gužve će se vidjeti u srijedu

Ivan

Citat: haki  u Lipanj 22, 2010, 00:01:27
kamioni ... širi od busa
Hm, pa ako nije bio specijalni teret, koliko može biti širi od Citara širokog 2,55 m? ???

haki

Citat: Ivan  u Lipanj 22, 2010, 08:34:11
Citat: haki  u Lipanj 22, 2010, 00:01:27
kamioni ... širi od busa
Hm, pa ako nije bio specijalni teret, koliko može biti širi od Citara širokog 2,55 m? ???

Bio je specijalni teret

Berlingo

Od kad imam vozacku ja ovo nisam dozivio. Preko 20 god dolazim u Zagreb. Molio bi da se upamti datum. 23.06.2010! Od Velesajma do rotora bez prometa. Praonica je radila, benzinska je radila...

Ali cesta zatvorena.

scorpio

Zanima me ako bi mi netko mogao odgovoriti jeli busevi koji voze na liniji 107,da li pripadaju APP-u ili APD-u.Jer viđao sam tamo Citelise,MAN-ove,ponekad i Citare(to je rijetkost),pa mi je to uvijek bila najveća misterija. :-\

Daniel

Citat:Zanima me ako bi mi netko mogao odgovoriti jeli busevi koji voze na liniji 107,da li pripadaju APP-u ili APD-u.Jer viđao sam tamo Citelise,MAN-ove,ponekad i Citare(to je rijetkost),pa mi je to uvijek bila najveća misterija. 

APD

STIB

Od slijedećg tjedna svakakvih izmjena, skraćivanja i obilazaka:
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/izmjene-na-linijama-101-102-105-106-138-203-226-i-227.aspx
Meni je najbliže ovo:
Citat:Autobusi na liniji 227 Svetice – Gornji Bukovac – Čret vozit će djelomično izmijenjenom trasom od 8 sati u ponedjeljak, 5. srpnja do 5 sati u subotu, 10. srpnja, zbog radova na uređenju Ulice Oboj.         
Od Svetica do raskrižja ulica Oboj i Jurja ves autobusi će voziti postojećom trasom, zatim produžuju ulicama Jurja ves i Bukovac do raskrižja s Ulicom Oboj te dalje postojećom trasom do Čreta. U povratku će voziti istom trasom.
Nadam se da je netko:
a) provjerio može li autobus tamo skrenuti (Oštar dvostruki zavoj i uspon) i
b) upozorio stanovnike Bukovca i Jurje vesi da će na tom križenju skretati autobus i da se nikako ne parkiraju u blizini.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

Od idućeg tjedna oko mjesec dana bi autobusi trebali voziti umjesto tramvaja na relaciji Držićeva - Savišće zbog radova.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

APP APD ili APVG ;D? Za ove zadnje nekako sumnjam..

conecto

Pošto idu zglobni APVG otpada, ako ne bude plina mislim da i APD jer i sad voze na 206, 210, 212, 218, 219.... solaši.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...