Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

mansg313

Citat: Tomek  u Travanj 08, 2009, 17:59:48
Još da i najružniju 189 ofarbaju i super  :D
Stvarno ona mi je puno ružnija bila od ove plave mozda ce ju prodavati ???

Slavuj

Citat: mansg313  u Travanj 08, 2009, 18:40:24
Citat: Tomek  u Travanj 08, 2009, 17:59:48
Još da i najružniju 189 ofarbaju i super  :D
Stvarno ona mi je puno ružnija bila od ove plave mozda ce ju prodavati ???

ne znam kaj misle s njom ali mozda iduci tjedan saznam. uglavnom,od kad ju je onaj drugi šofer uzeo je u puno losijem stanju. unutra su sjedala posarana,neka svijetla ne rade,i zastori su pokidani. tom soferu nije stalo do setrice   :'(

mateo grdanjski

e ljudi ja am nivi i jednako lud za autobusima a zivim blizu autobusnog kod knjiznice tak da mi ni problrm slikat buseve ;D

Slavuj

Citat: mateo grdanjski  u Travanj 08, 2009, 19:35:12
e ljudi ja am nivi i jednako lud za autobusima a zivim blizu autobusnog kod knjiznice tak da mi ni problrm slikat buseve ;D

super. e daj samo piši tak da mi ostali možemo normalno čitat...

vipdriver

daj pojasni malo?????HR- kamera????sole ne vozi 415-ice???
nis ne kuzim...pozz iz Sofije

erobuss

Citat: vipdriver  u Travanj 10, 2009, 17:10:27
daj pojasni malo?????HR- kamera????sole ne vozi 415-ice???
nis ne kuzim...pozz iz Sofije

Edi Škovrlj, novinar HTV-a u emisiji Hrvatska danas javljao se uživo ispred druge cijevi tunela sv. Rok koja je prije nekoliko dana puštena u promet. U trenutku kada je okrenut leđima strani odkud dolaze automobili, nailazi Setra S415 HD od Samoborčeka. Vozač je skužio kameru pa je blicao i opalio po svireni, a novinar je mislio da je preblizu rubu kolnika pa je skočio.  :D

Izjava mu je bila: izgleda da sam bio preblizu kolniku pa me vozač ovoga autobusa upozorio  ;D :D

Slavuj

erobuss

tomo

danas u Osijeku ispred hotela Mursa gbr.184 i gbr.127 samo s natpisom "Slavonija".... koga su dovezli  ???

hochdecker

Uskoro će 188 na cestu. Jučer je bila parkirana po prvi put vani izvan radione, još joj preostaje samo postavljanje naljepnica...

Slavuj

Citat: hochdecker  u Travanj 17, 2009, 08:36:31
Uskoro će 188 na cestu. Jučer je bila parkirana po prvi put vani izvan radione, još joj preostaje samo postavljanje naljepnica...

he he tako je. imat ce škanjaca na sebi, tocnije samo glavu,bio sam u garazi pa sam vidio nacrte. ici cu ja do garaze sljedeci tjedan da ju poslikam kak se spada ;)

mansg313

Nije dobila još škanjca vozi na Brzoj i samo je u onoj zlazno-ljubičastoj shemi ;)

goranxxx

Danas je bila ekipa i autobus je žurno poslan na pranje da snime kak postavit a sutra postavljaju, možda već na drugom navratu osvane 188 sa škanjcem i novim logom, jedva čekam, a onda slijedi navodno i 189 istim putem ;) ;) ;) ;)
SETRA 417 HDH

Slavuj

Slavuj

stavljene su naljepnice na 188. predobro izgleda  :o