Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

Man lion's coach

Lupa trese, stvarno sam ocekivao nesto vise kad su mi rekli da ce se raditi. U tom autobusu nije se mogla cuti muha osim rada motora :D

aaaaa

Citat: balja  u Ožujak 27, 2010, 15:39:22
Lupa trese, stvarno sam ocekivao nesto vise kad su mi rekli da ce se raditi. U tom autobusu nije se mogla cuti muha osim rada motora :D

Kako ce lupati poslije reparacije vise nego prije reparacije. Logicno je da su šarafi koji drze enterijer bili popustili i da su nakon reparacije zategnuti. Ne kontam????

elvis

Unutrasnjost u Konjicu nije dirana,autobusu je uradjena limarija,lakiran je,zatim izvareni su tzv. mostovi nazad iznad osovine koji su bili protruhli,stavljeni su novi jastuci kao i lezista u koje se ubacuju jastuci,naprijed je takodjer nesto vareno oko osovine...oko motora isto tako promjenjeno je par gumica,crijeva koja su izgledala dotrajalo,i izvrsen je detaljan pregled ostalih sklopova...tako da ako su plastike tresle i skripale prije tresu i sada,ne znam sta drugo moze biti

elvis

Cityliner na redovnoj liniji za Sarajevo,a ISUZU na vanrednoj voznji takodjer za Sarajevo

Man lion's coach

Sutra 2 mana za Sarajevo iz Stoca na sajam knjige...

The_Dubster

Citat: balja  u Travanj 21, 2010, 20:01:19
Sutra 2 mana za Sarajevo iz Stoca na sajam knjige...

to bih onda trebao da ispratim pa će bit slike :D

Man lion's coach

Moram pohvaliti danasnje vozace za Sarajevo, jer su bili spremni pomoci, odgovoriti na svako pitanje znaci usluga na viskom nivou...  :)

elvis

Jos da nam kazes koji su bili,ako su MAN-ovi isli pretpostavljam da su bili Bajro-Baja i Ševko-Ševa...

2 legende zasigurno,extra ljudi,profesonalni vozaci...

Man lion's coach

upravo tako ja sam se vozio sa onim Plavim vozacem..

Man lion's coach

bregavinih 6 autobusa danas u Sarajevu.

elvis

Poslije predavanja sam otisao u pravi  mali raj za ljubitelje autobusa,cestom od Bascarsije prema Palama,u jednoj kotlini bilo je odmaraliste za ljepotane:

1. Isuzu 568-M-195, pored MAN 625-E-219,iza njega 625-E-266

2. zadnji na parkingu bili su i Isuzu 568-M-194, a pored njega MAN 625-E-299

U povratku za Sarajevo uslikao sam i Citylinera:

Na parkingu pored AS bio je 0303

Pored toga ima i jedna novost,u Bregava-transu od jutros radi jos jedan iskusan vozac i prije svega dobar covjek
:)

damir050

Bas  me cudi Elvise , da su tako  daleko izasli iz Sarajeva , pa  zar  nije bilo nigdje  parkinga  oko  Skenderije

elvis

Oko Skenderije je sve bilo prebukirano,jedan dio su sprecijalci blokirali,a to je mozda 2-3 km od Bascarsije,tako da i nije neka udaljenost,s obzirom na to da su polazili sa stajalista pored Vijecnice

damir050

Znam  to je  oko  Lapisnice gore ,prema Palama

Man lion's coach

Izgleda ovaj sajam dobro dosao prevoznicima, ali ne samo prevoznicima vec i sajmu, ugostiteljima putnicima...
0303 za Sarajevo na vanrednoj, ja sam ocekivao starog citilinera..