Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Nemoj tako, nek je 10 vožnji to ti je već 50 km na dan, nek je 2 kn kilometar to je 100 kn/dan, 35 000 kn godišnje.  To su 3 plaće za gradonačelnika "vot ever hiz nejm iz"

mivano

Citat: shef  u Prosinac 29, 2009, 17:22:01
Da, da...

No mene više brine nešto drugo. Očito se zna za novu shemu linija prigrada, no nekoga je iz meni nepoznatih razloga strah s time izaći u javnost.
da ljudi imaju što manje vremena za poslat prigovore - objava 23.12. predblagdansko vrijeme, prigrad 31.12. - stara godina ili  4.1.2010. - neki na skijanju, u ovo vrijeme ljudi razmišljaju manje racionalno,
terapija: šok i stupor

mivano

i još mi nešto nije jasno, zbog čega nije linija 4a kad već ide do Rastočina i u povratku usmjerena preko Vinasa ?  Vinas -istok samo opslužuje linija 11, usput, primijetio sam da je skinuta ploča sa spomenutog stajališta, valjda radnici zaboravili vratit

Shole

Vjerovatno zbog presjedanja na četvorku na okretištu, a ne na usputnoj stanici

ikar

Citat: Shole  u Prosinac 29, 2009, 20:43:20
Nemoj tako, nek je 10 vožnji to ti je već 50 km na dan, nek je 2 kn kilometar to je 100 kn/dan, 35 000 kn godišnje.  To su 3 plaće za gradonačelnika "vot ever hiz nejm iz"

Nisam se nigdje žalio na to, bolje neka skrate tako vožnje nego skinu jednu iz grada...

ikar

Citat: Shole  u Prosinac 29, 2009, 21:48:46
Vjerovatno zbog presjedanja na četvorku na okretištu, a ne na usputnoj stanici

Tako je, i sada dvije 4ke imaju napomenu da NE SMIJU krenut prije nego minibus prekrca putnike. Kako bi onda vozač 4ke znao da može krenut da ni ne vidi minibus.

NP-549

A znaš da će ukinut 9:00, a lako moguće i moj BIS 7:10, a nebi se čudio ni da od onih školskih 11:20,12:50.. naprave nekakvu vezu ili samo Kralj-Ožlak jer to mislim županija plaća

djuro

Nadam se da u konacnici nece biti ovako kako se sada cini. Ipak nemojmo prejudicirati nesto sto jos ne funkcionira u praksi. Kakave god izmjene se desile uvijek ce biti onih zadovoljnih i manje zadovoljnih putnika, iako je evidentno da je veci broj onih manje zadovoljnih odnosno nezadovoljnih. Nesmijemo smesti s uma da svi mi gradjani ovog grada nasim novcima financiramo autotrolej, dali direktno putem kupljene karte za voznju ili indirektno kroz prirez, te bi zbog toga trebali barem donekle utjecati na odluke vezane o ovako krupnim stvarima kao sto su izmjene trasa ili ukidanje odredjenih gradskih linija.

djuro

Nadovezao bih se na predhodnu misao: sve mi se cini da ova najavljena takozvana reorganizacija nije nista drugo nego smanjenje troskova poslovanja buduci se smanjuje broj prevezenih kilometara ( sto se dade zakljuciti iz objavljenog voznog reda ). Nije mi jasno zasto primjerice niste smanjili broj polazaka poslije 21 sat? U svijetu je to sasvim normalna pojava i nitko se ne buni jer se na tim voznjama u pravilu vozi nekoliko putnika i to u zglobnim vozilima. Dakako ima tu jos puno nelogicnosti o kojima bi se dalo danima raspravljati!

djuro

Nisam slusao spominjanu emisiju ali iz procitanog moze se zakljuciti kako  gospodin iz autotroleja ili nije bio spreman na takva pitanja ili nije znao odgovore na postavljena pitanja, te je odgovorio cistim diplomatskim odgovorima.

Berlingo

Citat: MAKI  u Prosinac 29, 2009, 08:02:14
Pretjerao si malo.Ataj IZ MO zamet ima pametnijeg posla nego da se bavi sa autobusima.Sorry te na OT.Zasto bis bojkotirao Trolej kad nije tako los (istina ova reorganizacija  malo mi je tesko pala al Ok).Zamet ima 2 linije.STa su vam tako lose ili bi te htijeli jos.P.s nije lijepo da tako ruzno o troleju govoris
U redu kolega. Vidim da si dobro upucen i da sve znas o mojem kvartu. Izvoli onda pa pisi ti. Ja vise necu.

Berlingo

U gornjem dijelu ul. M. Jadranic, u butigi, potpisuje se peticija protiv ukidanja linije 17. Sve mi se cini uzalud!

Berlingo

I jos nesto liniji 17. Zadnjeg dana u godini sacekam 673 na Zametu (15.00 s Delte). Vise od pola nas nije radilo.  Iz grada je dosao s 11 putnika. Po meni nije linija za ukidanje. Nikako se ne slazem s time.

nukleusri

Besplatan prijevoz djece na Platak
Rijeka, 31. prosinca 2009.
Ukoliko u subotu, kako meteorolozi najavljuju, padne snijeg na Platku,  autobusi Autotroleja besplatno će prevoziti djecu na Platak od ponedjeljka, 4. siječnja do 10. siječnja 2010. Polazak je svaki dan s prigradskog terminala na Delti u 9.00 sati, a povratak s Platka je u 16.00 sati.  
Rezervacija mjesta treba se prijaviti dan ranije u vremenu od 8.00 do 18.00 sati, osim u srijedu, 6.  siječnja 2010. g. u vremenu od 7.00 do 11.00 sati, na telefon 311 - 424.
Molim Vas da, uz prethodnu konzultaciju s ravnateljem Doma Platak, gospodinom Petrom Gušićem (091/529 20 23), najavite ovu akciju putem vašeg medija.
Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Lea Stoiljković Medved
Izvor: http://www.rijeka.hr/BesplatanPrijevozDjece
Ča je ovo za Regije dok ni škole malo rekreacija?  ;D
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

Shole

Prije bi rekao 576, 577, 579