Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Servis

Citat: Tlimfocit  u Studeni 16, 2013, 23:17:07
Mislim da Croatia bus moze slobodno u arhivu jer, ako sam ja u pravu, ta firma vise ne postoji. Slicno kao Laurus prije koju godinu kad ga su ga kupili Rijecani.

Čazmatrans je bio u pitanju sa Laurusom/Larusom.

Ali polako, prebacit će se.

Tlimfocit

Mislia sam Contus i Rijecani, a Laurus i Cazmatransa. Ali se sve spojilo u jedno. :D

Ugl dolaze prinove u Panoramabus za pokrivanje bivsih CB linija. A i novi bus za repku. ;)

Tomek

A dali će ostati Croatia shema il sve ide u bijelo Panorama odijelo?

Tlimfocit

Neznam, al vjerojatno od plave nece biti nista kao ni od sheme Contusa. Ali da se mene pita ja bih najradje crno sivo narancastu shemu.

ist

tramvajac 92

Vozni park CB-a je sastavljen od 15 Translinera (od kojih treba bar 5 ispilit), 5 Citylinera koji su ok, 3 BMC Probusa koji su užas (i koje treba baciti u Savu), 2 Iliadea (vozio sam se samo u 6461 i taj je jako dobar, osim što jako cukne kad krene s mjesta) i Higera koji je novi bus. Također imaju i kombi te Starliner. Bilo je nabavljeno i još par buseva. Tourliner, Setra i MAN su u Auto Hrvatska na prodaju. Što je s ovim busevim:
ZG - 2222 - CB ----- Bova Futura FHD
ZG - 3333 - CB ------Neoplan Cityliner N1216HD
ZG - 0999 - CB ------ Neoplan Tourliner N2216SHD
ZG - 5544 - CB ------ Neoplan Cityliner N1116/3HC
ZG - 8888 - CB ------ Neoplan Cityliner N1116
ne znam pa ne mogu ni suditi o tome. Ovi busevi koji su u ok stanju će i dalje voziti linije.

Tlimfocit

Jedan od Volva na CH tablicama je prebačen naa DA tablice.

troosovinac

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 04, 2013, 22:27:22
Jedan od Volva na CH tablicama je prebačen naa DA tablice.
znači stiže novost?????
bela lađa

mate

Znaci ili 9500 sto je bio u CBVu ili 9700 sto je u Alsi bio je postao "Daruvarac", nadam se barem da ce biti na linijama za CH uz 2 Barbija sto ugl. voze

ist

Sideral ZG-8494-BD već neko vrijeme srijedom i subotom u Splitu dolazi iz Švicarske s tablom "izvanredna vožnja" i parkira se pored kolodvora. Vjerojatno je na daruvarske tablice prešao bus iz CV-a, jer je onaj iz Alse bio u Splitu u srijedu sa švicarskim tablicama

ist

CBV-ov Volvo dobio je registraciju DA-496-CZ. Danas je stigao iz Švicarske u Split, kao i obično na toj liniji - bez oznake linije. Ispod vozačeva prozora je i mali logo Panorama busa

ist

ZB-OOO5-CB na Panorama busovoj popodnevnoj liniji iz Zagreba večeras stigao u Split. Ima logo Panorama busa.
Zna li itko šta im je s onim busom zarobljenim na granici

BlablaPricasBezVeze

Citat: ist  u Prosinac 19, 2013, 20:00:49
ZB-OOO5-CB na Panorama busovoj popodnevnoj liniji iz Zagreba večeras stigao u Split. Ima logo Panorama busa.
Zna li itko šta im je s onim busom zarobljenim na granici

Autobus se nemože registrirati, jer je "dokaz" u sudskom procesu kako sam čuo u volvo servisu neki dan....

bonaparte12

inače mislim da je ovaj crveni 9900 spreman za reprezentaciju jer ima 34-35 sjedala i kuhinju kod zadnjih vrata
POLAKO I SIGURNO

sibencan

Lijepo da su onom Carrusu sredili displej  :)
Eurobus AV 120