ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

kriticar

danas u dubrovniku Temsa safari HD
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

stipe15

Obnovljen još jedan av120 ši-773-bs!!

dialogos

Volvo 9900 ŠI460DM je u garazi ATP-a u Šibeniku. Još je doveden Skyliner od CB-a (ne bijeli) i Isuzu od Čazmatransa.

stipe15

Nije to Isuzu od Čazmatransa nego od Charly-a.Imaju sličan logo.

dialogos

Da imaju klasican tvornicki logo nisam se ni zagledao iskreno.

kriticar

Citat: stipe15  u Svibanj 08, 2008, 22:11:22
Zna li ko koji je av 120 najnoviji?dialogos je spominjao '99 godište.pa koji je to?
Atp Šibenik je prvo kupio tri Volvo-a i dobili su reg 499Z,500Z(sivi) i 600Z (zeleno bijeli).prva dva su kasnije dobili reg. 877BF i 773BS, a treći 153CL
Kasnije negdje 1998 kupovali su još, mislim četiri siva sa reg 578AK,711AL,464AN i 234AP.
Pišem iz sječanja pa su greške moguće.
viđao sam i bove sa reg xxxAA,xxxAC,xxxAI i xxxAP, ne sječam se više brojeva.iako sam čuo da ih je bilo šest
negdje u bespućima interneta pronašao sam slike Volvo-a sa starom reg .Autor je navaden na slici,a ne sječam se sa koje je stranice

1970 i na Dubrovačke

stipe15

Sve registracije imaš pod vozni park.One su se mijennjale tokom godina ali ja sam preemlad da bi se sjećao svih promjena.

Servis

Citat: dialogos  u Srpanj 08, 2008, 12:15:45
Volvo 9900 ŠI460DM je u garazi ATP-a u Šibeniku. Još je doveden Skyliner od CB-a (ne bijeli) i Isuzu od Čazmatransa.

A bome nije ni Skyliner nego Megaliner, vidio sam ga prije par dana kad sam stigao u te krajeve. :)

dialogos

Je megaliner je vec neko vrijeme ali je i jedan skyliner kojije vozio ture  po Dalmaciji.

dialogos

U svezi Bova, bilo ih je 3, ostale su jos dvije u kakvo-takvom stanju. Jedna je rashodovana nakon prometne na Plitvicama.

kriticar

Citat: stipe15  u Srpanj 09, 2008, 14:44:57
Sve registracije imaš pod vozni park.One su se mijennjale tokom godina ali ja sam preemlad da bi se sjećao svih promjena.
Hvala PB,potpuno sam zaboravio na to i kad sam pogledao vidio sam za volvoe jednu reg koju nikad nisam vidio na busu ,a to je ŠI711AI,postoji ŠI711AL,možda je netko krivo vidio jer bi ga sigurno u desetak godina bar jednom vidio. po meni Šibenčani su nabavili prvo tri ,pa onda još četiri nova volvoa, a još dva su dobili iz Varaždina što bi bilo ukupno devet i sve sam vidio.
Evo današnja slika trećeg nabavljenog s novom reg.(jučer sam stavio slike tog busa sa starom reg.)

1970 i na Dubrovačke

stipe15

Za tu registraciju nisam ni sam siguran.Zapisao sam je dok je bus bio u garaži tako da je greška moguća.Jeli ova slika 100% današnja,jer ovaj av120 več duže vrijeme vozi bez ratkapa.

kriticar

Citat: stipe15  u Srpanj 10, 2008, 16:51:34
Za tu registraciju nisam ni sam siguran.Zapisao sam je dok je bus bio u garaži tako da je greška moguća.Jeli ova slika 100% današnja,jer ovaj av120 več duže vrijeme vozi bez ratkapa.
Slikano jutros nešto poslije osam. Na tabli linije piše Rijeka- Dubrovnik

1970 i na Dubrovačke

netko

Sve pohvale za Šibenske onovljene AV120 i nadam se da će ih sve obnoviti jer su u malo lošijem stanju,a prave su zvijeri.
Također pohvala za karatu kupljenu u autobusu na relaciji SPLIT-TROGIR-13kn. :D
Danas sam se vozio u jednom obnovljenom AV120.
Slobodno me ubite stvarno nisam zapatio koji je g.b.
Ali nadam se da će ovakva sitna oštećenja koja bodu oči biti također obnovljena.
http://i248.photobucket.com/albums/gg173/neki_2008/DSC00710.jpg
http://i248.photobucket.com/albums/gg173/neki_2008/DSC00711.jpg
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

stipe15

Taj vjerovatno nije još sređen iznutra.Polako,sve u svoje vrijeme.Inače ATP-ovi autobusi se gledaju po tablicama , a ne po g.b. ;D