Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

Marek

Ne znam zašto u voznom parku piše da 005 (BJ-621-EN) ima navedene registracije a viđen je sa BJ-240-AN .

buSHunter795

Citat: Marek  u Veljača 08, 2012, 15:20:11
Ne znam zašto u voznom parku piše da 005 (BJ-621-EN) ima navedene registracije a viđen je sa BJ-240-AN .

Tablice (BJ240AN) je vjerojatno izgubio, pa su mu BJ621EN bile zamjenske...uglavnom ih je imao negdje mjesec dana krajem 2009./početkom 2010. i nakon 3 tjedna (u siječnju 2010.) sam ga vidio da opet nosi stare (BJ240AN) koje ima i dan danas. Moderatori nisu promjenili u voznom parku. Zanimljiva situacija u svakom slučaju.

neoplancityliner

Citat: Tomek  u Veljača 07, 2012, 23:08:36
Tako je, piše u voznom parku, šta si točno mislio oko njega?

ma gledao sam tu na prvoj stranici popis voznog parka, pa sam vidio da nije reg. broj napisan kraj tog garažnog, pa zato...  :-\

Marek

Novost:
Jedan MAN (FRH 362) dobio registracije BJ-632-FD. Ne držite me za riječ da je taj model.
Neoplan Cityliner 116H (BJ-154-FE) ex. Promet Makarska dobio gbr. 574 . Ako netko ima vremena neka ga poslika danas,u ZG-u je od 15:00 do 18:00. Na liniji Virovitica-Zagreb-Virovitica je.

neoplancityliner

jučer setra g.b. 447 (S 415 GT-HD) imala lakši udes na AK Zagreb, i to sa Čazminim neoplanom N116H (g.b. 296), šteta nije velika..

neoplancityliner

u Čazmatransu se mogu pohvalit sa 2 noviteta.. nabavljena su još 2 prigradska mana.. :)  bus123

Tomek

Jedan ima registracije BJ-823-FE i potpuno je bijel

neoplancityliner

Citat: Tomek  u Ožujak 31, 2012, 08:34:14
Jedan ima registracije BJ-823-FE i potpuno je bijel

a drugi je BJ-816-FE ako sam dobro vidio.. :)

tomekk

Javlja Tomek da je Setra 215HDH ex Promet Makarska još uvijek živa.Dobila je gb 579, BJ 163-FE  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

neoplancityliner

obnovljen je i drugi Čazmin Skyliner... BJ-553-DZ... u novom ruhu je, čisto bijeli... obnovljena limarija i motor... ;)

Sonja

Citat:
Čazmatransov autobus u utorak oko 14 sati u Mikleušu kraj Slatine upao je u jarak.
Čitatelj kaže da je u busu bilo djece, a ravnatelj škole kaže je autobus bio prazan

http://www.24sata.hr/112/autobusom-upao-zadnjim-kotacem-u-jarak-dijete-plakalo-266025

od muhe naprave slona...

shef

Dijete plakalo...

Plakao bih i ja da se razbila ova krasna 515-ica. Jednog Sanosa nikad više neće zamijeniti novi.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Čini mi se da sam ja slikao ovaj Sanos neki dan kod Westgatea, zadnji lijevi kotač mu je stajao nakoso, nadam se da to nije razlog nesreće jer to bi značilo da pola tjedna voze sa neispravnim autobusom.

conecto

Kad će netko već jednom zabranit taj 24sata?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga