Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

tramvajac 92

I da li zbilja treba  bus123 bus123 ili je dovoljan 3os  bus123?

nidi

Citat: Shole  u Prosinac 02, 2011, 18:47:01
Da,  autobus je uspješno savladao zavoj na Viktoriji, al s lijeve u lijevu traku.   Zanimaju me komentari onih koji su bi blizu.  Šta kaže vozač(i) mehaničari,  jel problem uć u remizu....
P.S.  koji motor je nutra ?  320 ili 360 ?
Ništa čudno jer i solaši moraju motati iz lijeve trake inače ne može proći, u remizu može ući nije bilo nekih većih problema. Motor je navodno po mom saznanju 420ks unutra.
*****  V     O      L       V       O   *****

nidi

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 03, 2011, 11:25:15
I da li zbilja treba  bus123 bus123 ili je dovoljan 3os  bus123?
Mislim da bi 3os stvarale još veće probleme na onoj krivini gdje je ovaj prošao.  ???

Shole

Citat: nidi  u Prosinac 03, 2011, 16:23:55
Motor je navodno po mom saznanju 420ks unutra.

Mislim da nema tog u redovnoj ponudi.  Bit će prije da je NG323

nidi

Ne znam, tako mi je rekao jedan od mehaničara iz libertasa... :-[

421

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 02, 2011, 13:51:59
E kad bi se bar u Zagreb zaletio na probu  ;D
Oprema je  slabija od postojećih u svakodnevnoj  ZET-ovoj ponudi (mislim na solo Cityja) jer je vozilo naručeno za kupca iz Italije, s klimom, sjedala su plastična KIEL( bez tapisona na sjednom dijelu). Jedino su  motor  i getriba ( D-N-R prekidač ???) OK -model je NG 323 EEV. Koliko poznajem DU , to bi bio bus za relacije  tipa DU-Mokošica ili DU-Cavtat-Ćilipi.
Specifičan je po tri monitora iznad vozača za kontrolu vrata na svim vratima osim prvih,  nedostatku svih displeja i poništivača karata i pripadajuće opreme (dodatni trošak) i nije spojena kamera za vožnju unatrag iako je ugrađena.
Lošiji je od ZG Citara G2 iako mu je cijena manja.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atlasovac

U ovom autobusi koji je bio na probi u Dubrovniku je motor D2066EEV od 360Ks

atlasovac

U Dubrovnik bi moglo, ako je suditi po gradonačelnikovim riječima da će potrošiti 20 milijuna kuna na nove autobuse, stići desetak novih čija je prosječna cijena oko 2 milijuna kuna. Hoće li ostali biti prijeko potrebni prigradski autobusi, prvenstveno za liniju 10 ili će i ova nabavka biti samo gradski jer za sad je jedino Grad financira?

narancasti

zna li tko hoće li Libertas do sezone kupiti "harmonike"?

narancasti

tijekom ovog tjedna trebao bi doci na probu novi niskopodni autobus kapaciteta 60putnika

nidi

U Libertasu novi Isuzu na probi, 205KS dug 9.50m 24 sjedeca i 36 stajacih mjesta! ;)

Tomek

nidi

Ma tesko da cu ja vidit ali kolega strucnjak ili ekipa sigurno hoce.  ;)