Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

lions

Jucer u 20:00 za Bilice novi Mercedes gradski, za Raslinu Aabnera, za Pirovac niska avtomontaza, za Tribunj Volvo AV120, za Murter je 15 min kasnio Praženov s reklamom za etnoland, u 20:15 za Čistu Veliku MAN Lions City.

Danas u 13:30 za Vodice je isao Volvo 8700, u 14:00 za Tribunj Krkin gradski TAM, a u 20:00 za Tribunj Mercedes Tourismo, za Murter Volvo AV120, za Pirovac niska Avtomontaza.

bagatin22

Jutros u 7.35 na liniji 3 Krkin TAM sa natpisom Sub napisan na komadu papira od novine  >hammer<

Shole

Pa dajte nek netko od vas isprinta na presavijeni A3  nekoliko komada pa nek im podjeli na kolodvoru, jer očito nema pomaka na bolje.

St!pe

Nije mi jasno da vas ima 5-6 šta aktivno pratite šta vozi na kojoj liniji,a ne možete slikat svakih tjedan dana 2 busa.
Nisan u Šibeniku i nisan u mogućnosti,al mislim da su ljudima dopizdile vijesti šta je išlo za Pirovac prije 4 dana.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Teutonic

Pa tu piše Linije razno + tipovi autobusa na linijama.
A ni meni se neda čitat to u vezi di je koja krntija vozila...al nemaju svi smartfon ili jin je neugodno slikavat autobuse ka meni.

TAM

Citat: St!pe  u Travanj 04, 2014, 10:14:52
Nije mi jasno da vas ima 5-6 šta aktivno pratite šta vozi na kojoj liniji,a ne možete slikat svakih tjedan dana 2 busa.
Nisan u Šibeniku i nisan u mogućnosti,al mislim da su ljudima dopizdile vijesti šta je išlo za Pirovac prije 4 dana.
Ja slikan kad god dobijem priliku i ja još nisam iz Šibenika. Ja svaki dan putujem u Šibenik.  Pogledaj moje postove pa ćeš vidjeti koliko sam naslikao autobusa do sada. Od mene ne očekujte previše. Ja se trudim koliko mogu. Ja nemam smartphone niti si ga ja mogu priuštiti, ali zato imam dobru staru Nokiu X2-00 i ne bi je za ništa mijenja. Ako vam se ne sviđaju moje slike slobodno brišite. Za linije si upravu ne treba svaki put pisati isto i meni se to neda čitati.  ;)
Dani ponosa i slave!

Teutonic

TAM ti fenomenalno slikaješ i bez smartphonea  ;)

tamlover

Teutonic probaj, nakon par puta ti neće bit neugodno. Nije nikakva sramota, a možeš i fingirat da slikaš nešto drugo pa uhvatiš bus :) Ovo s nabrajanjem kud je koji vozio a da ništa ne uslikaš je bezveze totalno.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

peron24

Ma nisu  problem natpisi na komadu papira,nego kad na papiru stoji npr. Pirovac a bus vozi za Rogoznicu. I kako se tek onda turisti snalaze koji neznaju hrvatski.
Uskoro stizu moje nove slike. Jedini problem je sta se na mojoj omiljenoj  lokaciji  za snimanje sada gradi pristaniste za megajahte i kruzere. Za Uskrs ce biti turista. Najbolji su penzioneri Nijemci i Skandinavci, uvijek mahnu iz autobusa kad primjete da ih snimam

Teutonic

Stvar je u tome sta san ja vjv najmladji na forumu i neugodno je kad te tako vrsnjaci vide,vratimo se
Na temu: srima tribunj 21:10 mb bro j 808,a na displeju pise Velika Gorica  ;D bas se sad u njemu vozin     

lions

Znaci nove gradske su poceli na zupanijske linije stavljati.

A na koji nacin taj display funkcionira? Jel to vozac moze na nekom racunalu u busu upisati ono sto zeli da pise? Bilo bi dobro da je tako.

MAN19464

Nemože se pisat, u zet-u su izvadili atron na kojem se upisivao vozač linija i vozni red, toga više nema u busu, a displej je ostao na zadnjem natpisu.

Teutonic

Zašto su ih izvadili?Šta su ih trebali za druge buseve  ??? ?
E bome nisu ni oni puno bolji od ATP-a  ::|

tramvajac 92

Izvađen je zato jer su u sistemu zg linije i vozači, tako da bi vama bio potpuno beskoristan (a i ZET je kupio taj sustav za sebe), a i može poslužiti kao rezerva kad se neki pokvari..

Što unutra ima? Evo primjera:
Atron ti je imao upisane zagrebačke linije, i zagrebačke kodove vozača, znači ako si se ti ulogirao na sustav sa usernameom 2153 i šifrom 4444 (primjera radi, da nebi bilo poslje), prometnik zna da se ulogirao tramvajac 92 u vozilo 808. Onda bi se išao upisivati vozni red na koji si raspoređen npr. 33001 i sustav ti pokaže koje sve polaske trebaš ostvarit, i izabereš s popisa prvi sljedeći. U teoriji sve to u garaži namjestiš, izađeš iz busa i pregledaš jel' ti sve ispravno piše (u primjeru bi trebalo pisati:
330 Glavni kolodvor
-brza linija-   )

I onda se dovezeš na terminal i stisneš tipku da si stigao na početnu stanicu. Kad dođe vrijeme za polazak zapištat će i kad kreneš počet odbrojavat metre do sljedeće stanice. Kad pređeš oko 10% puta će najaviti stanicu koja slijedi...

Teutonic

Aaaaaaaa,znaš tramvajac mi ti to nismo znali nama je to egzotika,fala šta si nan to reka.
Stvarno to nisan zna.Nije sarkazam nego nisan zna.A šta je sa starijin manje informatički pismenin šoferima?