Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

troosovinac

Ja ga vidija ide ko metak  buljimir buljimir buljimir buljimir buljimir
bela lađa

BrunoE30

troosovinac

bela lađa

qwertz

Degeneral

Ajme meni. Jel lipo napisa troosovinac?! Je, i nije mislio bus nego forumaš troosovinac. Jel ti sad jasno?!

MAN SU220

Citat: Degeneral  u Studeni 08, 2012, 14:20:58
Ajme meni. Jel lipo napisa troosovinac?! Je, i nije mislio bus nego forumaš troosovinac. Jel ti sad jasno?!
Citat: COVIK  u Studeni 07, 2012, 08:59:41
Ne mogu virovat eno "troosovinac"vozi na 15ki:-)
Citat: qwertz  u Studeni 07, 2012, 14:35:10

JELI TO STVARNO ISTINA JER AKO JE IZGLEDA DA ĆE TROOSOVINCI U KRUG SA SOLO TAKO SE PRIČA
mislio je na bus !!!

XDonald

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

koordinator

neopran

zadnjih dana za drniš se dosta buseva izminjalo, od 180,182,219,221,262, pa 251,253,254, a i nesritni 215 se nakon dosta vrimena privremeno vratija na ovu liniju.. sve u svemu šareno društvo

koordinator

XDonald

g.b. 149 i 683 večeras na 6ici  ::|  ::|

guest16

XDonald

Paško

Pišem ja, ali me neki ne slušaju...

Citat: Avtomontažafan  u Lipanj 30, 2012, 19:11:24
Mislim da je ovo svakodnevno pisanje linija postalo jako besmisleno. Jer, koga to više zanima? Ovo je tema u kojoj bi se trebale pisati neke jako rijetko viđene stvari. Recimo, da g.b. 151 vozi liniju 2.

Danas je Sanos vozio na devetki. Vjerojatno će voziti i u ponedjeljak. Više ova tema nikoga (osim vjernih sakupljača podataka o tome gdje koji bus danas ili jučer vozi) ne zanima, jer znaju da će u njoj naći podatak da je 687 vozio na trici, osmici, čak i desetki. Nažalost, dok se neke stvari u firmi drastično ne promijene, takve stvari će biti svakodnevnica. Trebalo bi jednostavno prestati pisati o tome gdje vozi Avtomontaža, Sanos ili O305G i ostaviti ove temu samo za nekakve "teže" slučajeve kao što je Neoplan na 9 i slično.

A što se tiče 171, ovo je drugi tjedan zaredom da vozi na liniji 11 (izgleda da će se sad mijenjati, svaka dva tjedna drugi O345G)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!